Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniecha dopisz mnie moze na testowanie na 18 (watpie, zeby to mialo sens, ale co tam;)).
Suri ja nam bardzo dobre przeczucie do Ciebie! Choc wyobrazam sobie jaka masz teraz myslenice po tym cieniu na tescie. Badz dzielna
Za wszystkie trzymam kciuki, oby fala pozytywnych testow zalała nas w tym miesiacu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
chciałabym, żeby Wasze przeczucie się nie mylilo;) nauczona dzisiejszym błędem czekam z pokorą przynajmniej do wtorku...
bol brzucha nadal mam do tego takie klucie w jajnikach, z przewaga tego, z którego była owulacja. piersi lekko pobolewają, ale raczej mogę powiedzieć, że je po prostu czuję. chciałabym żeby okazało się, że dobrze odczytuję objawy mojego ciała, ale z drugiej strony wiem, że prawie co cykl wydaje mi się, że jestem w ciąży. oprócz poprzedniego miesiąca, bo mieliśmy miesiąc przerwy w staraniach po laparoskopii. trzymam kciuki za nas wszystkie, na prawdę mocno!!!3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:No to modlimy sie razem
Narazie pogratulowalam mojej szyjce ze jej sie po 11 dniach udalo domknąć. Brawo ty. Zazwyczaj robisz to w 4.... -
nick nieaktualnymycha91 wrote:Narazie pogratulowalam mojej szyjce ze jej sie po 11 dniach udalo domknąć. Brawo ty. Zazwyczaj robisz to w 4....
Hih brawo Wy!!! Ja ostatni raz moją sprawdzałam w piatek była bardzo twarda i na pewno zamknięta od tamptej pory juz do niej nie zaglądałam -
Agniechaaaa wrote:Hih brawo Wy!!! Ja ostatni raz moją sprawdzałam w piatek była bardzo twarda i na pewno zamknięta od tamptej pory juz do niej nie zaglądałam
To przynajmniej Ci atrakcji nie funduje. Oj chyba @ przyjdzie bo zaczyna bolec i ciagac. -
Testuj! Już powinny wyjść II kreski
A ja właśnie przeżyłam poród.. Przez godzinę miałam takie skurcze, że myślałam, że zejdę.. Dosłownie co pół minuty.. z bólu wymiotowałam (sorki za szczegóły). Koniec końców wyleciało że mnie coś wielkości połowy pięści.
Teraz za to czuję taką ulgę -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Testuj! Już powinny wyjść II kreski
A ja właśnie przeżyłam poród.. Przez godzinę miałam takie skurcze, że myślałam, że zejdę.. Dosłownie co pół minuty.. z bólu wymiotowałam (sorki za szczegóły). Koniec końców wyleciało że mnie coś wielkości połowy pięści.
Teraz za to czuję taką ulgę
To najgorsze juz za Tobą cieszę sie teraz bd juz tylko lepiej -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Testuj! Już powinny wyjść II kreski
Miałam dokladnie to samo (W szpitalu mówili że to niby skrzep)
Teraz jedynie będzie troche pobolewalo jak na okres i z górrki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 13:24
-
Kaczorka wrote:Testuj! Już powinny wyjść II kreski
Oj mala ;* przytulam mocno! Teraz ku lepszemu! -
Kaczorka wrote:Testuj! Już powinny wyjść II kreski
Kaczorka cieszę się, że masz już to za sobą, teraz już z górki. tulę mocno, jesteś bardzo dzielna<33 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę