Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:Ale dno ten okres...no nic w czwartek @ zawita z samego rana.mam nadzieje tylko ze znów cykl mi się nie skróci.w czwartek tez lekarza mam.niech daje jakies leki bo tak to widzę nic z tego nie będzie.
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:Ale dno ten okres...no nic w czwartek @ zawita z samego rana.mam nadzieje tylko ze znów cykl mi się nie skróci.w czwartek tez lekarza mam.niech daje jakies leki bo tak to widzę nic z tego nie będzie.
moze jak sie rozchodze to znow zaczna bolec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 06:01
-
U mnie dzisiaj 27 dc, cykle 25 dniowe i biel vizira mdli mnie i boli brzuch, czyli to samo co od kilku dno... Ehh jeszcze się @ zachciało spozniacstarania od 04.2016
Walczymy dalej!
Nasienie bez rewelacji (morfo 4%)
AMH 0,95
HSG - Oba jajowody drożne
10.02.2018 - 1 IUI
-
U mnie dzis temperatura jeszcze wyższa.. ale testu nie robiłam bo żadnego w domu juz nie mam
Juz nie wiem nic! Jakby spadała przynajmniej wiedziałabym ze zbliża sie @, która ma byc za 2 dni
Za to szyjka macicy jest juz dosc nisko
Nie ma na co liczyć, a do dzisiaj jeszcze miałam nadziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 07:04
14 cykli starań
-
Hej, i miałam dziś testować ale po pomiarze porannej temperatury sobie darowała... spadek do linii podstawowej... nic teraz tylko czekam do wigilii na @ chyba że wcześniej się pojawi @... trzymam kciuki za resztę musi wam się udać w takim razie sylwester u mnie będzie szampańskiTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
-Monika- wrote:No właśnie a jak Ciebie bolą te piersi? Bo ja mam tak samo11 cykl starań
-
mycha91 wrote:Miałam tak w zeszłym miesiącu Innamorata88 - 3 dni z rzędu pozytywy. na koniec już byłAM OGŁUPIAŁA max.
No u mnie zaraz po owulce zawsze test bladł - a tu od piątku do dzisiaj trzyma i kreska nie blednie ani trochę.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:No u mnie zaraz po owulce zawsze test bladł - a tu od piątku do dzisiaj trzyma i kreska nie blednie ani trochę.
może będzie konkretna ta owulacja i konkretny fasol ^^
U mnie dziś też dość wyraźna druga kreska, ale jakby trochę słabsza od wczorajszej -
Kaczorka wrote:może będzie konkretna ta owulacja i konkretny fasol ^^
U mnie dziś też dość wyraźna druga kreska, ale jakby trochę słabsza od wczorajszejMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Właśnie w tym rzecz, że ta była w piątek. W sobotę gin już nie widziała pęcherzyka. Stad totalnie zgłupiałam, bo testy swoje i usg też swoje.
A może ten hormon się cały czas utrzymuje na wysokim poziomie.. Albo te testy takie czułe
Ciekawa sytuacja -
Monika jesteś w ciąży? Mnie też piersi konkretnie bolą, a do @ jeszcze 5-6 dni. Ale mam tak co miesiąc, mnie się zdaje że to jakieś problemy z hormonami: za duzo estrogenu czy za malo progesteonu. Bo to za wcześnie na taki ból miesiączkowy.10 cykl, niski progesteron, wysoka prolaktyna, 1mln plemników, 1% prawidłowych i inne złe dane spermy.
-
a ja mam dziś chandrę... znowu z mężem mieliśmy wczoraj rozmowę a propos dziecka. Już nie mam na to siły, chyba sobie serio odpuszczei pójdę po tabletki anty.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10