Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Izape - idź do apteki po normalny test Ja robiłam Quixx'a i wyszedł spoko w październiku te z allegro, z tego co często czytam, to jakaś parodia testów.
Hehe, no jak pozytyw to dobrze myślałam, że w niedzielę wyjdzie od poronienia jest to 15 dc. Czyli nic się nie rozregulowało. Ufff!!
Oby tylko tabletki dowcipne nie wybiły mi na starcie wszystkich plemników.. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a jakie testy owulacyjne polecacie? Mam jakieś z Allegro i zawsze jest bardzo blada kreska nawet przed owulacja.
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
nick nieaktualnyJustaaa wrote:Dziewczyny a jakie testy owulacyjne polecacie? Mam jakieś z Allegro i zawsze jest bardzo blada kreska nawet przed owulacja.
Justaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie owulacyjny był pozytywny w piątek. Dzisiaj rano powtórzyłam i kreska jeszcze ściemniała. Wtf? Owu była w piątek, bo śluz z soboty był już niepłodny. Miała któraś z Was tak? Możliwe, że owulacja się zablokowała?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ec73ac4bf03.jpgMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Dziewczyny u mnie owulacyjny był pozytywny w piątek. Dzisiaj rano powtórzyłam i kreska jeszcze ściemniała. Wtf? Owu była w piątek, bo śluz z soboty był już niepłodny. Miała któraś z Was tak? Możliwe, że owulacja się zablokowała?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ec73ac4bf03.jpg
Hmm... dziwna sprawa, ale chyba bardziej skłaniałabym się do tego, że miałaś chwilowy przestój w produkcji śluzu płodnego. U mnie np śluz płodny był środa, czwartek, potem susza i dopiero dziś widzę, że się znowu zaczyna, a owu będzie w okolicy wtorku-środy. Czasami są taki anomalia niestety
edit: chodzi mi o to, że owu może dopiero u Ciebie będzie po prostuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 12:40
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Hmm... dziwna sprawa, ale chyba bardziej skłaniałabym się do tego, że miałaś chwilowy przestój w produkcji śluzu płodnego. U mnie np śluz płodny był środa, czwartek, potem susza i dopiero dziś widzę, że się znowu zaczyna, a owu będzie w okolicy wtorku-środy. Czasami są taki anomalia niestety
edit: chodzi mi o to, że owu może dopiero u Ciebie będzie po prostuMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Dziewczyny u mnie owulacyjny był pozytywny w piątek. Dzisiaj rano powtórzyłam i kreska jeszcze ściemniała. Wtf? Owu była w piątek, bo śluz z soboty był już niepłodny. Miała któraś z Was tak? Możliwe, że owulacja się zablokowała?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ec73ac4bf03.jpg
Mam podobnie i nie wiem,może ovu przede mną dopiero...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/04491b7d6017.jpg
-
karm3lka wrote:Mam podobnie i nie wiem,może ovu przede mną dopiero...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/04491b7d6017.jpgPonad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
karm3lka wrote:Raczej czuje ze była ovu Przy pierwszym teście ale różnie może być więc trzeba dziś jeszcze zadziałać ;pPonad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Hej kobietki
Zazwyczaj tylko prowadzę wykres tutaj na ovu.
I ja wiem ze mozna poczekać i miec pewnośc ale dręczy mnie strasznie to wszystko.
Przed wczoraj zrobiłam 2 testy pre-test i pink-test i na pinku była bladziutki kreseczka zaróżowiona a na pre był cień w tym miejscu co powinna pojawić sie druga kreska. Natomiast zrobiłam dzisiaj z porannego moczu i nie było totalnie nic tamte testu robiłam ok godziny 11...
Nigdy w życiu przy żadnym cyklu nie bolały mnie ani sutki ani piersi a teraz wrażliwość sutków straszna, pojawiły sie an nich nawet małe żyłki. Do tego senność tak wielka ze godzina 17-18 i ide spac a wstaje dopiero rano.
@ ma przyjść dopiero za 3 dni a ja troche ześwirowałam.
Możecie spojrzeć na moj wykres temperatura cały czas na fasolkę, cykle mam 26 dniowe.
Jestem po clo i estrofem i duphaston i nie wiem czy go odstawić czy nie..14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:Hej kobietki
Zazwyczaj tylko prowadzę wykres tutaj na ovu.
I ja wiem ze mozna poczekać i miec pewnośc ale dręczy mnie strasznie to wszystko.
Przed wczoraj zrobiłam 2 testy pre-test i pink-test i na pinku była bladziutki kreseczka zaróżowiona a na pre był cień w tym miejscu co powinna pojawić sie druga kreska. Natomiast zrobiłam dzisiaj z porannego moczu i nie było totalnie nic tamte testu robiłam ok godziny 11...
Nigdy w życiu przy żadnym cyklu nie bolały mnie ani sutki ani piersi a teraz wrażliwość sutków straszna, pojawiły sie an nich nawet małe żyłki. Do tego senność tak wielka ze godzina 17-18 i ide spac a wstaje dopiero rano.
@ ma przyjść dopiero za 3 dni a ja troche ześwirowałam.
Możecie spojrzeć na moj wykres temperatura cały czas na fasolkę, cykle mam 26 dniowe.
Jestem po clo i estrofem i duphaston i nie wiem czy go odstawić czy nie..
Cześć!
Cieżko stwierdzić tak na prawdę. Do terminu @ temp. może utrzymywać się w górze, niektóre dziewczyny piszą, że spada im dopiero jak @ przyjdzie. Nie pozostaje nic innego jak czekać, ewentualnie lecieć jutro rano na betę, ona na pewno będzie wiarygodna na tym etapie. A masz zdjęcia tych testów?3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę