Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
suri2016 trzymam kciuki !!! Ale mam przeczucie ze udało Ci sie !!
Mnie dzisiaj niestety odwiedziła z wielką mocą wstrętna @ ale załapuje sie jeszcze na testowanie 31.12
Mam nadzieje ze w tym nowym cyklu załapie - olej z wiesiołka w ruch !
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze testowania, ja odpadłam co zwiększa Wam statystykiMika -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej !
Agniecha ja podziwiam Cie ! Miałyśmy taki sam termin @ ja już zrobiłam 3 testy ) U mnie okresu brak. Wczoraj na tescie takie cos:
https://zapodaj.net/dbffd79df550c.jpg.html
Niby cos tam widzę, ale w ubiegłym miesiacu temu tez tak było i nic nie wyszło. Także czekam, jeśli @ nie przyjdzie to w środę beta. Staram się nie nastawiać. Aaa no i gratuluje pięknych dwóch kresek ! Zazdroszczę ! Pomimo, ze mam corcie to takiego pięknego testu nigdy nie miałam. -
Ale Wam zazdroszczę, że już możecie testować. Ja musze czekać do 16.12 jeszcze aż 2 długie tygodnie
Chociaż nie nastawiam się, bo mój wykres raczej prognozuje @ a nie bobasa
Dzisiaj przede mną wesoły dzień, bo własne czekam na gości
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Ale Wam zazdroszczę, że już możecie testować. Ja musze czekać do 16.12 jeszcze aż 2 długie tygodnie
Chociaż nie nastawiam się, bo mój wykres raczej prognozuje @ a nie bobasa
Dzisiaj przede mną wesoły dzień, bo własne czekam na gości
Pociesz się, bo ja nawet nie wiem kiedy będę mogła testować
Ale już chyba jajo poleciało dzisiaj nad ranem. A temperatura dalej w górze.. -
nick nieaktualny
-
aj jestem zła na siebie dziewczyny, że się złamałam..teraz jak patrzę na ten test to już na prawdę trzeba oko wytężyć pod światło żeby zobaczyć cien, jakoś kreska zbladła...nie pozostaje nic innego jak czekać z pokorą do wtorku przynajmniej ;(
Aga podziwiam Cię za wytrwałość!3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
Kaan, bobotesty plytkowe są wg mnie najczulsze. już to pisałam dziewczynom, że poprzednio pokazały u mnie druga kreskę przy BHCG 7 mlu/ml.
Aga dobrze, że jesteś. potrafisz podnieść na duchu. cały cykl prawie byłam twarda i z pozytywnym nastawieniem, a czym bliżej testowania to widzę jak mój nastrój opada..;(3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnySURI ja tez zaczynam sie bac to normalne!!! Każdy spadek nawet o 0,01stopnia powoduje u mnie strach ale niestety nic więcej nie możemy juz zrobić. Bóg tak to skonstruował, ze niewszystko Zalerzy od Nas a szkoda. Ale damy rade woem o tym bo silne z Nas kobitki
suri2016 lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:SURI ja tez zaczynam sie bac to normalne!!! Każdy spadek nawet o 0,01stopnia powoduje u mnie strach ale niestety nic więcej nie możemy juz zrobić. Bóg tak to skonstruował, ze niewszystko Zalerzy od Nas a szkoda. Ale damy rade woem o tym bo silne z Nas kobitki
Wiem Aga, ja też się boję... bez sensu ten test robiłam, bo teraz w ogóle mam już myślówę...
niestety nie mamy na to wpływu, żeby chociaż ten czas szybciej mijał i można było się znowu zaraz starać, a ten się ciągnie niemiłosiernie...
ja u Ciebie nie mam wątpliwości, już minęło 14 dni od podania pregnylu z tego co pamiętam. wydaje mi się, że u Ciebie test byłby już w pełni wiarygodny;)3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę