Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się w nowym dniu. Kiepski humor nadal mnie nie opuszcza po wczorajszym badaniu. Mogłam Was posłuchać i jeszcze nie robić, a tak to mam za swoje Tyłek mnie boli od tych Waszych kopniaków
Ewcia: trzymam kciuki, aby to nie była @ Mam nadzieję, że skończy się na plamieniu u Ciebie i okaże się, że masz w brzuszku dzieciątko :*
Arleta: jestem teraz 9dpo, @ powinna być w niedziela, ewentualnie poniedziałek. Wiem, że beta mogła być za wcześnie robiona, ale z drugiej strony w sierpniu też robiłam ją w 8dpo, a wynik był powyżej 6. Dlatego nadzieja już mnie opuściła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 08:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniecha: Ale mimo wszystko coś powinno wyjść na becie. Cokolwiek. A ja mam wynik <0.1.. Czyli tak jak zazwyczaj. Już sama nie wiem. Nie mam praktycznie żadnych objawów ani na ciążę ani na @. Chociaż jak sobie przypominam to tak samo miałam w 1-szej ciąży.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Cześć dziewczyny a do mnie przyplątało sie jakieś choróbsko tem. Niby poszła w gore ale kto wie czy to nie od prZeziebienia? Katar, mega ból gardła i pleców.. nosz cholera nie miało sie kiedy przyplątać
-
Samsaramsa wrote:Jula a kiedy robisz test? Ja miałam czekać do piatku ale chyba jutro zrobię. U mnie 30 dc1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny głowy do góry żadnego stycznia!!! Co to za złe proroctwa?? jeszcze grudnia nie ma!!
Mi wolno
Ale chyba okres/poronienie już u mnie za progiem, bo dziś mam jakiegoś powera do działania ^^ A zazwyczaj po takim zrywie na drugi dzień okres miałam Oby jak najszybciej!!!
I jak tak już ta paskuda przyjdzie to pewnie wszystkie dołki miną i będę żyła nadzieją na przyszłe testowania
Hmm, naczytałam się wczoraj o pozytywnym myśleniu i chyba mi się coś udzieliło
Już od jutra pewnie posypią się u Was same pozytywy - w końcu już GRUDZIEŃ
A ja właśnie wygrzebałam choinkę Tak z okazji Andrzejek Zamiast lania wosku Aczkolwiek mam tyle świeczek do stopienia w domu, że może namówię męża też i na to może jakiś bobas się z cienia wyłoni -
Dziewczyny za wszystkie trzymam kciuki...mam pytanie. Otóż ma dziwną miesiączkę tzn praktycznie sama krew bez żadnych skrzepów i bardzo krótka. Jeden dzień miałam bardziej obfity. Ogólnie miałam 7 dni a tu 4 i kończy się nie wiem? Czy słabo przyrosło endometrium?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatylda82 wrote:Dziewczyny za wszystkie trzymam kciuki...mam pytanie. Otóż ma dziwną miesiączkę tzn praktycznie sama krew bez żadnych skrzepów i bardzo krótka. Jeden dzień miałam bardziej obfity. Ogólnie miałam 7 dni a tu 4 i kończy się nie wiem? Czy słabo przyrosło endometrium?