Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:SURI zaraz wsiądę w pedolino i pojadę do tej stolicy i wyrzucę Ci wszystkie testu ciążowe do Wisły a na poważnie to nu nu więcej trstow dopiero w nowym roku możemy teraz mija sie to całkowicie z celem
Oluchna czy Ty mnie znasz bo Twój opis osobowości idealnie do mnie pasuje
Aga, spokoju ze mną w każdym razie nie mają Może nas gdzieś w szpitalu rozdzielili
Suri, ciebie to w tym cyklu utulam i nosem wyczuwam zieloną kropę
Kaczorka ty, to zieleńca masz w tym cyklu Czuję to
Co do śluzu, to zauważyłam w tym cyklu powrót mojego pięknego rozciągliwca a po stosunku to zawsze ze mnie jakieś pozostałości po żołnierzach wychodzą. Ale sposób na rozpoznanie czy to śluz czy sperma jest łatwy. śluz zostaje na papierze, a sperma po jakichś kilku chwilach w papier wsiąka i już jej nie ma
Proponuję testować najwcześniej 10 dpo. Ale to i tak nie miarodajne może być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 13:27
-
No u mnie wg mnie będzie w Sylwestra 12 dpo a wg OF 13 dpo. W zasadzie jeszcze tylko 3 dni.
Jedyne co mnie może zastanowić to fakt, że żyły mi wyłażą wszędzie - nawet na placach u rąk.
No ale 31.12. się wszystko okażekaha lubi tę wiadomość
-
Oluchna wrote:Kaczorka nawet na siłkę nie musisz chodzić żeby się wyżyłować Może to dobry znak Ja mam problem z żyłami. Tak się chowają, ze aż krew ciężko pobrać
Siłka to by się akurat przydała.. Ale za leniwa jestem :p
Jutro już czwartek - sobota za chwilę ciekawe czy będzie okazja się napić.
A w pracy tyle roboty, że nie ma za bardzo kiedy kminić :p tyle z niej pożytku. -
nick nieaktualny
-
A jak się te serduszka wstawia?
Aaaa!!! Usiadła koło mnie baba i co chwilę ciąga nosem!!! Normalnie nerwica mnie bierze jak coś takiego słyszę.. Ughh
Dobrze, że istnieją słuchawki do telefonu to odpaliłam muzęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 16:12
Oluchna lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:A jak się te serduszka wstawia?
Aaaa!!! Usiadła koło mnie baba i co chwilę ciąga nosem!!! Normalnie nerwica mnie bierze jak coś takiego słyszę.. Ughh
Dobrze, że istnieją słuchawki do telefonu to odpaliłam muzę
Kaczorka, też jestem wyczulona na dzwięki, a już cmokanie i ciamkanie to w ogóle
Serduszka się prosto wstawia, wystaczy wpisac < i 3 bez "i" w środkuOluchna, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Kaczorka, też jestem wyczulona na dzwięki, a już cmokanie i ciamkanie to w ogóle
Serduszka się prosto wstawia, wystaczy wpisac < i 3 bez "i" w środku
Zmierzyłam temperaturę i 37,40. Chyba mnie coś zbiera jednak -
- na próbę
summer - ja to normalnie mam ochotę mordować jak ktoś siorbie, ciąga nosem czy wydaje jakieś inne okropne odgłosy. A jak się jeździ komunikacją miejską to niestety dość często jest się narażonym na takie "atrakcje"..
Ludzie są po prostu OBRZYDLIWI!!! Dobrze, że nie mam karabinów w oczach, bo już bym dożywocie za zabójstwo dawno dostała
Strasznie bolą mnie cycki. I tak sobie przypomniałam, że ostatnio tak mnie bolały na 2 dni przed @, która nawiedziła mnie we wrześniu. A sutki mam jakieś takie czerwone/różowe jakbym je przypiekła w trakcie opalania
Oluchna - ekstra temperatura!!
Aż mi się przypomniało, że mogłabym zmierzyć Bo zapomniałam o tym totalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 17:11
Oluchna lubi tę wiadomość
-
Jak mieszkałam w Krakowie i skazana byłam na MPK, to słuchawki były moim obowiązkowym sprzętem. Notatek na studia mogłam zapomnieć, ale słuchawki zawsze i wszędzie w torebce
Nie wiem czy taka super temperatura, bo normalnie już mi się katar leje z nochala Więc herbata, miód i cytryna i pakuję się do łoża -
nick nieaktualny