Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
bertha wrote:Patrycja, gratki!!
Kaczorka, no jest wciaz wielka nadzieja!!! kup jakis test o czulosci 10
Mam, ale bobotest 10. Suri mówi, że jest kiepski :p
Spróbuję jeszcze z rana zrobić. Ewentualnie w piątek pójdę na tą betę i od razu progesteron bym zrobiła. -
Kaczorka wrote:Wróciłam z pracy, patrzę na test z rana a tu takie coś:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d60a7e2f544d.jpgBocianiątko lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d60a7e2f544d.jpg
Kaczorka nie chcę Cię martwić, ale widziałam już takie kreski cienkie nie raz, one potrafią wyjść po kilku godzinach na teście w miejscu gdzie zaczyna się pole testowe
co nie zmienia faktu, że jutro może wyjść ładna kreseczka na porannym teście. kibicuję Ci z całegozubii, innamorata88, MamaFabianka lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
A może by... wrote:Świetnie! Bardzo się cieszę! 10 dpo to już fajna beta. Będziesz robiła drugą?
W ciąży, która zakończyła się poronieniem miałam właśnie słabe przyrosty bety i lekarz od razu mówił żeby się nie nastawiać. -
Tak jako ciekawostkę robiłam dzisiaj dwa testy:
o czułości 25 - i tutaj był cień cienia z porannego moczu
i o czułośći 10 - i tutaj biel Vizira jak to określacie ale z moczu popołudniowego więc może mniejsze stężenie. -
patrycja32 wrote:Tak jako ciekawostkę robiłam dzisiaj dwa testy:
o czułości 25 - i tutaj był cień cienia z porannego moczu
i o czułośći 10 - i tutaj biel Vizira jak to określacie ale z moczu popołudniowego więc może mniejsze stężenie.
Mi pierwszy test wyszedł biel vizira a drugi z drugiego moczu wyszła kreska pierwszy był felerny nawet nie było widać poświaty miejsca gdzie powinna być druga kreska. -
suri2016 wrote:Kaczorka nie chcę Cię martwić, ale widziałam już takie kreski cienkie nie raz, one potrafią wyjść po kilku godzinach na teście w miejscu gdzie zaczyna się pole testowe
co nie zmienia faktu, że jutro może wyjść ładna kreseczka na porannym teście. kibicuję Ci z całego
Właśnie wiem, dlatego w ogóle się nie nakręcam nawet do męża mówiłam, że patrzę na to i nie mam w głowie świadomości, że to moje
Okaże się na dniach -
Hej Pierwszy raz jestem na tym forum, testuję 30.01.
Dziś mój 24dc, 7 dpo.
Czy w okresie od owulacji do terminu @ zaobserwowałyście może jak to powiedzieć... wodę wraz z kremowym śluzem? Od rana mam dziwne uczucie wilgoci a takie coś pierwszy raz widziałam u siebie... -
sheerah24 wrote:Hej Pierwszy raz jestem na tym forum, testuję 30.01.
Dziś mój 24dc, 7 dpo.
Czy w okresie od owulacji do terminu @ zaobserwowałyście może jak to powiedzieć... wodę wraz z kremowym śluzem? Od rana mam dziwne uczucie wilgoci a takie coś pierwszy raz widziałam u siebie...
Ja tak miałam wczoraj. A dziś śluz wodnisty i ciągle mam wrażenie, że mi mokro.mycha91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka zerknęłam na mój poranny test i mam identyczne przebarwienie, tylko z drugiej strony kreski kontrolnej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 18:10
sheerah24 lubi tę wiadomość
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Ja tak miałam wczoraj. A dziś śluz wodnisty i ciągle mam wrażenie, że mi mokro.
Nie nastawiam się na pozytyw, bo wiem że to byłby cud gdyby się udało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 17:57
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d60a7e2f544d.jpg
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Mada92 wrote:Kaczorka zerknęłam na mój poranny test i mam identyczne przebarwienie, tylko z drugiej strony kreski kontrolnej.
A pokaż fotkę
Ciekawe czy coś nam z tego wyjdzie.
No ja śluz mam typowo wodnisty.
A dziś szyjkę chciałam sprawdzić to wysoko była. Ale ogólnie to się na niej nie znam :p -
nick nieaktualnyNo ja dziś ciążowego nie robiłam, bo ostatnie negatywy mnie zniechęciły do testowania i stwierdziłam, że czekam do @, ale... właśnie zrobiłam owulacyjny no i jest dwie kreski, testowa słabsza i już nie wiem co to ma być :p
9,10 dc też dwie kreski,
potem do dziś jedna bez cienia cienia
a dziś znów dwie...
Oczywiście mam świadomość, że to nie pozytywne, bo przecież testowa ma być taka sama, albo ciemniejsza od kontrolnej, no ale są.
Wtedy myślałam, że po prostu przegapiłam jakoś pik LH, bo i śluz wysoce płodny, i samopoczucie jak na owu, a teraz żadnych objawów na owu, a śluz wodnisty biało-kremowy.
No i miałam czekać do @, ale ciążowy robie jutro rano
Co o tym sądzicie? Skąd owulacyjny znów coś tam pokazuje? Myślicie, że jednak się udało?