Styczniu, proszę skromnie 🙏— daj dwie kreski, bo już po mnie 🫠
-
WIADOMOŚĆ
-
Loraa trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki! Niech nie będą nieśmiałe tylko walczą o swoje ! 5 to dobra ilość! Niech kolejne gonią 🤞
Chesterko bardzo mi przykro że ciąża zakończyła się. Jak się czujesz? Jestem tu za krótko żeby znać Twoją historię, podzielisz się? 🥺 Pamiętam cię z listopada ale nie wiem jaka jest Twoja historia medyczna. Tule bardzo 🫂
Liora jak się czujesz? Krwawienie ustało?
Paulinko jak Ty się czujesz? Jak zdrówko, gardło odpuściło? 😘
Śnieżko cieszę się że wyniki ana3 są stabilne ❤️ to jest dla mnie czarna magia, ale najważniejsze że masz pod kontrolą 😊 kiedy masz wizytę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia, 22:25
34👩🏽35👨🏼
12/2022 42tc (cc) 🩵
02/2025 6tc 💔
08/2025 8tc 💔
Ona
❗️ cross-match 36,6%
⚠️trombofilia MTHFR (A1298) homo PAI-1 hetero
✅ HLA-C1, anxa5, kariotyp, KIR Bx (brak 2DS3), ana1+, ana3-, antytrombina III, białko c, białko s, białko s aktywność, zespół antyfosfolipidowy, cd56, cd138
✅ B12, D3, TSH, ft4, żelazo, ferrytyna, homocysteina, kwas foliowy
💊euthyrox 50/25, modulator homocysteiny, 400ug folian, wit C, omega3, wit D, probiotyki, jod, desloratadyna, immunosupresja
On
✅ HLA-C1, kariotyp, anxa5
❔Morfologia nasienia, fDNA, HBA -
Loraa trzymam kciuki za pęcherzyki, z 5 to już naprawdę jest co hodować. Czyli kolejny cykl gdzie jest ich więcej także to też dobra wiadomość, że jajniki się budzą 🙂🤞
Chesterko dużo siły dla Ciebie 🫂
Lisiku ale adeno adeno nie równa. Czy już wcześniej Twój lekarz Ci zwracał na to uwagę? Bo są przypadki gdzie nawet rozsiana adenomioza nie będzie przeszkadzać w implantacji jeżeli inne parametry są w normie - PC mi tłumaczył, że póki jest dobre endometrium i się dobrze złuszcza przy miesiaczce to jest okej. Może Twój lekarz pomyśli o jakimś wyciszeniu, a potem o wsparciu przeciwzapalnym bardziej miejscowym? Może ten progesteron dopochwowy przez całą fazę lutealna to nie byłby głupi pomysł. Wątpię, że Ci lekarz przepisze jakieś wyciszenie na 3 miesiące, bo to raczej dla dziewczyn po stymulacjach ivf gdzie ten estradiol rośnie i karmi endomende. Może leki jak na zbicie torbieli czynnościowej? Coś w stylu primolut nor i estrofem (chociaż to estradiol, hm) Masz naprawdę dobrą opiekę u swojego napro, coś wymyślicie 🫂
No i naprawdę super, że nie masz żadnych zrostów przy jajowodach czy na jajnikach, albo gdzieś przy ścianach macicy 👌⭐️ -
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH