Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Inffinito22 wrote:Moze sie spóźnia na fasolkę ?starania od 04.2016
Walczymy dalej!
Nasienie bez rewelacji (morfo 4%)
AMH 0,95
HSG - Oba jajowody drożne
10.02.2018 - 1 IUI
-
kajax wrote:a ja mam dziś chandrę... znowu z mężem mieliśmy wczoraj rozmowę a propos dziecka. Już nie mam na to siły, chyba sobie serio odpuszczei pójdę po tabletki anty.
A ja bym nie odpuściła
Mam znajomą, której facet kategorycznie nie zgadzał się na drugie dziecko a ona i tak postawiła na swoim. Jak zaciążyła to on w szoku - ale koniec końców wszyscy są szczęśliwi
Ja się zastanawiam czy jeszcze dzisiaj swojego nie przycisnąć
W tygodniu gorzej, bo on po pracy z reguły jest zmarnowany. Ale chyba spróbuję -
Kaczorka wrote:A ja bym nie odpuściła
Mam znajomą, której facet kategorycznie nie zgadzał się na drugie dziecko a ona i tak postawiła na swoim. Jak zaciążyła to on w szoku - ale koniec końców wszyscy są szczęśliwi
Ja się zastanawiam czy jeszcze dzisiaj swojego nie przycisnąć
W tygodniu gorzej, bo on po pracy z reguły jest zmarnowany. Ale chyba spróbujęWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
kajax wrote:to już nie ma sensu. W jaki sposób ja mam go przyciskać? Żadne argumenty do niego nie docierają, on mysli tylko o sobie że jest za młody, a nie o mnie że za chwile bede za stara na dzieci. Nie mam już siły na to.
To ile Wy macie lat??
No i nie ciśnij go - po prostu się nie zabezpieczaj i jemu też nie daj Zawsze ewentualnie możesz go trochę oszukać -
A ja juz oficjalnie zegam sie na ten rok, dzisiaj jednak plamienie delikatne czyli zabarwiony śluz wrócił chociaz na wczoraj to juz ustąpiło, ale zrobiłam rano test (9dpo) oczywiscie nie mogło byc inaczej... bielusieńki...wiec czekam pokornie na okres który pewnie przyjdzie dopiero za kilka dni, czyli pewnie cos mi sie rozregulowało od tych leki w tym miesiącu... ogólnie masakra jakaś ten rok... 2017 pewnie pod hasłem kliniki:( nigdy nie przypuszczałam, ze bedziemy miec problem z zajściem i to niestety boli:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 10:27
-
ja mam 31 on 30. Cisnąc to mogę, ale słownie, przeciez nie będę sę z nim mocowała. Oszukiwaćtez go nie będę bo uważam że to wstrętne. Ja chce żeby on chciał. A nie później mi powiedział że dziecko jest, ale on go nie chciał tylko ja.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
monik88 wrote:Oby...może te maleńkie plameczki wczoraj to było implantacyjne? Coś późno, ok 11 dpo?14 cykli starań
-
kajax - to może za jakiś rok, dwa mu się odmieni Jeszcze będziesz młoda
Moja mama miała 38 lat jak urodziła drugie dziecko (tata 46 lat) I mam teraz 15 lat młodszego brata. I cieszę się, że go mam
Ptysia - plamienie w 9 dpo jeszcze nic nie przekreśla. Poczekaj Ty chociaż jeszcze kilka dni
Do zachodzenia w ciążę trzeba cierpliwości -
nick nieaktualnyUparciuszek wrote:Bolą tak przy dotyku , takie tkliwe, ale ostatnio spałam w weekend na innym łóżku i tak sobie myślę że może być to z tego hehe, ale nie napalam się , a ciebie ?
-
Kaczorka wrote:kajax - to może za jakiś rok, dwa mu się odmieni Jeszcze będziesz młoda
Moja mama miała 38 lat jak urodziła drugie dziecko
Nie che mi sie o tym rozmawiać, ja odpuszczam. Nie mam już cierpliwości, żeby włsnego męża musiec prosić sie o skupienie sie troche na moich potrzebach.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:No u mnie zaraz po owulce zawsze test bladł - a tu od piątku do dzisiaj trzyma i kreska nie blednie ani trochę.
tak dla bezpieczenstwa umca umca codziennie. -
nick nieaktualnynikira wrote:Monika jesteś w ciąży? Mnie też piersi konkretnie bolą, a do @ jeszcze 5-6 dni. Ale mam tak co miesiąc, mnie się zdaje że to jakieś problemy z hormonami: za duzo estrogenu czy za malo progesteonu. Bo to za wcześnie na taki ból miesiączkowy.
-
U mnie dzisiaj jakiś spadek pozytywnej energii.
Mam dużo wodnisto-kremowego śluzu... I zastanawiam się jak zaznaczyć na wykresiePonad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
-Monika- wrote:Gdybyś mierzyla temperature... Powiem tak z tego co widze to masz jeszcze sluz plodny ijak zauważyłam u wielu dziewczyn owulacja zazwyczaj jak juz tego śluzu nie ma, czyli nastepnego dnia po płodnym.
tak dla bezpieczenstwa umca umca codziennie.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Ptysia - plamienie w 9 dpo jeszcze nic nie przekreśla. Poczekaj Ty chociaż jeszcze kilka dni
Do zachodzenia w ciążę trzeba cierpliwości [/QUOTE]
Cierpliwości... ja juz od stycznia sie ta cierpliwością mogę pochwalić i nic:( cały rok:( ja juz wiem, ze nic z tego, bo to plamienie nie zaczęło sie dzisiaj tylko w 6dpo tylko wczoraj był przestój:( zreszta ja mam po dwa trzy dni plamienia przed okresem... a poza tym bóle jajników mam wiec @ czai sie za rogiem:p pewnie za dwa dni przyjdzie z pełnym rozmachem:(
Kajax nie martw sie, masz 31 lat. Ale masz juz dziecko, to na kolejne jeszcze spokojnie masz czas, a w moim przypadku czuje sie przytłoczona tym cykających zegarem, ze jest go juz bardzo mało:(
-
Ptysia wrote:Kajax nie martw sie, masz 31 lat. Ale masz juz dziecko, to na kolejne jeszcze spokojnie masz czas, a w moim przypadku czuje sie przytłoczona tym cykających zegarem, ze jest go juz bardzo mało:(
Ja wiem, rozumiem was doskonale i w sytuacji, z której jestem teraz jeszcze bardziej was podziwiam i doceniam wasze starania i długie czekanie. Ale po rpostu nie moge tego przełknąć, że moje życie ma byc takie jak mój mąż zarządzi. Nie tak się umawialiśmy:) Ja tez chce się rozwijac zawodowo, pielęgnować moje hobby, a nie z jednych pieluch wyjść, żeby zaraz w drugie się wpakować.
Mój problem przy waszych to jest jak śmiech na sali, wiem. Recepta jest prosta: zmień męża i po klopocie. Żeby to sie tak dało
Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Kaczorka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6cf9b4e3408.jpg
A jak zinterpretowałybyście te 2 testy owu??
Znalazłam taki artykuł.
https://portal.abczdrowie.pl/pytania/dlaczego-poziom-lh-jest-tak-wysoki
Głupia robię sobie nadzieję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 11:22
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Kaczorka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6cf9b4e3408.jpg
A jak zinterpretowałybyście te 2 testy owu??Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10