Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny;)
Niedużo brakowało a zrobiłabym dziś już test ale w ostatniej chwili się powstrzymałam. Jeszcze tylko jutro i jak @ nie przyjdzie to mogę testować. Dziś mam lepsze samopoczucie bo temperatura po lekim sadku w 9 dpo od 3 dni idzie w góreOluchna, Klara Wysocka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia94 wrote:Cześć dziewczyny;)
Niedużo brakowało a zrobiłabym dziś już test ale w ostatniej chwili się powstrzymałam. Jeszcze tylko jutro i jak @ nie przyjdzie to mogę testować. Dziś mam lepsze samopoczucie bo temperatura po lekim sadku w 9 dpo od 3 dni idzie w góre -
Ewcia88 wrote:U mnie 11/12 dpo, 28 dc. Jutro testuję bo mnie dziewczyny przekonały PLanowałam dopiero w sobotę, ale mam dziwne plamienia.35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok
-
beatka_c wrote:Każdy organizm jest inny i może u Ciebie oznaczać coś innego (maluszek się zadomowia) , u mnie niestety po dwóch dniach brązowego plamienia pojawiła się @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 09:34
1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
Jak tak przeanalizowałam swoje cykle, to prawie w każdym miałam jakiś spadek po owulacji. Hmmm... Jakby chciało, ale tak nie bardzo mogło. No ale ponieważ humor cudowny, to i nie ma co Jadę dzisiaj do mojego ukochanego miasta (Kraków) i będę wdychać smog. Bardzo mnie to cieszy
Sylvia, wykres na prawdę obiecujący Także ja trzymam kciuki Beatka_c tulę cię mocno. A ty Ewcia nie panikuj kobieto! :* Puki sie @ nie rozkręciła na dobre, nie ma coWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 09:37
Ewcia88 lubi tę wiadomość
-
Oluchna wrote:Jak tak przeanalizowałam swoje cykle, to prawie w każdym miałam jakiś spadek po owulacji. Hmmm... Jakby chciało, ale tak nie bardzo mogło. No ale ponieważ humor cudowny, to i nie ma co Jadę dzisiaj do mojego ukochanego miasta (Kraków) i będę wdychać smog. Bardzo mnie to cieszy
Sylvia, wykres na prawdę obiecujący Także ja trzymam kciuki Beatka_c tulę cię mocno. A ty Ewcia nie panikuj kobieto! :* Puki sie @ nie rozkręciła na dobre, nie ma co35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok -
Czesc dziewczyny! Mnie ogarnal dzis....spokoj. po wczorajszej burzy we mnie obudzilam sie baaardzo wyciszona. Az sie dziwnie przez to czuje.
U mnie temperaturka lekko w dol, ale tylko o 0,04 takze nie mam z tego powodu specjalnego dola. Momentami nadal pobolewa mnie brzuszek okresowo, no i piersi zaczely jakas masakre. Ale nie nastawiam sie, nie placze, nie wariuje. Co ma byc to bedzie. Na 6 mam wyznaczony okres, i do tego dnia chce wytrzymać z testowaniem.
Ide cos porobic bo dostalam poweraEwcia88 lubi tę wiadomość
-
Klara Wysocka wrote:Oluchna, jesteś takim dobrym duchem tego forum
Twoja energia i pozytywne nastawienie są godne pozazdroszczeniaKlara Wysocka lubi tę wiadomość
1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
Dziewczyny powtórzyłam dzisiaj test:) i chyba jestem w ciąży:) chociaż nadal ta druga kreska jest słaba, ale pojawiła się w ciągu 5 minut:) ta wczorajsza pojawiła się dużo później. Cieszę się jak głupia:) i dzisiaj już powiem mojemu facetowi, nie będę czekała na dwie grube krechy bo nie dam rady:)
Klara Wysocka, Oluchna, mycha91, sylvia94, Kaan lubią tę wiadomość
-
U mnie dziś kolejny spadek czyli jednak ten cykl nie należy do mnie.
Nie wiem co mam robić dalej?
Mam uregulowane hormony, owulację wspomaganą CLO, jestem pod opieką dietetyka, kontroluję insulinę, nie piję alko, przestałam palić, ruszam się, wysypiam się. Naprawdę nie wiem co mam jeszcze zrobić.
Czuję się taka oszukana dziś przez życie, jak nigdy wcześniej, pomimo wielu miesięcy starań.hyacinthus lubi tę wiadomość
IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
nick nieaktualnyKlara Wysocka wrote:U mnie dziś kolejny spadek czyli jednak ten cykl nie należy do mnie.
Nie wiem co mam robić dalej?
Mam uregulowane hormony, owulację wspomaganą CLO, jestem pod opieką dietetyka, kontroluję insulinę, nie piję alko, przestałam palić, ruszam się, wysypiam się. Naprawdę nie wiem co mam jeszcze zrobić.
Czuję się taka oszukana dziś przez życie, jak nigdy wcześniej, pomimo wielu miesięcy starań.
Kochana nie możesz tak o tym myślec My jestesmy poprostu z edycji limitowanej i musiały dłużej poczekać na Nasz cud. Ale pomysł o plusach! Nikt tak jak my nie doceni swojej ciazy i nie bedzie wiedział ze to naprawdę cud a my mamy najpiękniejszy na to dowódOluchna lubi tę wiadomość
-
Klara, temperatura mierzona godzinę wcześniej, to raz , a dwa spadek nie za duży, bo o 0,13, więc proszę tu nie siać paniki W ogóle co to za testowanie tak wcześnie? Nie ładnie!
Dzięki dziewczyny za miłe słowa Poprawiłyście mi humor jeszcze bardziej. Taka życiową dewizę mam, że dobro wraca, więc nawet jeśli parę razy na byciu "dobrym i życzliwym człowiekiem dla innych" się przejechałam, to mam to w nosie
Chcicę mam na sok marchewkowy, więc jak tylko wyparuję z pracy, to kierunek sklep
Beatka, przepraszam, nie ogarnęłam, bo czytam dzisiaj forum między jedną fakturą, a drugą
hyacinthus no to ja już drugi raz pogratuluję po cichu
Aga, ty moja edycjo limitowanaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 10:21
Klara Wysocka lubi tę wiadomość
-
hyacinthus wrote:Ewcia88 a Ty zrobiłaś dzisiaj test czy jeszcze czekasz?1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna)