Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:SURI zaraz wsiądę w pedolino i pojadę do tej stolicy i wyrzucę Ci wszystkie testu ciążowe do Wisły
a na poważnie to nu nu więcej trstow dopiero w nowym roku możemy
teraz mija sie to całkowicie z celem
Oluchna czy Ty mnie znasz bo Twój opis osobowości idealnie do mnie pasuje
Aga, spokoju ze mną w każdym razie nie mająMoże nas gdzieś w szpitalu rozdzielili
Suri, ciebie to w tym cyklu utulam i nosem wyczuwam zieloną kropę
Kaczorka ty, to zieleńca masz w tym cykluCzuję to
Co do śluzu, to zauważyłam w tym cyklu powrót mojego pięknego rozciągliwcaa po stosunku to zawsze ze mnie jakieś pozostałości po żołnierzach wychodzą. Ale sposób na rozpoznanie czy to śluz czy sperma jest łatwy. śluz zostaje na papierze, a sperma po jakichś kilku chwilach w papier wsiąka i już jej nie ma
Proponuję testować najwcześniej 10 dpo. Ale to i tak nie miarodajne może być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 13:27
-
No u mnie wg mnie będzie w Sylwestra 12 dpo a wg OF 13 dpo. W zasadzie jeszcze tylko 3 dni.
Jedyne co mnie może zastanowić to fakt, że żyły mi wyłażą wszędzie - nawet na placach u rąk.
No ale 31.12. się wszystko okażekaha lubi tę wiadomość
-
Oluchna wrote:Kaczorka nawet na siłkę nie musisz chodzić żeby się wyżyłować
Może to dobry znak
Ja mam problem z żyłami. Tak się chowają, ze aż krew ciężko pobrać
Siłka to by się akurat przydała.. Ale za leniwa jestem :p
Jutro już czwartek - sobota za chwilęciekawe czy będzie okazja się napić.
A w pracy tyle roboty, że nie ma za bardzo kiedy kminić :p tyle z niej pożytku. -
nick nieaktualny
-
A jak się te serduszka wstawia?
Aaaa!!! Usiadła koło mnie baba i co chwilę ciąga nosem!!! Normalnie nerwica mnie bierze jak coś takiego słyszę.. Ughh
Dobrze, że istnieją słuchawki do telefonu to odpaliłam muzęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 16:12
Oluchna lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:A jak się te serduszka wstawia?
Aaaa!!! Usiadła koło mnie baba i co chwilę ciąga nosem!!! Normalnie nerwica mnie bierze jak coś takiego słyszę.. Ughh
Dobrze, że istnieją słuchawki do telefonu to odpaliłam muzę
Kaczorka, też jestem wyczulona na dzwięki, a już cmokanie i ciamkanie to w ogóle
Serduszka się prosto wstawia, wystaczy wpisac < i 3 bez "i" w środkuOluchna, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Kaczorka, też jestem wyczulona na dzwięki, a już cmokanie i ciamkanie to w ogóle
Serduszka się prosto wstawia, wystaczy wpisac < i 3 bez "i" w środku
Zmierzyłam temperaturę i 37,40. Chyba mnie coś zbiera jednak -
- na próbę
summer - ja to normalnie mam ochotę mordować jak ktoś siorbie, ciąga nosem czy wydaje jakieś inne okropne odgłosy. A jak się jeździ komunikacją miejską to niestety dość często jest się narażonym na takie "atrakcje"..
Ludzie są po prostu OBRZYDLIWI!!! Dobrze, że nie mam karabinów w oczach, bo już bym dożywocie za zabójstwo dawno dostała
Strasznie bolą mnie cycki. I tak sobie przypomniałam, że ostatnio tak mnie bolały na 2 dni przed @, która nawiedziła mnie we wrześniu. A sutki mam jakieś takie czerwone/różowe jakbym je przypiekła w trakcie opalania
Oluchna - ekstra temperatura!!
Aż mi się przypomniało, że mogłabym zmierzyćBo zapomniałam o tym totalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 17:11
Oluchna lubi tę wiadomość
-
Jak mieszkałam w Krakowie i skazana byłam na MPK, to słuchawki były moim obowiązkowym sprzętem. Notatek na studia mogłam zapomnieć, ale słuchawki zawsze i wszędzie w torebce
Nie wiem czy taka super temperatura, bo normalnie już mi się katar leje z nochalaWięc herbata, miód i cytryna i pakuję się do łoża
-
nick nieaktualny