Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, zrobiłam dziś badanie progesteronu bo nie wiem czy miałam owulację, śluź i testy LH były pozytywne ale temperatura nie wzrosła. W 21 dniu cyklu progesteron 4.50 ng/ml czyli 14.31 nmol/l. Czy owulacja się odbyła?
-
Dziewczyny, pomóżcie mi, normalnie czuję się jakbym zaraz miała dostać @. Wprawdzie ból nie jest jakiś straszny, ale tak jakby "czuję" moją macicę. Normalnie płakać mi się zachciało Ale z drugiej strony czuję, ze temperatura mi idzie w górę, bo oczy mnie pieką i w nosie mam ciepło (taki mój niestandardowy objaw). Ja chyba do 10.01. nie wytrzymam. No nie wytrzymam
Do tego chodzę do WC jak szalona, bo zazwyczaj w pracy to max 2 razy, a dzisiaj już byłam chyba z 4, a gdzie tam do 18:00Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 15:19
kaha lubi tę wiadomość
-
Ale tu dziś szalejecie dziewczyny!! A ja wkręciłam się w pracę i nie miałam weny zaglądać :p
Gratuluję wszystkim zaciążonym!! Rośnijcie zdrowo!! i mnie też zaraźcie!
Jak wrócę do domu to uzupełnię listę
A miałam się Was zapytać - czy Wy też w trakcie @ macie krew pomieszaną ze śluzem? Bo normalnie jak się podcieram to z takim poślizgiem.. -
Oluchna wrote:Dziewczyny, pomóżcie mi, normalnie czuję się jakbym zaraz miała dostać @. Wprawdzie ból nie jest jakiś straszny, ale tak jakby "czuję" moją macicę. Normalnie płakać mi się zachciało Ale z drugiej strony czuję, ze temperatura mi idzie w górę, bo oczy mnie pieką i w nosie mam ciepło (taki mój niestandardowy objaw). Ja chyba do 10.01. nie wytrzymam. No nie wytrzymam
Do tego chodzę do WC jak szalona, bo zazwyczaj w pracy to max 2 razy, a dzisiaj już byłam chyba z 4, a gdzie tam do 18:00
Moze to jakies nietypowe przygotowania do przyjecia fasolki? Na bank bedzie dobrze kochana! Wytrzymasz wytrzymasz z tym testowaniem! Po co sie rozczarowac biela vizira jesli mozesz zobaczyc II kreski?
Wy mi powiedzcie lepiej czy testowac jutro ta AMLI co kupilam dzis? Jutro jest dzien spodziewanej @. Czy czekac do 5.01 rano?
Kaczorka ja tak mam w 1 dzien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 15:43
Oluchna lubi tę wiadomość
-
Oluchna wrote:Dziewczyny, pomóżcie mi, normalnie czuję się jakbym zaraz miała dostać @. Wprawdzie ból nie jest jakiś straszny, ale tak jakby "czuję" moją macicę. Normalnie płakać mi się zachciało Ale z drugiej strony czuję, ze temperatura mi idzie w górę, bo oczy mnie pieką i w nosie mam ciepło (taki mój niestandardowy objaw). Ja chyba do 10.01. nie wytrzymam. No nie wytrzymam
Do tego chodzę do WC jak szalona, bo zazwyczaj w pracy to max 2 razy, a dzisiaj już byłam chyba z 4, a gdzie tam do 18:00Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 15:44
Oluchna lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Ale tu dziś szalejecie dziewczyny!! A ja wkręciłam się w pracę i nie miałam weny zaglądać :p
A miałam się Was zapytać - czy Wy też w trakcie @ macie krew pomieszaną ze śluzem? Bo normalnie jak się podcieram to z takim poślizgiem.. -
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:Ale tu dziś szalejecie dziewczyny!! A ja wkręciłam się w pracę i nie miałam weny zaglądać :p
A miałam się Was zapytać - czy Wy też w trakcie @ macie krew pomieszaną ze śluzem? Bo normalnie jak się podcieram to z takim poślizgiem..
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Kaczorka wrote:A miałam się Was zapytać - czy Wy też w trakcie @ macie krew pomieszaną ze śluzem? Bo normalnie jak się podcieram to z takim poślizgiem..
Ja w tym cyklu tak mialam, niby okres a trwal jeden dzien i to byl sluz zabarwiony krwia. Az sie zastanawiam co sie dzieje i czekalam nastepnego dnia na rozwoj wydarzen ale sie nie doczekalam. -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny moge juz podsymowac aktualny cykl...
ŚWIZDU GWIZDU I 600STÓWEK POSZŁO W PIZDU...
@ dotarła....
Nie pocieszajcie, juz się z tym pogodziłam, jest jak jest
Aguś nie pocieszam, jestem z Tobą po prostu nie ma słów na pocieszenie...3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Dziewczyny moge juz podsymowac aktualny cykl...
@ dotarła....
Nie pocieszajcie, juz się z tym pogodziłam, jest jak jest -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny moge juz podsymowac aktualny cykl...
@ dotarła....
Nie pocieszajcie, juz się z tym pogodziłam, jest jak jest
Dziewczyny, dziękuję za dobre słowa :* na was zawsze mogę liczyć :*
@ z poślizgiem to u mnie standard. Nawet się ostatnio zaczęłam zastanawiać, czy przypadkiem wtedy mi się dni płodne nie zaczynająWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 16:02
-
No to jak przynajmniej część też tak ma to ok :p przestaję się tym przejmować
Aguś - tylko nie odpuszczaj!
Jak odpuścisz to nigdy się nie doczekasz. Trzeba działać pisałam wczoraj, że koleżanka z pracy 10 lat się starała o pierwszą córkę. I ma nawet dwie :p
A ja jakaś spokojna się w końcu zrobiłam i stwierdziłam, że będzie dobrze. I tak ma zostać :p -
Kaczorka no u mnie to nie do konca jest tak fajnie. Lekarz gin zauwazyl w macicy jakis pęcherzyk. I teraz jest pytanie co to za pęcherzyk? Nie dal gwarancji ze to ciaza ale jej tez nie wykluczyl. Czekam ze zrobieniem testu bo sie boje rozczarowania.
-
91Ewela09 wrote:Kaczorka no u mnie to nie do konca jest tak fajnie. Lekarz gin zauwazyl w macicy jakis pęcherzyk. I teraz jest pytanie co to za pęcherzyk? Nie dal gwarancji ze to ciaza ale jej tez nie wykluczyl. Czekam ze zrobieniem testu bo sie boje rozczarowania.
Zrobisz test i wszystko będzie dobrze -
nick nieaktualnySuri, moniks dziekuje, kilka łez poleciało ale już się ogarniam
Oluchna mój Ty aniolku jak tylko sniegi zejda to musimy sie spotkac bo teraz na tej slizgawicy staram sie nie ofjezdzaccza dakeko od krakowa jestes kochana!!!
Kaczorka zadzeonilam do M tez mu smutno ale odrazu zapytal kiedy ide di gin, wiec umowilam sie jak zawsse na 3dc ide w czwartek na 19,45 pidejscie do IUI nr 2Oluchna, Klaudiia87, suri2016 lubią tę wiadomość
-
91Ewela09 wrote:Kaczorka no u mnie to nie do konca jest tak fajnie. Lekarz gin zauwazyl w macicy jakis pęcherzyk. I teraz jest pytanie co to za pęcherzyk? Nie dal gwarancji ze to ciaza ale jej tez nie wykluczyl. Czekam ze zrobieniem testu bo sie boje rozczarowania.DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Suri, moniks dziekuje, kilka łez poleciało ale już się ogarniam
Oluchna mój Ty aniolku jak tylko sniegi zejda to musimy sie spotkac bo teraz na tej slizgawicy staram sie nie ofjezdzaccza dakeko od krakowa jestes kochana!!!
Kaczorka zadzeonilam do M tez mu smutno ale odrazu zapytal kiedy ide di gin, wiec umowilam sie jak zawsse na 3dc ide w czwartek na 19,45 pidejscie do IUI nr 2