Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test ciazowyy
Odpowiedz

Test ciazowyy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Kakusiaa Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2022, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarczi wrote:
    Kakusia tutaj coś widać! 🤫🤞🍀
    Od tamtej pory minęło już trochę czasu. Ja 1.02 dostałam krwawienia że skrzepami. Mówię biochem jak nic. Ale krwawienie 4.02 już minęło więc zrobiłam bete która wynosiła 2.3 tego dnia też test wyszedł negatywny

Wczoraj coś mnie pokusiło i zrobiłam test i wyszło takie coś. Co o tym myślisz? Gina mam jutro

https://zapodaj.net/2d30b1e20fb2f.jpg.html

• Gucik Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2022, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakusiaa wrote:
    Od tamtej pory minęło już trochę czasu. Ja 1.02 dostałam krwawienia że skrzepami. Mówię biochem jak nic. Ale krwawienie 4.02 już minęło więc zrobiłam bete która wynosiła 2.3 tego dnia też test wyszedł negatywny

Wczoraj coś mnie pokusiło i zrobiłam test i wyszło takie coś. Co o tym myślisz? Gina mam jutro

https://zapodaj.net/2d30b1e20fb2f.jpg.html

I co gin powiedzial?? Jejku dziwne !

Poczatek starań grudzień/styczeń 2021
    -brak swoich owulacji
    -nieregularny okres
    -Stosunek lh do fsh 2.8
    1 stymuacja clo 2x1 5-9d.c.
    Efekt: 7 pecherzykow po 8cm. Torbiele. Duphaston przepisany na caly miesiąc.
    2 stymulacja marzec 2021 zmniejszoną dawką
    2 pecherzyki owu byla dzieki ovitrelle, endometrium kiepskie.
    Brak kropka:(
    3 stymulacja
    Sierpień 2021
    1x stymulacja lamette ze zmniejszona dawką, plus estrofem, pecherzykow brak i endometrium tragedia.
    Kolejna stymulacja 3x1 lamette + estrofem Pecherzyki nie porosly i endometrium 4mm.
    Stymulacja wrzesień 2021: cyclo-progynova biale tabletki tylko, na endometrium, zaniast estrofem,+porzyn włochaty tabl.+ clostybegyt 6-10d.c. + ovitrelle 1amp.+duphsaton (pecherzyk peknal sam bez ovitrelle chyba dzięki porzynowi, endo 12 mm 🤩dzięki mensil, ale ciazy brak..)
    -walczymy dalej:
    Październik 21
    clo+1amp. ovitrelle
    Pecherzyk urósł dopiero po 25 d.c. , kolejny cykl- walka z torbielem.
    12.01.2022 - hsg
    02.2022 2 pecherzyki
  • Kakusiaa Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2022, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gucik wrote:
    I co gin powiedzial?? Jejku dziwne !
    Poronienie...

• Sarczi Debiutantka

Wysłany: 21 lutego 2022, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakusiaa wrote:
    Poronienie...

Przykro mi! 🥺
    J eszcze nam sie uda! Jeszcze bedzie pięknie!

Trzymaj się cieplutko!

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ