Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:Agnieszka, trzymam za Ciebie kciuki, musi być dobrze;) daj znać po lekarzu, bo jestem strasznie ciekawa. myślisz że już owu była czy dopiero się szykuje?
Do tej pory każdy cykl kończył sie zastrzykiem z ovitralle lub pregnylu wiec była bym w szoku gdyby teraz udało sie bez no ale cuda sie zdarzają muszę jeszcze poczekać 4h i wszystko bedzie jasnesuri2016 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ☺ u mnie dziś za oknem szaruga okropna i chętnie bym tylko spała ale cieszę się, że zbliżamy się do wweekendu a jak weekend to i owu więc mam nadzieję że będzie to owocny weekend a czy da się wspomóc naszych panów tutaj jakimiś zakąskami? Jak to ładnie ujęto - homeopatią
Oluchna lubi tę wiadomość
-
cześć A może by.. u mnie za oknem to samo, ale nastrój mimo wszystko pozytywny, bo już jutro wizyta u gin i dowiem się na czym stoję w tym miesiącu:) Wczoraj widziałam tutaj na ovufriend poradę, żeby przed stosunkiem 2 godziny podać partnerowi kawę, ponoć dobrze działa na plemniki. Warto spróbować3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:cześć A może by.. u mnie za oknem to samo, ale nastrój mimo wszystko pozytywny, bo już jutro wizyta u gin i dowiem się na czym stoję w tym miesiącu:) Wczoraj widziałam tutaj na ovufriend poradę, żeby przed stosunkiem 2 godziny podać partnerowi kawę, ponoć dobrze działa na plemniki. Warto spróbować
-
Dobrze wiedzieć o tej kawie Może wypróbujemy w grudniu
suri2016 widzę, że masz podobną sytuację do mojej. Przeszłam to samo, też w 3cs cp. U mnie prawy jajowód usunięty. Aktualnie miałam właśnie owulację z prawego jajowodu więc w tym cyklu nici. W grudniu zaczynamy 6cs.
Zobaczymy kiedy okres przyjdzie w grudniu, ale myślę, że będę testować po koniec grudnia. Byłoby miłe rozpoczęcie nowego roku. Agniechaaa myślę, że będę testować w sylwestra! oby okazał się to dla mnie szczęśliwy dzień!
Za pozostałych testujących mocno trzymam kciuki!
12.03.2015 synek Nathaniel
12.08.2016 Aniołek 9 tydzień cp
25.11.2017 Aniołek 6 tydzień -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Jako, że @ nie zapomniała o mnie w listopadzie, zakładam wątek grudniowy!! Mam nadzieje, że dla wszystkich szczęśliwy. Dawać znać, która kiedy testuje
Moje na przyjść @ 2.12 czyli w urodziny M ale zeby nie napalać sie w tak ważnym dla niego dniu testuje w mikołajki bedzie prezent (oby) a poza tym 7.12 ma imieniny oby grudzień nareszcie okazał się szczęśliwy!!!
1.12 Magoffi, Szyszuunia
2.12 Klara Wysocka, Toto, Dominika_89
3.12 Ewcia88
4.12 A może by..., Uparciuszek
5.12 AniaMania, Czeresniowamama, Agnieszka93
6.12 Agniechaaaa, Milageros, Arleta
7.12
8.12 Kuchcinka, Suri2016, Labamba
9.12
10.12 100krotka30, Kaan, Beatka_c, Justyna85
11.12
12.12 Oluchna
13.12
14.12
15.12 Nadia83
16.12
17.12
18.12
19.12
20.12
21.12
22.12
23.12
24.12 91Ewelina09
25.12
26.12
27.12
28.12 lola 83
29.12
30.12 summer86
31.12 Malami*
Dziewczyny sprawdźcie czy wszystkie jesteście dobrze wpisaneWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOluchna wrote:Ja się potwierdzam W sumie to będę testować dzień po półrocznicy ślubu, na dodatek w imieniny miesiąca No to chyba faktycznie jakiś znak
Znak z niebios
Ja juz na poczekalni czekam i odliczam a moze bardziej wylicZam grubość hihihi :p tak sie rozgadała o endo a wogole nie pomyślałam o jajkachOluchna lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny sprawdźcie czy wszystkie jesteście dobrze wpisanehttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualnyMelduje: 13dc endo 7,9mm (czyli prawie mi sie udało :p) z lewego jajnika 1pecherzyk 9,2mm z prawego 2pecherzyki 9mm i 11,5mm. Od dzis przez 3dni zastrzyki Merional na podstemplowaniem w niedziele pregnyl od niedzieli do wtorku . Od środy przez 10dni luteina dopochwowa. Jeżeli @sie pojawi to robimy w grudniu inseminacje.
bertha lubi tę wiadomość