Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Izabell2016 wrote:Mada92 TSH masz w normie a w ciąży nie powinno przekroczyć 2,5. A takie najbardziej idealne w ciąży to 1-1,5
Starając się też powinno być koło 2?Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Mada92 wrote:Starając się też powinno być koło 2?
Bella1412 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
w weekendy jest zdecydowanie najmniej nadrabiania postów, frekwencja niższa niż w tygodniu;)
ja z niecierpliwością ale i że strachem oczekuję kolejnych dni. strasznie boję się kolejnego rozczarowania, a z drugiej strony wiem, że szanse na ciazę w tym cyklu są marne. dobra, zbieram się do kupy i nie będę Wam tu jeczeć, w końcu taka mądra wcześniej byłam..
czekam z niecierpliwością na wyniki kolejnych jutrzejszych testów, mam nadzieję, że pojawia się jakieś pozytywy;)
bertha lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:w weekendy jest zdecydowanie najmniej nadrabiania postów, frekwencja niższa niż w tygodniu;)
ja z niecierpliwością ale i że strachem oczekuję kolejnych dni. strasznie boję się kolejnego rozczarowania, a z drugiej strony wiem, że szanse na ciazę w tym cyklu są marne. dobra, zbieram się do kupy i nie będę Wam tu jeczeć, w końcu taka mądra wcześniej byłam..
czekam z niecierpliwością na wyniki kolejnych jutrzejszych testów, mam nadzieję, że pojawia się jakieś pozytywy;)
Mam to samo.... najchętniej bym zrobiła test, teraz zaraz, albo modlę się żeby nadszedł już wtorek... a z drugiej strony boję się rozczarowania... -
nick nieaktualnyDziecZyny po pierwsze jakie rozczarowanie jak ja wiem, ze Wam sie udało
Ja tez sie boje i juz czekam na temp o 4rano z radością i strachem... ale wiem, ze nawet jak sie nie uda to i tak to przeżyje, przepłucze cały dzien i zbiorę sie na nowo do kupy walcząc o kolejny cykl -
Agniechaaaa wrote:DziecZyny po pierwsze jakie rozczarowanie jak ja wiem, ze Wam sie udało
Ja tez sie boje i juz czekam na temp o 4rano z radością i strachem... ale wiem, ze nawet jak sie nie uda to i tak to przeżyje, przepłucze cały dzien i zbiorę sie na nowo do kupy walcząc o kolejny cykl
Ja coś czuję, że mi może być ciężko się raz dwa zebrać do kupy...czeka mnie wtedy kolejna misja w grudniu w postaci histeroskopii i badań, które powinnam zrobić przed zabiegiem. Powiem Wam, że nie chce mi się już tego wszystkiego. Chciałabym po prostu, normalnie zajść w ciążę, a nie cały czas z czymś walczyć...a to hormony nie takie, a to polip, ciąża pozamaciczna, drożność jajowodów... masakra.. no ale nic, wiem przynajmniej, że jak będę w ciąży to na prawdę ją docenię3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
A jeśli chodzi Aga o Ciebie to ja nie mam jakoś wątpliwości:) wiem, że temperatura będzie jutro wysoko i @ nie przyjdzie!
Jesteś już po terminie @, ja bym jutro zatestowała:)3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:Ja coś czuję, że mi może być ciężko się raz dwa zebrać do kupy...czeka mnie wtedy kolejna misja w grudniu w postaci histeroskopii i badań, które powinnam zrobić przed zabiegiem. Powiem Wam, że nie chce mi się już tego wszystkiego. Chciałabym po prostu, normalnie zajść w ciążę, a nie cały czas z czymś walczyć...a to hormony nie takie, a to polip, ciąża pozamaciczna, drożność jajowodów... masakra.. no ale nic, wiem przynajmniej, że jak będę w ciąży to na prawdę ją docenię
Znam to co cykl to walczę z wiatrakami. Ale i to ważne ale docenimy dzidzie 100000000x bardziej niż inni i bede miała dowód na cud mój własny mały cud -
nick nieaktualnysuri2016 wrote:A jeśli chodzi Aga o Ciebie to ja nie mam jakoś wątpliwości:) wiem, że temperatura będzie jutro wysoko i @ nie przyjdzie!
Jesteś już po terminie @, ja bym jutro zatestowała:)
Nie mam testu wiec po problemie z testowaniem hihihi jutro kupie chyba ze temp spadnie -
suri2016 wrote:Co jak co, ale napięcie potrafisz budować
A jaka wytrwala!
Ja widze u siebie i objawy @ i ciazy, walcze ze sobą zeby nie dac sie zdolowac.
B. mi odmawua serduszkowania, bo mowi ze to mi zawsze @ wywoluje.... -
nick nieaktualny
-
mycha91 wrote:A jaka wytrwala!
Ja widze u siebie i objawy @ i ciazy, walcze ze sobą zeby nie dac sie zdolowac.
B. mi odmawua serduszkowania, bo mowi ze to mi zawsze @ wywoluje....
Mycha u Ciebie również będzie zielony finał, wykres wygląda super! jutro testujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 20:54
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Agniechaaa, Suri, Mycha trzyma za Was mocno kciuki
Powiem Wam ze to Wasze testowanie jest bardziej interesujące niż dobry film sensacyjny:-D takie emocjonujące. Ja się swoim tak nie emocjonuje, hehe (bo w sumie to nie ma czym )
Życzę Wam happy end'owWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 21:05
kaha, suri2016, Flowwer lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Suri i Mycha mam to samo z jednej strony chce juz 10.12 a z drugiej strony jak ten dzień nadejdzie to będę się bała zrobić test. U mnie temp spada.zobaczymy jak jutro ale tak bardzo się boję że znowu nici. Ja wiem ze to dopiero 2 cs ale mam wrażenie że wszystko w życiu muszę wychodzić. Nie mam nic od razu i boję się ze w tej kwestii t3z tak będzie. A ja nie wiem czy dam radę tym razem
mycha91 lubi tę wiadomość
Kaan -
Trzymam za Was kciuki dziewczyny!
Ja mam nadzieję, że lekarz da mi jutro jakieś leki i wszystko będzie tak jak należy. Ale czy uda się jeszcze w tym cyklu? Owulacja przewidziana za jakiś tydzień, więc chyba małe szansePonad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Agniechaaa, Suri, Mycha trzyma za Was mocno kciuki
Powiem Wam ze to Wasze testowanie jest bardziej interesujące niż dobry film sensacyjny:-D takie emocjonujące. Ja się swoim tak nie emocjonuje, hehe (bo w sumie to nie ma czym )
Życzę Wam happy end'ow
Hahahahaha zajeviscie powiedziane -
suri2016 wrote:Mycha u Ciebie również będzie zielony finał, wykres wygląda super! jutro testujesz?
Nieee! Jutro biegne rano siku czym predzej nawet nie zachaczajac wzrokiem o kompde w sypialni (trzymam tam testy).
Testuje we wtorek, albo jesli wytrzymam to w środę. Bo wtedy mam na 11 do roboty i zdazylabym moze jeszcze na bete podskoczyc. A popoludniu do gina.
Dziewczyny czy jak mialam owulke z lewego jajka,a boli mnie prawe to moge zalozyc ze z zielonego finiszu nici i organizm przygotowuje sie do kolejnej owulki? Czy to tak nie dziala? -
Oluchna wrote:Dziewczyny, trzymajcie mi ręce, bo jutro mam ochotę testować. No ale znając mnie pójdę grzecznie rano siku i zapomnę
kaha lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)