Styczniowy klub AA ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaśik wrote:Lilou, Midzia, Ayayanee się zagrałyśmy 🥴🥴🥴🥴 zapraszam dziś wieczorem na drinka rozpaczy a od jutra wracamy dalej do boju💪🏻💪🏻💪🏻
Ja się do was dopisuję na drinka, chociaż po pierwszym smutku już się zebrałam i wyliczam kiedy następna owu. Chyba tym razem będzie czwartek-sobota to będzie łatwiej zgrać się na działanie 😁
Red kup sobie suszonych moreli, na pewno nie zaszkodzi a może chociaż z milimetr przytyje to twoje endo?midzia lubi tę wiadomość
-
Cecylia wrote:Ja się do was dopisuję na drinka, chociaż po pierwszym smutku już się zebrałam i wyliczam kiedy następna owu. Chyba tym razem będzie czwartek-sobota to będzie łatwiej zgrać się na działanie 😁
Red kup sobie suszonych moreli, na pewno nie zaszkodzi a może chociaż z milimetr przytyje to twoje endo?
A jak najbardziej!! Jak już będę mieszać to jakiś wielki gar, żeby zapić to co źle i juz z czystą głową ruszyć w kolejnym etapie... Dla mnie znaczy to IUI
2018 - początek starań
2020- start klinika; histerolaparoskopia
2021 - IUI 💚 -> 💔 7tc. /2021 - IUI ❌/2021 - IUI ❌ /2021 -IUI ❌
2021 - start procedura --> 1x 4.1.1 i 6 komórek
2022 - transfer 💚 --> 11tc.💔 (trisomia 22)
2022- zapładniamy pozostałe komórki --> 1x 4.1.1. --> przebadany zarodek --> transfer 🍀
7 dpt 💚JEST DRUGA KRESKA!
7+1 - bijące serduszko
9+1 - 2,44cm Bobo
13+0 - prenatalne - 6,5 cm zdrowego Bobo - Synuś 💙
20+2 - połówkowe - 364g 💙
29+2 - prenatalne - 1420 💙
31.08 - 💙H . 💙 13:22, 3540g., 53cm💙 -
Hej. Ja już pobraniu, teraz czekam na wyniki. Wczoraj wieczorem przyszedł wynik homocysteiny, jest na poziomie 6,3 więc chyba dobrze..
Jutro z rana wizyta.. Już się doczekać nie mogę, chociaż mam małego stresa czy jest wszystko dobrze.. -
Kaśik wrote:Lilou, Midzia, Ayayanee się zagrałyśmy 🥴🥴🥴🥴 zapraszam dziś wieczorem na drinka rozpaczy a od jutra wracamy dalej do boju💪🏻💪🏻💪🏻
Może grupowo zaczarujemy nowy cykl, aby był owocny 😁Kaśik lubi tę wiadomość
-
Lisa, z pewnością będzie wszystko dobrze
Ja chyba muszę wyczyścić głowę, zająć się czymś innym. A dlaczego ? Mój mąż chyba czuje za duża presję... Wczoraj wieczorem się grzecznie przytuliłam, coś tam go zaczepiam, a on do mnie, że dziś jest zmęczony, że przeprasza i dziś się nie staramy... Zrozumiałam, że mój mąż nasze zbliżenia zaczyna traktować już tylko w kategorii starań. Brak już w nas spontanicznosci jaka była w czasie "będzie co ma być". Wczorajszy dzień był już teoretycznie pierwszym po owulacji wg testów, ale po wczorajszym samopoczuciu miałam wrażenie, ze to wczoraj była owu - ciągnelo z jednego i drugiego jajnika jakoś dziwnie, dostałam mini krwotoku z nosa, czułam się naprawdę dziwnie...
W tym miesiącu prawie seksow nie było. Widzę, że mąż potrzebuje przewietrzyć głowę od mojego ciągłego gadania o owulacji testach i liczenia dni...
Dziś czeka mnie poważna rozmowa z nim, wielki buziak dla niego i chyba powrót do "będzie co ma być"...
Ale z Wami zostaje. Umarłabym z ciekawości co się u Was dziejeNoelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyna rozumiem, też przechodziłam przez to przy staraniach o pierwsze dziecko i za wszelką cenę próbuje nie dopuścić do tego teraz.
Ja po prostu unikam zbliżeń po okresie i próbuje poczekać do dni plodnych, żebyśmy oboje mieli większą ochotę...
Chociaż jeśli raz zaczęłaś się starać to już się nie da wrócić do "będzie co ma być" niestety. Ja próbowałam, nawet sobie wmawiałam, że odpuściłam, ale i tak wiedziałam kiedy jest owu i zawsze coś tam kombinowałam🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2021, 10:49
-
Cecylia wrote:Ja się do was dopisuję na drinka, chociaż po pierwszym smutku już się zebrałam i wyliczam kiedy następna owu. Chyba tym razem będzie czwartek-sobota to będzie łatwiej zgrać się na działanie 😁
Red kup sobie suszonych moreli, na pewno nie zaszkodzi a może chociaż z milimetr przytyje to twoje endo?
Zobaczymy ile dzisiaj będzie miało ale w on było 4,7Cecylia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Witam się po ponad roku nieobecności na forum a to oznacza rozpoczete starania o kolejnego dzieciaczka. Synek kończy dziś rok i czas na rodzeństwo
Okres wrócił mi w październiku, ale nadal KP, więc nie wiem jak z tymi owulacjami...
Teraz boli mnie podbrzusze jak na okres oraz mam ból prawego jajnika.
Okres powinnam dostać za tydzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2021, 11:24
👦🏼 14.01.2020 (6 miesięcy starań)
👦🏼 20.08.2021 (2 miesiące strań)
Marzenie o trzecim ❤️ -
Noelle wrote:martakam witamy w Naszych skromnych progach. ☺️
Czy wpisać Cię na listę? Jeżeli tak to kiedy konkretnie będziesz testować? 😉Noelle lubi tę wiadomość
👦🏼 14.01.2020 (6 miesięcy starań)
👦🏼 20.08.2021 (2 miesiące strań)
Marzenie o trzecim ❤️ -
nick nieaktualnyRed555
Nie wiem czy wcześniej pisałaś, przyjmujesz jakieś leki typu clo które upośledzają endometrium?
Próbowałaś jeść na endometrium migdały, morele pić czerwone wino?
Martakam, witaj❤️
Może chcesz coś opowiedzieć o sobie, ile czekałaś na pierwszego maluszka, czy zmagaliście się z jakimiś staranowymi problemami? 🙂 -
Cecylia, wiem że się nie da całkowicie wrócić do dni przed staraniami. Szczególnie po zaangażowaniu, jakie się włożyło w to, żeby się udało. Ale muszę chociaż spróbować. Teraz muszę zająć się mężem, by nie czuł się jak spermomat a jak prawdziwy facet. Po prostu zrozumiałam, że przegielam...
Noelle, no właśnie, mój facet musi nie zwrariować ! Ja to w sumie nawet lubiłam moja staraniowa gorączkę. Testy, objawy, notowanie... No cóż. Będziemy się relaksować
Martakam obu Twoje starania były jak najbardziej owocne !
Red musisz pić więcej czerwonego winaRed555, Cecylia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny co myślicie bo ja już nie wiem jak łączyć wszystko ...
09.12 - pierwszy dzien miesiączki
24.12- owulacja z testow (pozytywny test owu 23.12)
07.01 - Dzień przewidywanej miesiączki- beta 65.27
12.01 - 19 dpo- beta 1046.74
13.01 - badanie u ginekologa - nic nie widać na usg 😞
Do tego po cytologia trochę zaczęłam plamić. Kolejna wizyta 22.01. Lekarz nic mi konkretnego nie powiedziała, tylko że narazie nic nie widać i mam brać witaminy. Ja z szoku też o nic nie dopytalam..
Edit: plamienie bezpośrednio po badaniu, w nocy nic, dzisiaj śluz zabarwiony na kawę z mlekiem w minimalnych ilościach (widać tylko na podkladce)
Martwię się i to bardzo. Co Wy myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2021, 12:41
-
Bubble wrote:Dziewczyny co myślicie bo ja już nie wiem jak łączyć wszystko ...
09.12 - pierwszy dzien miesiączki
24.12- owulacja z testow (pozytywny test owu 23.12)
07.01 - Dzień przewidywanej miesiączki- beta 65.27
12.01 - 19 dpo- beta 1046.74
13.01 - badanie u ginekologa - nic nie widać na usg 😞
Do tego po cytologia trochę zaczęłam plamić. Kolejna wizyta 22.01. Lekarz nic mi konkretnego nie powiedziała, tylko że narazie nic nie widać i mam brać witaminy. Ja z szoku też o nic nie dopytalam..
Edit: plamienie bezpośrednio po badaniu, w nocy nic, dzisiaj śluz zabarwiony na kawę z mlekiem w minimalnych ilościach (widać tylko na podkladce)
Martwię się i to bardzo. Co Wy myślicie?
Jak się martwisz, to pójdź do innego lekarza wcześniej, aczkolwiek jak plamienie się utrzyma to może lepiej nie drażnić.
02.12.2022 17:32, 40+2, 3540 g., 55 cm
Tadziu z Nami ❤
01.20 - start starań
05.20, 09.20 - cb
01.21 - poronienie 7tc
06.21 - poronienie ~9tc - T22
pauza do 01.2022
03.22 - (25.03. - II kreski -> 14.04. - CRL 0,8 cm ❤, YS 0,4 cm -> 28.04. - CRL 2,22 cm -> 06.05. - CRL 4,1 cm -> 16.05. - CRL 5,73, FHR 156 -> 15.06. - 147 g. -> 24.06. - 235 g. -> 13.07. - 344 g. -> 1.08. - 522 g. chłopca -> 14.09. - 1278 g. -> 05.10. - 1761 g. -> 30.11. - 3550 g.)
PAI-1 4G homo i MTHFR 1298A>C hetero
Kariotypy ok
Siła🔹️Spokój🔹️Miłość
Bądź dumny z tego co robisz, zwłaszcza, jeśli nikt inny tego nie docenia. -
Zielone.Slońce wrote:Red555
Nie wiem czy wcześniej pisałaś, przyjmujesz jakieś leki typu clo które upośledzają endometrium?
Próbowałaś jeść na endometrium migdały, morele pić czerwone wino?
Martakam, witaj❤️
Może chcesz coś opowiedzieć o sobie, ile czekałaś na pierwszego maluszka, czy zmagaliście się z jakimiś staranowymi problemami? 🙂 -
nick nieaktualnyNo po przemyśleniu co się zadzialo, moja pierwsza myślą była cp. Mąż starał się mnie uspokoić ale emocje wzięły górę...
Dziś poszłam poraz kolejny na bete i dodatkowo progesteron. Mam nadzieję że wyniki mnie nie dobija A tylko upewnią że jest dobrze 🙏 -
Justyna.Optyk wrote:Cecylia, wiem że się nie da całkowicie wrócić do dni przed staraniami. Szczególnie po zaangażowaniu, jakie się włożyło w to, żeby się udało. Ale muszę chociaż spróbować. Teraz muszę zająć się mężem, by nie czuł się jak spermomat a jak prawdziwy facet. Po prostu zrozumiałam, że przegielam...
Noelle, no właśnie, mój facet musi nie zwrariować ! Ja to w sumie nawet lubiłam moja staraniowa gorączkę. Testy, objawy, notowanie... No cóż. Będziemy się relaksować
Martakam obu Twoje starania były jak najbardziej owocne !
Red musisz pić więcej czerwonego wina
Radość ze zbliżeń jest mega ważna, z tego tytułu też zmieniliśmy częstotliwość na rzadziej, a lepiej. Wiadomo, że nie zawsze to zda egzamin staraniowy, ale przynajmniej powinno wpłynąć lepiej na relacje i radość z życia.
Powodzenia! 😘Cecylia lubi tę wiadomość
02.12.2022 17:32, 40+2, 3540 g., 55 cm
Tadziu z Nami ❤
01.20 - start starań
05.20, 09.20 - cb
01.21 - poronienie 7tc
06.21 - poronienie ~9tc - T22
pauza do 01.2022
03.22 - (25.03. - II kreski -> 14.04. - CRL 0,8 cm ❤, YS 0,4 cm -> 28.04. - CRL 2,22 cm -> 06.05. - CRL 4,1 cm -> 16.05. - CRL 5,73, FHR 156 -> 15.06. - 147 g. -> 24.06. - 235 g. -> 13.07. - 344 g. -> 1.08. - 522 g. chłopca -> 14.09. - 1278 g. -> 05.10. - 1761 g. -> 30.11. - 3550 g.)
PAI-1 4G homo i MTHFR 1298A>C hetero
Kariotypy ok
Siła🔹️Spokój🔹️Miłość
Bądź dumny z tego co robisz, zwłaszcza, jeśli nikt inny tego nie docenia.