SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W oczekiwaniu na testowanie › Świąteczne testowanie (grudzień)
Odpowiedz

Świąteczne testowanie (grudzień)

Oceń ten wątek:
  • Samsaramsa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula a ile dpo jesteś? Bo u mnie dzisiaj 11/12 dpo

3jgxyx8dvoujfeze.png
  • A może by... Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w zeszłym cyklu było identycznie z temperaturą:( więc też już sów nie nastawiam a wczoraj maz z taką nadzieja w głosie jak zrobiło mi się słabo stwierdził że to może dzidzia... jak ja bym chciała by miał rację:(

50c1a0bd9a.png
    34bw43r83m4ak79s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lećcie dziewczynki po wiruski do Rudej Paskudy :)

• Samsaramsa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A możesz by... Może ma mąż racje ;)

A może by... lubi tę wiadomość

3jgxyx8dvoujfeze.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w nowym dniu. Kiepski humor nadal mnie nie opuszcza po wczorajszym badaniu. Mogłam Was posłuchać i jeszcze nie robić, a tak to mam za swoje :/ Tyłek mnie boli od tych Waszych kopniaków ;)

Ewcia: trzymam kciuki, aby to nie była @ Mam nadzieję, że skończy się na plamieniu u Ciebie i okaże się, że masz w brzuszku dzieciątko :* :)
    Arleta: jestem teraz 9dpo, @ powinna być w niedziela, ewentualnie poniedziałek. Wiem, że beta mogła być za wcześnie robiona, ale z drugiej strony w sierpniu też robiłam ją w 8dpo, a wynik był powyżej 6. Dlatego nadzieja już mnie opuściła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 08:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samsaramsa wrote:
    Jula a ile dpo jesteś? Bo u mnie dzisiaj 11/12 dpo

27 dc, 11 dpo

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny głowy do góry ;) żadnego stycznia!!! Co to za złe proroctwa?? :) jeszcze grudnia nie ma!!

Oluchna lubi tę wiadomość

• Samsaramsa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula a kiedy robisz test? Ja miałam czekać do piatku ale chyba jutro zrobię. U mnie 30 dc

3jgxyx8dvoujfeze.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samsaramsa wrote:
    Jula a kiedy robisz test? Ja miałam czekać do piatku ale chyba jutro zrobię. U mnie 30 dc

Kochana ja to test robie codziennie od 3 dni ;p za kazdym razem negat. Dzisiaj rano bylam na becie, zobaczymy po poludniu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha: Ale mimo wszystko coś powinno wyjść na becie. Cokolwiek. A ja mam wynik <0.1.. Czyli tak jak zazwyczaj. Już sama nie wiem. Nie mam praktycznie żadnych objawów ani na ciążę ani na @. Chociaż jak sobie przypominam to tak samo miałam w 1-szej ciąży.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samsaramsa a jakie masz wartosi tempretaur w ostatnim czasie?

• Samsaramsa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula to mam nadzieje ze będziesz miała dla nas dobre wiadomości. Trzymam kciuki żeby tak było

3jgxyx8dvoujfeze.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Cześć dziewczyny a do mnie przyplątało sie jakieś choróbsko :/ tem. Niby poszła w gore ale kto wie czy to nie od prZeziebienia? Katar, mega ból gardła i pleców.. nosz cholera nie miało sie kiedy przyplątać :(
    Lepiej teraz niż w dzień przed owulacją :-) Kuruj się i rośnijcie zdrowo ;-)

• Ewcia88 Ekspertka

Wysłany: 30 listopada 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samsaramsa wrote:
    U mnie 11/12 dpo, 28 dc. Jutro testuję bo mnie dziewczyny przekonały :) PLanowałam dopiero w sobotę, ale mam dziwne plamienia.

1 cykl starań

16.09.2019 Filipek 💙
    (16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna)
  • Samsaramsa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed owu było 36.6 później spadek do 36.4 w 18 dc a w 19 dc 36.8, 20 dc 37.0 a później na zmianę 36.9 i 37.0, raz się zdążyło 37.1 a wczoraj 36.8 i dzisiaj to samo

3jgxyx8dvoujfeze.png
  • Samsaramsa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia to jutro robimy razem ;)

Ewcia88 lubi tę wiadomość

3jgxyx8dvoujfeze.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Dziewczyny głowy do góry ;) żadnego stycznia!!! Co to za złe proroctwa?? :) jeszcze grudnia nie ma!!

Mi wolno :P
    Ale chyba okres/poronienie już u mnie za progiem, bo dziś mam jakiegoś powera do działania ^^ A zazwyczaj po takim zrywie na drugi dzień okres miałam :P Oby jak najszybciej!!!
    I jak tak już ta paskuda przyjdzie to pewnie wszystkie dołki miną i będę żyła nadzieją na przyszłe testowania :P

Hmm, naczytałam się wczoraj o pozytywnym myśleniu i chyba mi się coś udzieliło ;)

Już od jutra pewnie posypią się u Was same pozytywy - w końcu już GRUDZIEŃ :D

A ja właśnie wygrzebałam choinkę :D Tak z okazji Andrzejek :P Zamiast lania wosku ;) Aczkolwiek mam tyle świeczek do stopienia w domu, że może namówię męża też i na to ;) może jakiś bobas się z cienia wyłoni ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Matylda82 Znajoma

Wysłany: 30 listopada 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny za wszystkie trzymam kciuki...mam pytanie. Otóż ma dziwną miesiączkę tzn praktycznie sama krew bez żadnych skrzepów i bardzo krótka. Jeden dzień miałam bardziej obfity. Ogólnie miałam 7 dni a tu 4 i kończy się nie wiem? Czy słabo przyrosło endometrium?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samsaramsa wrote:
    Jula to mam nadzieje ze będziesz miała dla nas dobre wiadomości. Trzymam kciuki żeby tak było

Ja ide tylko po pozytywny wynik :D w przeciwnym razie rozniose to laboratorium :D

Oluchna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda82 wrote:
    Dziewczyny za wszystkie trzymam kciuki...mam pytanie. Otóż ma dziwną miesiączkę tzn praktycznie sama krew bez żadnych skrzepów i bardzo krótka. Jeden dzień miałam bardziej obfity. Ogólnie miałam 7 dni a tu 4 i kończy się nie wiem? Czy słabo przyrosło endometrium?
    Ja tak mialam sądzę że miałam bezowulacyjny. Tylko że ja nie miałam obfitego.

‹‹ ‹ 87 88 89 90 91 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy pod lupą - odpowiadamy na Wasze najczęstsze pytania

Kiedy zacząć suplementację? Czym różni się kwas foliowy od aktywnej formy folianu? Jaką rolę przed ciążą odgrywają dieta i suplementacja? Odpowiadamy krótko, konkretnie i bez mitów.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ