Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina żebyś wiedziała, ja też czekam na Wasze testowanie z większą ekscytacją, swojego się boję :p
Mycha, Aga nie chce dać się namówić na szybki poranny teścik, może chociaż Ty przyniesiesz nam dobre wieści z rana:)?
Ciebie też Oluchna szczerze zachęcamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 21:29
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
suri2016 wrote:Karolina żebyś wiedziała, ja też czekam na Wasze testowanie z większą ekscytacją, swojego się boję :p
Mycha, Aga nie chce dać się namówić na szybki poranny teścik, może chociaż Ty przyniesiesz nam dobre wieści z rana:)?
Ciebie też Oluchna szczerze zachęcam
A sio siło nieczysta! Ja już zrobiłam 2 w tym cyklu i mam za to po łapach! biel vizira.
A poza tym jutro B. nie ma - a znam siebie i bym mu powiedziała prze tel. a tak nie chce. Ani dobrych ani złych wieści -
mycha91 wrote:A sio siło nieczysta! Ja już zrobiłam 2 w tym cyklu i mam za to po łapach! biel vizira.
A poza tym jutro B. nie ma - a znam siebie i bym mu powiedziała prze tel. a tak nie chce. Ani dobrych ani złych wieści
No dobra, dobra, to Ciebie akurat tłumaczy czekamy zatem wszystkie do wtorku, chyba, że ja będę takim cieniasem i jutro nie wytrzymam znowu..3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Ja o ciazy powiedziałam przez tel bo wiadomo nie wytrzymałam!!! Tym razem sie powstrzymam i dostanie jak sie uda w prezencie testy i buciki chodź bym miała czekać tydzień
Jak mi wyjdą dwie krechy to chce B. wsadzić do buta (w końcu Mikołajki) pozytywny teścior i mam kupione skarpetki - na jednej jest napis 50% mum a na drugie 50% dad.
A jak dostane ja od mojego moczu biel vizira to Mężowi flaszkę wsadzę -
Nie koście mnie! Test tak ładnie czeka w pudełku ze ślubu nie zrobię wcześniej... No może jeden dzień. Byłam w rossmanie dzisiaj i tak ładnie testy na mnie patrzyly, ale byłam z koleżanką i się wstydziłam wziąć
-
nick nieaktualny
-
Same twarde sztuki!! Tutaj serial można stworzyć bo cały czas napięcie rośnie!!
Ja to was cały czas czytam ponieważ sama nie mam co testować teraz i przez najbliższe 3 cykle.
Mnie te czekanie psychicznie wykańcza
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kaan wrote:Ja dlatego chcę robić w sobotę test by nie być sama w mieszkaniu i od razu Męża obudzić i Mu powiedzieć. No i w razie porażki żebym mogła wyc i gnić caly dzień w łóżku a nie musieć się ogarnąć i iść z uśmiechem do pracy
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Kaan wrote:Tylko co z tego jak nadzieja na powodzenie spada wraz z temp
Kaan lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Hej.Nadzieja umiera ostatnia i moja dziś umarła.Niestety dziś u mnie zawitała ta wstrętna małpa. Wypada że jeśli nie przyjdzie do 31.12 bądź 1.01 to testuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 00:02
Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Kaan wrote:Ja dopiero jutro 9 dpo więc mam nadzieję że odbije jeszcze
To idziemy tak samo ja też dziś 9dpo