Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry kochane moje
Flowwer może faktycznie coś w nich zaskoczyło i była naturalna owulacja Bo to przecież były święta, a świąteczne cuda się zdarzają
Malka, ja czasami też mam ochotę nie wchodzić na forum, ale przebywanie z dziewczynami daje mi dużo pozytywnej energii i mogę się wyżalić jak mnie jakiś kryzys dopadnie Skoro nie minął rok, to kto wie czy pozytywnie cię coś nie zaskoczy
Mnie wczoraj tak bolał brzuch okresowo, że myślałam że padnę. Tak się zastanawiam, cz przypadkiem koleżanka @ mnie wcześniej nie zaskoczy. No i tempka w górę w końcu poszła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka, ja też właśnie jak wstałam to jakoś brzuch mnie rozbolał na okres, robiłam kanapki do pracy i się zastanawiałam czy zaraz ze mnie nie poleci ;p ale no nie ma nic póki co ale boli nadal. W sumie wcześnie jak na mnie - dopiero 27 dzień.
Kendra, witaj To już za momencik testujesz! Nie kusi Cię testowanie w sylwka? -
Kaczorka wrote:A mnie dziś obudził ból na @. Ale okresu nie ma póki co dziś w sumie 10 dpo wg mnie :p
Temperatura niby odbiła w górę, ale cholera ją tam wie co zrobi jutro..
W pracy weny totalnie brak. Nic mi się nie chce.. -
Dziewczyny, czy wy też tak macie, że jak widzicie jakąś koleżankę to sobie myślisz: "Kurczę ona jest w ciąży". A później się okazuje, ze jednak miałaś rację. Ja mam taki radar w oczach, że masakra. Już chyba z 15 ciąż tak odkryłam. A najgorsze, że po sobie to poznać nie mogę
Klaudia, a chyba też od następnegoo cyklu będę mierzyć na doleKlaudiia87 lubi tę wiadomość
-
Oluchna wrote:Dziewczyny, czy wy też tak macie, że jak widzicie jakąś koleżankę to sobie myślisz: "Kurczę ona jest w ciąży". A później się okazuje, ze jednak miałaś rację. Ja mam taki radar w oczach, że masakra. Już chyba z 15 ciąż tak odkryłam. A najgorsze, że po sobie to poznać nie mogę
Klaudia, a chyba też od następnegoo cyklu będę mierzyć na dole -
Oluchna wrote:Normalnie rentgen w oczach
no boli, bo się fasola rozpycha
Szkoda, że daleko mieszkasz, bo bym na rentgen wpadła :p
Melonek - mnie już chyba drugi dzień tak męczy :p tzn bolało mnie wszystko we wtorek. Wczoraj cisza i dziś znów..
I cały czas mam wypieki na twarzy. Nawet jakieś żyły na cyckach i klatce piersiowej się ujawniły. Ale za to jajniki siedzą cicho i to mnie niepokoi.. :pOluchna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja to ostatnio mam wrażenie , że wokół mnie pełno jest ciężarnych. Moja przyjaciółka , 2 koleżanki z pracy i kuzynka. Na ulicy też pełno "brzuszków"
Czasami już po prostu mam ochotę powiedzieć co mnie to obchodzi jak słyszę np. zobacz jaki wózek kupiliśmy.
Niby jestem twarda ale są chwile kiedy przykro słuchać tych matczynych zwierzeń. I wydaje mi się , że tylko ja mam problem , że jest ze mną coś nie tak i że nie mogę się spełnić jako kobieta do końca.
Póki co u mnie 4 dc. Jestem na początku drogi znowu
Dziewczyny w 2017 sikamy tylko II kreskikotek87, Oluchna, Katik, Maja84, Kasiulka03 lubią tę wiadomość