Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak u was przygotownia do świąt? U mnie totalny leń, nie chce mi sie jakos super sprzatac ani gotowac, na wigilie jade do mamy, i na swieta, zrobie tylko krokiety i moze pierogi a w reszcie pomoge mamie. Wtym roku jakos na luzie, mam wypoczywac a nie pucowac wszystko i sie stresowac gotowaniem a i tak potem tyle sie przejadamy hihih11 cykl starań
-
My dopiero co się wprowadzaliśmy, więc posprzątane jest fest! A gotowanie u mnie na ostatnią chwilę...barszcz, mięsa, strucle makowe, ciasto głownie piątek po pracy, coś może w czwartek. A jeszcze choinkę trzeba kupićstarania od 04.2016
Walczymy dalej!
Nasienie bez rewelacji (morfo 4%)
AMH 0,95
HSG - Oba jajowody drożne
10.02.2018 - 1 IUI
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny ! do mnie w odwiedziny wpadło lenistwo, tak mi się nic nie chce, że masakraa
ja testuję w wigilię, póki co 9po i temp u góry, pierwszy raz czuję swoje piersi, jednak mam teraz nadczynność tarczycy i nie wiem czy po prostu sobie tego nie urajam..
trzymam za wszystkie mocno kciuki !! -
U mnie porządki trwają. Po przeprowadzce i remoncie doprowadzamy powoli dom do ładu i cieszymy się, że go mamy. Ciężko zmobilizować siły do czegoś więcej, ale posprzątane jest i dekoracje świąteczne są. Co do przygotowań świątecznych to w środę na zakupy a czwartek i piątek będziemy pichcić. Smażenie karpia, wędlinki na 1 dzień, chrzan czy śledzie.. wszystko czwartek piątek.
Mnie of pokazuje, że termin @ jest na drugi dzień świąt więc zobaczymy... Mam nadzieję, że się nie pokaże. To będzie niby 11 dpo więc jeśli nie będę czuć, że idzie @ to będę testować. -
Inffinito22 wrote:Tak mam zdjęcia testów zaraz wstawię
Betę byłam zrobic wczoraj ale wyniki dopiero we wtorek rano, dlatego tak mnie to meczy.
Oczywiście wiem ze tempka moze spac, w środę mam miec @, wiec zobaczę co z temperatura
https://zapodaj.net/6de8216fc973b.jpg.html - pierwszy test 2 dni temu z (dla mnie) widoczna kreseczka a ten na dole z wczoraj
https://zapodaj.net/ff3821af61afb.png.html Test robiony tez 2 dni temu
Też mi wychodziły takie testy, a nawet bledsze bo na zdjęciach prawie nic nie było widać. A wczoraj już bardzo wyrazny test. Powtórz za dwa dni ale jak dla mnie ciąża jak byk:-)Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
MavisDracula wrote:Też mi wychodziły takie testy, a nawet bledsze bo na zdjęciach prawie nic nie było widać. A wczoraj już bardzo wyrazny test. Powtórz za dwa dni ale jak dla mnie ciąża jak byk:-)
Sama nie wiem co myślec! Bo minęło 2 dni od tamtych testów a dzis testy nie pokazały drugiej kreski
Na becie byłam w 10 dc, mam nadzieje ze ewentualnie juz by cos było. Test sikany powtórzę w dniu @ no i bede patrzeć czy temperatura nie spadła. Jak spadnie to nawet po wyniki bety nie mam co jechac
GRATULACJE! Rośnijcie sobie zdrowo
14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:Jak spadnie to nawet po wyniki bety nie mam co jechac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 18:53
Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
A może by... wrote:Dziewczyny, zaczęło mnie pobolewać z lewej strony ale trochę bliżej niż środka. Taki lekko kłujący ból przez chwilę co chwilę ;/ Martwić się?Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
A ja melduje moja sytuacje: od piątku popołudnia plamienia : śluz zabarwiony krwią, jak przed okresem, jakby sie miał zaraz zacząć a był to moj 18dc, 6 dpo. Dzis juz teraz czysto... a wczoraj nawet wydawało mi sie, ze kropla normalnie krwi chyba sie pojawiła... narazie spokoj... jak sie do jutra nic nie zmieni moze zrobie pierwszy test, ale z drugiej strony bóle miałam jajników wczoraj i przedwczoraj jak na kres, dzis można powiedzieć ze ich nie było ale teraz znów jakos dziwnie czuje na dole... prwbie okres jednak przyjdzie, moze te rewelacje sie zaczęły od stresu i tego antybiotyku który zaczęłam przedwczoraj?
-
Ja tak miałam w ostatnim cyklu. Po owulacji Kłuło mnie i pulsowalo i myślałam że się może udało. Ale tydzień szybciej dostałam po prostu okres i dupa xDWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Ja nigdy nie miałam nic w 18dc. Jak dostawałam okres to najwcześniej 22 dc a jak był poprzedzony plamieniami to dopiero 26dc i tak na zmianę. Teraz mialam właśnie dostać troche pózniej, ale jak widać jest inaczej... dlatego tez sie nie nastawiam, bo wydaje mi sie ze ona i tak przyjdzie, moze jakies zaburzenia teraz mam...kurczę...
-
Ptysia wrote:A ja melduje moja sytuacje: od piątku popołudnia plamienia : śluz zabarwiony krwią, jak przed okresem, jakby sie miał zaraz zacząć a był to moj 18dc, 6 dpo. Dzis juz teraz czysto... a wczoraj nawet wydawało mi sie, ze kropla normalnie krwi chyba sie pojawiła... narazie spokoj... jak sie do jutra nic nie zmieni moze zrobie pierwszy test, ale z drugiej strony bóle miałam jajników wczoraj i przedwczoraj jak na kres, dzis można powiedzieć ze ich nie było ale teraz znów jakos dziwnie czuje na dole... prwbie okres jednak przyjdzie, moze te rewelacje sie zaczęły od stresu i tego antybiotyku który zaczęłam przedwczoraj?Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
A może by... wrote:Dziewczyny, zaczęło mnie pobolewać z lewej strony ale trochę bliżej niż środka. Taki lekko kłujący ból przez chwilę co chwilę ;/ Martwić się?
Ja tak miałam od dnia owulacji chyba przez około 5-6 dni także nie masz sie czym martwić14 cykli starań
-
kajax wrote:Hola hola! Ty lepiej wyrzuć termometr i na betę czekaj! Ona jest najbardziej wiarygodna
W każdym razie, masz racje! Nie mozna dac sie zwariować! Z większa cierpliwością czekam na wtorkowe wyniki. To tylko jakieś 35 godzin14 cykli starań
-
Dziewczyny, czy miała któraś z Was krwawienie 5 dnia po owulacji? Celowo nie piszę plamienie bo to była żywa krew i nie było jej aż tak mało. Kurczę, martwię się tym, bo bardzo się staraliśmy w tym miesiącu. Dwa poprzednie raczej nie owocne ze względu na ciągle wyjazdy męża i moje.
-
A może by... wrote:Dziewczyny, zaczęło mnie pobolewać z lewej strony ale trochę bliżej niż środka. Taki lekko kłujący ból przez chwilę co chwilę ;/ Martwić się?Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna