Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Styczniowe testowanie (na dobry początek)
Odpowiedz

Styczniowe testowanie (na dobry początek)

Oceń ten wątek:
  • Oluchna Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka, chętnie cię prześwietlę. Z resztą już ci mówiłam, ze to po raz kolejny Twój cykl :)
    Tusiek, chyba każda z nas tak ma. Na twarzoksiążce non stop jakaś koleżanka, albo koleżanka koleżanki wyskakuje z dobrą nowiną :) Ale nie ma co się smucić. W naszej grupie znajomych jest koleżanka, która się właśnie spodziewa i ja jestem bardzo szczęśliwa, że już niedługo będą we trójkę :) Bo w końcu zostanę przyszywaną ciocią dla młodej :)

5 cykl starań w oczekiwaniu na małego Tic-Tac'ka :)

629a9f03b8017f7d26ef25c33863a9f1.png
  • Maniaaa Znajoma

Wysłany: 29 grudnia 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wokół mnie też pełno zafasolkowanych dziewczyn- chyba taki wiek:)))jak tak sobie myślę o tych objawach to stwierdzam że i tak się wcześniej niczego nie dowiemy bo każda z nas jest inna - zwariować można:) moja przyjaciółka ostatnio pytała się jak tam nasze starania(ona sama też jest w ciąży) ja jej na to że raczej nic z tego bo nic nie czuję nie mam żadnych objawów to mnie wyśmiała, bo mówi że ona do końca drugiego miesiąca nie wiedziała że jest w ciąży, nie miała żadnych objawów także reasumując jak są objawy - jest dobrze, jak ich nie ma- nie musi to wcale oznaczać że nie będzie happy endu:)) musimy wierzyć !:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamia taka prawda ja w ciazy odrazu czułam piersi które polały okropnie a sutki ała ból okropny i teraz tez sie tego doszukuje a wszyscy mi mówią żelazna ciaza jest inna i muszę czekać bo tym razem moze być z zaskoczenia :p

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie sutki bolały a teraz nie :p i sobie myślę, że będzie lipa ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Oluchna Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Mnie sutki bolały a teraz nie :p i sobie myślę, że będzie lipa ;)
    Nie zapeszaj kobieto :) <3
    Aga, ciebie z zaskoczenia na bank weźmie :)
    Mnie przed chwilą ciągnęło w pachwinie :D Hahaha, temperatura skoczyła, to i objawy urojone się nasilają :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluchna żadne urojone :p fasol sie zadomawia

Oluchna lubi tę wiadomość

• melonek Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uważam, że sobie wyolbrzymiam albo boli mnie na okres albo z całkiem innego powodu ;/

thgf9n73vx4bobyi.png
    56505fea16.png
  • mycha91 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uh ja z kolei zaliczylam dzis spadek - minimalny ale spadek. Wykres jest poobny do tego z poprzedniego cyklu wiec i pewnie koniec bedzie taki sam.
    Ale nic,nie poddaje sie. Z pozytkwow mam to ze jak pobolewa jajnik to ten z ktorego byla owulka, a nie ten drugi, a w zeszlym miesiacu bolal szybko lewy. Bolow okresowych nadal brak, piersi nie bola, takze jutrzejsze testy to tylko czysta proforma.

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
    19tc 290g ! Kawał - no właśnie.Kogo?
    7tc, 0.62 cm kropka i bijace serduszko <3
    5CS 12dpo - beta 99.47! 15 dpo - 361.62!!
  • bertha Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluchna, Suri, a ja do was na grudniowym wątku napisałam, bo mi sie pomyliło ;)

U mnie jakies choróbsko, tzn chyba ciągnie sie grypa żołądkowa. Co chwile coś kręci w żołądku lub jelitach. A dzisiaj dodatkowo zatoki sie zaczynaja, głowa ciężka... temp wyskoczyła jeszcze wyżej, ale to wlasnie z choroby raczej, bo nigdy takiej nie miałam w 2dpo, a cała noc sie pociłam, wg mnie tak chorobowo wlasnie..

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • Maniaaa Znajoma

Wysłany: 29 grudnia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jazdy pierwszym razem to nawet mdłości i osłabienie czułam :) więc tym razem nie dam się nabrać ;) u mnie trudno rozpoznać te objawy bo jajniki mnie bolą często, brzuch i pachwiny ciągną, piersi przed okresem czasami bolą więc obiecuję sobie, że tym razem nie dam się nabrać:) tylko dziwi mnie fakt, że 5 dni z rzędu testy owulacyjne mi pozytywne wychodzą -miałyście tak może?

• kotek87 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w cyklu w którym zaszłam podczas serduszkowania bolał mnie prawy jajnik i pewnie z niego była owu.
    Gin stwierdził ze owu musoała być już prawdopodobnie w 6 dc wiec jak seduszkowalismy codziennie od 10-15 dc to już zagnieżdżenie było i dlatego mnie pewnie bolało...
    wiec dziewczyny różnie to bywa z ta owu... co ma wisieć nie utonie :)

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • Oluchna Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Oluchna żadne urojone :p fasol sie zadomawia
    Kochana jesteś :) <3 Na ciebie zawsze można liczyć z pocieszeniem :) <3
    Kotek nich się wlepia fasola w to endometrium, bo oszaleje :D

• kotek87 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluchna wrote:
    Kochana jesteś :) <3 Na ciebie zawsze można liczyć z pocieszeniem :) <3
    Kotek nich się wlepia fasola w to endometrium, bo oszaleje :D
    będzie dobrze :)

lprkgu9rfbd20u5x.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga, uwaga - właśnie przed chwilą poczułam jakby mi ktoś jajnik prawy chciał urwać :p identycznie było w październiku. Bo jeszcze uwierzę, że coś się dzieje.. :p

Maniaaa, Oluchna, melonek lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • OjMaryś Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) można się dołączyć :) u mnie od dziś urojenia zaczynają działać bo książkowo temp wskoczyła na wyższy poziom :D
    Czekam z testem do 01.01 ale termin @ mam później więc pewnie zrobię dwa jak zawsze :D

Oluchna lubi tę wiadomość

f2w3skjood9muy2d.png
    https://bellybestfriend.pl/graph/056cab463cf345b80050fcef2d6c2bed
  • Coccolina Ekspertka

Wysłany: 29 grudnia 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisuję się na testowanie! Termin nie wiem dokładnie kiedy - od 1 do 4 stycznia.
    Cykle się jeszcze nie wyregulowały po ciąży i karmieniu.
    Około 20 dc była owulacja, sprawdzałam sobie szyjkę plus to jest pierwszy cykl na Clo .
    Cycki trochę bolą, są większe ( mieszczę się w za duży stanik, który kupiłam przez pomyłkę :O ), brak objawów PMS - po ciąży zawsze przed okresem strasznie mnie obsypuje, wyglądam jakbym dojrzewała, a teraz czyściutko.
    Dylemat co zrobić przed sylwestrem? Szykują mi się dwie imprezy - pierwsza jutro. Zastanawiam się czy jutro rano nie iść na betę, żeby mieć już jasność ... no i potem sylwester ...

85993e3kq2qy7eit.png
    f2wl3e5ey3ftig7q.png
  • Oluchna Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy, witamy OjMaryś :) Uwielbiam urojenia :D

OjMaryś lubi tę wiadomość

• OjMaryś Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluchna wrote:
    Witamy, witamy OjMaryś :) Uwielbiam urojenia :D
    haha dobrze ze jest ktos kto je uwielbia :D

f2w3skjood9muy2d.png
  • OjMaryś Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coccolina wrote:
    Zapisuję się na testowanie! Termin nie wiem dokładnie kiedy - od 1 do 4 stycznia.
    Cykle się jeszcze nie wyregulowały po ciąży i karmieniu.
    Około 20 dc była owulacja, sprawdzałam sobie szyjkę plus to jest pierwszy cykl na Clo .
    Cycki trochę bolą, są większe ( mieszczę się w za duży stanik, który kupiłam przez pomyłkę :O ), brak objawów PMS - po ciąży zawsze przed okresem strasznie mnie obsypuje, wyglądam jakbym dojrzewała, a teraz czyściutko.
    Dylemat co zrobić przed sylwestrem? Szykują mi się dwie imprezy - pierwsza jutro. Zastanawiam się czy jutro rano nie iść na betę, żeby mieć już jasność ... no i potem sylwester ...
    podsunelas mi ekstra pomysl z ta Bhcg :D moze i ja pojde i bede miala pewnosc na Sylwestra :)

f2w3skjood9muy2d.png
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym miesiącu nie wmawiam sobie żadnych objawów, taki mam cel :) jedyne co faktycznie mam i sobie tego nie wymyślam, to takie uczucie gorąca na policzkach i wypieki. Wczoraj całe popołudnie wierciło mi coś z prawej strony w podbrzuszu, ale równie dobrze może być to konsekwencja pozabiegowa w tym cyklu. Piersi też takie gorące mi się wydają i nabrzmiałe...ale to wszystko mogą być objawy przed @, więc nie nakręcam się. Myślę, że do poniedziałku wszystko się wyjaśni.

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
‹‹ 27 28 29 30 31 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ