Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardolka:
Ja sobie już dawno poradziłam z takim gadaniem, jeszcze zanim się zaczęło. Gdy poznawałam rodzinę mojego męża (ówczas tylko "chłopaka"), zawsze jakoś ten temat się przewijał. Wypaliłam raz z promiennym uśmiechem, że jakby kiedyś w przyszłości coś, to nie życzę sobie pytań w tym rodzaju "Kiedy wasza kolej itp." Nastąpiła wielka konsternacja, ale NIGDY nikt mnie nie zapytał o to, ani nie wspomniał słówkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 23:37
-
nick nieaktualny
-
Czy w okresie okolowulacyjnym przytrafialy Wam się kiedyś mdlosci wieczorem? Mnie tak męczą od wczoraj, a to raczej nie jest niestrawność
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaa ale nas trzymasz w niepewności! Ja Cię podziwiam, że jeszcze po test nie pobiegłaś, ale tym samym, ja już nie mogę się doczekać widoku Twoich ||, bo jestem pewna, że je ujrzysz;) Ćwiczysz moją cierpliwość!
Beta 28dc 228, 30dc 705
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Karolina90 wrote:Czy w okresie okolowulacyjnym przytrafialy Wam się kiedyś mdlosci wieczorem? Mnie tak męczą od wczoraj, a to raczej nie jest niestrawność
Ja tak miałam przed okresem czasami. Nudności, zawroty głowy.
Suri, miałaś czekać. Sprawdzisz we wtorek albo środę - teraz mogło być za wcześnie -
Suri, oczywiście, że jest za wcześnie
Ale ja też chyba zacznę od wtorku (10dpo) co dzień rano testować, bo już dzisiaj musiałam się zmuszać, żeby nie zrobić testu
Beta 28dc 228, 30dc 705
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Kaczorka wrote:Ja tak miałam przed okresem czasami. Nudności, zawroty głowy.
Suri, miałaś czekać. Sprawdzisz we wtorek albo środę - teraz mogło być za wcześnie
Na okres trochę za wcześniesama nie wiem. Dzisiaj temp.mi spadła i OF abulowal wykrycie ovu. Chociaż może źle zmierzyłam temp. Bo o 5.30 miałam 36.16 a o 8:00 36.56.
Zwariuje
Suri zobaczysz, że na pewno za kilka dni będą 2 kreseczki :-p -
nick nieaktualnysuri2016 wrote:ja jestem dupa i oczywiście dziś zatestowalam- czysta biel, bez cienia cienia...;( to dopiero mój 9-10 dpo więc może szansa jeszcze jest?
Ale przynajmniej teraz Ciebie nie pokusi tylko spokojnie poczekasz
-
dziewczyny, spojrzałam na test jeszcze w świetle dziennym, czytaj :"przy oknie", a tam takie coś:
https://zapodaj.net/6816a3c039189.jpg.html
widzicie drugi cien? no nic, czekam do wtorku i sprawdzam, jeśli to druga kreska to sciemnieje, a jeśli to pozostalosc po ovitrelle to będzie negatyw.
Monika jest 9-10 dpo, of źle wyznaczył.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 08:25
bertha lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
póki co jeszcze się nie cieszę, bo to mój pierwszy cykl z ovitrelle i nie wiem jak długo się utrzymuje w organizmie, dziś mija 11 dzień od zastrzyku. Jak robiłam kilka dni temu to była już blada kreska druga, więc nie wiem...3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
A... to może się jeszcze utrzymuje. Ja w poprzednim cyklu brałam pregnyl, mówią że utrzymuje się do 14 dni ale u mnie 11 dni po zastrzyku była biel. No i niestety później też biel.....
Ten cykl bez pregnylu mam nadzieję, że szczęśliwy.
A Ty koniecznie jutro powtórz test to zobaczysz czy jest różnicaPowodzenia
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Nadia83 wrote:A... to może się jeszcze utrzymuje. Ja w poprzednim cyklu brałam pregnyl, mówią że utrzymuje się do 14 dni ale u mnie 11 dni po zastrzyku była biel. No i niestety później też biel.....
Ten cykl bez pregnylu mam nadzieję, że szczęśliwy.
A Ty koniecznie jutro powtórz test to zobaczysz czy jest różnicaPowodzenia
no właśnie, nie nastawiam się więc. bez sensu ten test zrobiłam, teraz będę zachodzić w głowę...3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolis87 wrote:Agniechaaa ale nas trzymasz w niepewności! Ja Cię podziwiam, że jeszcze po test nie pobiegłaś, ale tym samym, ja już nie mogę się doczekać widoku Twoich ||, bo jestem pewna, że je ujrzysz;) Ćwiczysz moją cierpliwość!
Hi w tym cyklu sie uparłam ze nie zatwstuje wcześniej niż 6.12bo z wyliczeń miał być @ 2.12 a teraz ze nie wiem kiedy ta wreda ma przyjść Hahahaha to czekam na upartego
-
suri2016 wrote:no właśnie, nie nastawiam się więc. bez sensu ten test zrobiłam, teraz będę zachodzić w głowę...
Patrząc na mój ostatni cykl to U mnie w tym czasie była biel a Twój cień bez wątpienia jest widoczny więc bądź dobrej myśli
01.2017 - ciąża biochemiczna