Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
bertha wrote:A moze by, ja najbardziej lubię Cabernet sauvignon, ale nie ważne skąd.
Ja na innej narodowości nie będę grymasić Dziewczynki, tak piję i piję i toast za toastem.. dzień się kończy a tu tyle zielonych kropków trzeba opić Ojjj powiem Wam, że wino to ja uwielbiam i chyba jego najbardziej będzie mi brakować w ciąży.. Dziś tak rozmawialiśmy z moim ślubnym, że miło by było mieć tego kropka i że on też nie bardzo widzi te miesiące zimowe, więc musi się teraz udać.. Martwi mnie tylko, że te piersi mniej mi teraz dokuczają niż 3 dni temu wtedy mnie bardzo bolały a teraz to muszę uciskać by było czuć.. Więc wybaczcie, ale ostatni kieliszek to pójdzie za mojego kropka -
A może by... wrote:Ja na innej narodowości nie będę grymasić Dziewczynki, tak piję i piję i toast za toastem.. dzień się kończy a tu tyle zielonych kropków trzeba opić Ojjj powiem Wam, że wino to ja uwielbiam i chyba jego najbardziej będzie mi brakować w ciąży.. Dziś tak rozmawialiśmy z moim ślubnym, że miło by było mieć tego kropka i że on też nie bardzo widzi te miesiące zimowe, więc musi się teraz udać.. Martwi mnie tylko, że te piersi mniej mi teraz dokuczają niż 3 dni temu wtedy mnie bardzo bolały a teraz to muszę uciskać by było czuć.. Więc wybaczcie, ale ostatni kieliszek to pójdzie za mojego kropka
A wiesz ze mozna kupic wino bezalko nie?
Dziewczyny potrzebuje pomocy.
Bol piersi wzmaga się, co jest u mnie normalne przed @.
Ale pojawila sie pewna anomalia. Na biuscie zawsze widac mi żyły. Ale tym razem wraz z wzmagajacym sie bólem pojawia sie cos czego nigdy nie ma. Wiem ze nie wymyslilam tego bo nad piersiami mam szczegolna piecze- raz ze je uwielbiam, a dwa ze mama zmarla mi na przerzuty z raka sutka (nie genetyczny)
Pojawily mi sie czerwone naczynka - w poniedzialek delikatne, ale z dnia na dzien jest ich coraz więcej. Dookola sutkow jest ich momentami takie nagromadzenie, ze z odleglosci metra wygladaja jak zasinienie (intensywnych przytulanek nie bylo), a dzis pojawily sie tez na samych sutkach. Same sutki sa lekko bolesne, ale da sie ich dotknac. Sa minimalnie opuchnięte (jak przed @)
Co sadzicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 00:37
-
Kaczorka wrote:I już po wróżbach
Zobaczcie co wyszło mi i mężowi :p
https://zapodaj.net/5ecd56cc71ea1.jpg.html
https://zapodaj.net/c5e49f77a7741.jpg.html
I to nie było specjalnie robione
Gdybyś to drugie zdjęcie obrocila zgodnie z ruchem wskazowek zegara, to zobaczylabys dziecko w gondolce. Widac stopke!Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
Są dwie kreski!!! Popłakałam się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 04:54
olis87, summer86, Oluchna, Anga1989, Ewcia88, mycha91, Karolina90, Kaan, A może by..., Klara Wysocka, kaha, Justya85, bertha, Agnieszka93, Lola83, hyacinthus lubią tę wiadomość
-
Samsaramsa wrote:Są dwie kreski!!! Popłakałam się
Moje gratulacje Piękne otwarcie grudnia!
Czekamy na kolejne dobre wieści -
Gratulacje Samsaramsa
Za reszte tez trzymam kciuki i przesylam mnóstwo fluidkow
Pamietam te emocje, a to bylo prawie miesiac temu w ten poniedzialek malenstwo mialo 0,44cm
Niech ten grudzien bedzie magiczny i niech posypia sie kolejne II
Lipcówka 2017Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 05:59
bertha lubi tę wiadomość
-
Ewcia88 wrote:Samsaramsam az ja sie wzruszylam )) sciskam i gratuluję kochana!!! :*
Dziewczyny, ja niestety dostałam rano @ :'(. Nowe grudniowe testowanie - 30.12
Kaczorka bardzo się cieszę, że samo się ruszyło u Ciebie. Mam nadzieję, że za kilka dni będziesz mogła zaczynać nowy cykl.
Miłego dnia dziewczyny!Ewcia88 lubi tę wiadomość
-
Samsaramsa wrote:Dzięki a dzisiaj miałam sen że test negatywny i że nakrzyczalam na mojego po co kazał mi robić
Mega gratulacke!