Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
MavisDracula wrote:https://zapodaj.net/6adc1da30e256.jpg.html
Nie mogłam się powstrzymać, sprzątałam akurat w szafce i musiałam go zrobić... Widzicie? Bo na żywo krecha bez dwóch zdań.
A co do serduszkowania... Myvw tym cyklu tylko dwa razy, raz po @ i raz na dwa dni przed owu. Z synem zaszlam przy jednym serduchu.
Gratulacje!!
Czyli czesto nie zawsze znaczy lepiej. Czytalam gdzies ze przed owu nawet lepiej wstrzymac sie kilka dni z przytulaniem bo wtedy jakosc nasienia jest o wiele lepsza. Ale no nie ma reguly, ciezko tez tak trafic to juz na prawde musi byc cudTermin porodu - 28 wrzesnia 2017r.
4cs = pozytywny test
1cs- ciąźa biochemiczna -
Co do wspomnień świątecznych to nie mam dobrych. Jak byłam malutka to zjeżdżała się cała rodzina i było fajnie. Ale później przez babcię skłóciła się cała rodzina i wszystko padło. No i zawsze było tak, że jak tylko zbliżały się święta to w babkę i mojego tatę jakby diabeł wstępował i tylko wkurzali wszystkich dookoła.
W tym roku już będzie inaczej, bo babki już nie ma. Za to jest mój mąż, który jest bardzo rodzinny. I razem tworzymy ciepły klimat
A jak będzie bobo to postaramy się, żeby miał jak najpiękniejsze wspomnieniakaha lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny w sumie nie wiem jak to mam interpretowac wszystko - 5go października wzięłam ostatnia tabletke anty, bylam juz wtedy po krwawieniu,kokejne krwawienie było 30.10, a ostatnie 24.11, nie wiem jak dł cyklow liczyć przed odtstawieniem anty @ 22.09
-
Mada92 wrote:Zgadzam się w 100%. Ja ozdoby robię sama. Pierniczki, mandarynki, orzechy, goździki i już czuć święta
do tego mnóstwo świec i jest pięknie.
Powiem Ci, że nie mam jakiegoś jednego wspomnienia. U mnie, w przeciwieństwie do Męża, jest bardzo rodzinnie, śpiewamy kolędy. Jest super. A u M tego nie ma. Najlepiej postawić flaszkę na stół i zabawa... Ale odkąd wigilia jest u nas w domu to nie pozwalam na to. W końcu to ja jestem gospodynią i ustalam zasady
U mnie identycznie.. Na mojej rodzinnej wigilii jest 16 osób, wszystkie dziadki, babcie, rodzice oczywiście, rodzeństwo, ciocie, kuzynostwo i nawet osoby tj. przyjaciółki mojej babci które nie mają z kim spędzić świątDużo nas i każdy robi jakieś potrawy. Prezenty robimy symboliczne. U męża tylko rodzice i rodzeństwo, a wigilia przy TV. Taki trochę bardziej uroczysty późny obiad.
U mnie dwie gwiazdy betlejemskie, które dostałam w prezencieJedna piękna klasyczna czerwień a druga beżowa. Wygląda ślicznie. Nie wiem gdzie kupiona ale włożyłam w czerwoną doniczkę i naprawdę cudna.
-
Ja najbardziej zapamiętałam ze Świąt wigilijną atmosferę, najbliższej rodziny. Wspaniałą kolację wigilijną na obowiązkowe 12 potraw (i oczywiście dalej się to u nas praktykuje). Obowiązkowe wstanie 24 grudnia o godzinie 6 rano i ubieranie choinki, lampki na niej i ozdobach zapalamy przed samą wieczerzą. Czuje się ten świąteczny klimat. Teraz mamy dużą wigilię bo jeszcze teściowie przyjeżdżają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 19:55
-
Pokolorowanaa wrote:Dziewczyny w sumie nie wiem jak to mam interpretowac wszystko - 5go października wzięłam ostatnia tabletke anty, bylam juz wtedy po krwawieniu,kokejne krwawienie było 30.10, a ostatnie 24.11, nie wiem jak dł cyklow liczyć przed odtstawieniem anty @ 22.09
-
nick nieaktualny
-
kaha wrote:Mi już przychodzą absurdalne pomysły do głowy- może by ze dwa miesiące brać tabletki anty, później odstawić... to już zakrawa o szaleństwo!
-
Karolina90 wrote:Ja melduje pojawienie się @
to chyba nie na moje nerwy...takie ciągle niepowodzenia. Rozpoczynam 15 cykl starań
-
KasiaHaBe wrote:U mnie się zaczyna chyba @, zaczynam plamić i brzuch zaczyna boleć. Czyli rok starań mija. W następnym musi być lepiej, nie poddajemy się! P.S. Zamiast cytuj dałam Lubię to - da się to cofnąć?
Kasia, jak już polubiłaś to chyba nie.. Co do @ przykro mi, że dopadła.. ;/ -
A ja dziś robiłam test obu z Pianką i wyszedł tak jak załączam na zdjęciu. I robiłam też test. Śr.Maxa u nic nie pokazal. Także nie polecam. A dziś szyjka wysoko. Rozpulchniona tak, ze ledwo znalazłam ją w tym pofaldowanym kanale. I jestem bez przerwy mokra. Woda się że mnie leje. Wczoraj mieliśmy sytuację... Więc może się uda !!
kaha lubi tę wiadomość
Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
Ja brałam przez 5 miesięcy hormony wstrzymujące owulację, później przez 2 miesiące tabletki antykoncepcyjne. Po odstawieniu miałam miesiąc się zabezpieczać. A później mogłam zachodzić w ciążę. No i zaszłam, tylko było to puste jajo.
Więc chyba coś w tym jest -
Choinka ubrana, mieszkanie posprzątane, padam z nóg. Ale oby tak szybko leciały kolejne dni. Aż do testowania..Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Mada92 wrote:Choinka ubrana, mieszkanie posprzątane, padam z nóg. Ale oby tak szybko leciały kolejne dni. Aż do testowania..
To samo sobie myślałam właśnie chwilę temuprzynajmniej szybciej nam zleci do testowania. Ja umilam sobie czas
Pierwsze serduszkowanie przy choince w nowym domu
Booooskooo
emi2016, Ewi28 lubią tę wiadomość
-
A może by... wrote:To samo sobie myślałam właśnie chwilę temu
przynajmniej szybciej nam zleci do testowania. Ja umilam sobie czas
Pierwsze serduszkowanie przy choince w nowym domu
Booooskooo
Cudownie
Lecę spać, jakoś mnie wymęczył ten dzień. Całusy.Izape91 lubi tę wiadomość
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna