Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja nie mogę znaleźć termometru... Dziecko mi pewnie gdzieś schowało xD aktualnie uczę go robić po sobie porządek tak więc jak się weźmie za chowanie rzeczy do szafek i szuflad to Mama pozniej chodzi pół dnia i szuka xDWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
nick nieaktualnyJa się w tym cyklu nie spinałam. Hormony robia swoję, wczoraj juz poczulam że bolą mnie piersi jak na okres, darłam się jak stare przescieradło na wssystkich, dzisiaj to samo ale tylko z piersiami na szczescie Wykres może i mam ładny "teraz" ale przeczucie mam że będe latała na wigilię z podpaską między nogami ;P Ale co mi tam w sylwestra baluję!
-
Hej kobietki. Widze nastrój świąteczno-noworoczny i myślę że na tym sie wszystkie powinnyśmy skupić. Postarać się, chociaż wiem sama że to trudne, odłożyć uporczywe myśli o ciąży, objawach, zbliżającym sie okresie i cieszyć sie tym magicznym czasem który raz w roku sie zdarza. A wszystko czego pragniemy przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie...
-
-Monika- wrote:Ja się w tym cyklu nie spinałam. Hormony robia swoję, wczoraj juz poczulam że bolą mnie piersi jak na okres, darłam się jak stare przescieradło na wssystkich, dzisiaj to samo ale tylko z piersiami na szczescie Wykres może i mam ładny "teraz" ale przeczucie mam że będe latała na wigilię z podpaską między nogami ;P Ale co mi tam w sylwestra baluję!
To tak samo jak i ja, w święta z podpaską a w sylwka picie do upadłego i seks bo 1-2 wypadnie mi owu -
Ewi28 wrote:To tak samo jak i ja, w święta z podpaską a w sylwka picie do upadłego i seks bo 1-2 wypadnie mi owuWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
nick nieaktualny
-
A peopos podpasek... Ja używałam zawsze tamponów. Ale po urodzeniu dziecka jak noszę tampon to się czuję taką napeczniala i wzdęta. I też czasem podpaska zakładam. Dziwnie mi się ppoprzestawialo.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
nick nieaktualny
-
Ja cykle miałam zazwyczaj 31 dni. Tylko ostatni, jak zapisałam się tutaj u zacElam planować dziecko i zwracać uwagę na moje ciało to krwawić zaczęłam w 26 dniu nagle, a krwawienie trwało tydzień. Jak nigdy.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Ja używam tamponow i mam nadzieję że mi sie nie zmieni bo bardzo źle znosiłam podpaski. Myślę że albo jakiś uczulenie czy coś bo miałam pachwiny poobcierane a i nie lubiłam tego uczucia że coś ze mnie wycieka w te najintensywniejsze dni krwawienia. Uhhh.. więc ostatni raz używałam podpaske ok 15 lat temu.
Co do mojego cyklu to dziś delikatny spadek... tak samo jak w zeszłym cyklu więc chyba się nie nastawiam. Wolałabym zobaczyć jakąś anomalieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 10:18
-
-Monika- wrote:Podstawowa przed owu 36,10 teraz 36,6 Jest idealnie. wzrasta o min. 0,40 nie bójta się.
U mnie piersi dają znac o okresie!Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
nick nieaktualnyJa od zawsze uzywam podpasek, tamponow nie lubie. Ale od jakiegos czasu po podpaskach mam odpazenia na skorze i kupilam sobie kubeczek menstruacyjny. Raz sprobowalam i na tym poki co poprzestalam- owszem noe czuje sie go, wszystko super, poza tym, ze zakladalam go chyba pol godziny, az sie zgrzalam jakos mnoe tak te meczarnie odrzucily, ze poki co od roku ubeczek lezy w szafce a ja dalej z podpaskami sie mecze
-
Witajcie dziewczyny,
Ja też jestem zwolenniczką tamponów, ale zobaczcie co wczoraj wyczytałam (więc chyba póki co przerzucę się na podpaski):
Nie stosujemy tamponów (warunkowo dopuszczane wyjątki - typu wyjście na basen). Tampon nasiąka nie tylko krwią, ale, że tak to określę zasysa wszystko z pochwy, także naturalnie występującą florę bakteryjną - osuszając i wyjaławiając pochwę - czyniąc ją tym samym podatną na infekcje.
Znalazłam to na stronie o tym jak poprawić śluz płodny:)
kaha lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3522e25dc6c.jpg
Pozytywny?
pozytywny mi tylko te wychodza pozytywne...
zrobilam dzisiaj drugi ciazowy bo znalazlam, ale biel. Moze to przez to ze z allegro?
No bo kurcze, robie test domowe laboratorium owulacyjny i wychodzi pozytyw na 102, a allegro wychodzi bladzioch straszny, i nie widać po nim żeby owulacja miala zaraz nastąpić.