X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test ciazowyy
Odpowiedz

Test ciazowyy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Kakusiaa Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2022, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarczi wrote:
    Kakusia tutaj coś widać! 🤫🤞🍀
    Od tamtej pory minęło już trochę czasu. Ja 1.02 dostałam krwawienia że skrzepami. Mówię biochem jak nic. Ale krwawienie 4.02 już minęło więc zrobiłam bete która wynosiła 2.3 tego dnia też test wyszedł negatywny

Wczoraj coś mnie pokusiło i zrobiłam test i wyszło takie coś. Co o tym myślisz? Gina mam jutro

https://zapodaj.net/2d30b1e20fb2f.jpg.html

• Gucik Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2022, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakusiaa wrote:
    Od tamtej pory minęło już trochę czasu. Ja 1.02 dostałam krwawienia że skrzepami. Mówię biochem jak nic. Ale krwawienie 4.02 już minęło więc zrobiłam bete która wynosiła 2.3 tego dnia też test wyszedł negatywny

Wczoraj coś mnie pokusiło i zrobiłam test i wyszło takie coś. Co o tym myślisz? Gina mam jutro

https://zapodaj.net/2d30b1e20fb2f.jpg.html

I co gin powiedzial?? Jejku dziwne !

Poczatek starań grudzień/styczeń 2021
    -brak swoich owulacji
    -nieregularny okres
    -Stosunek lh do fsh 2.8
    1 stymuacja clo 2x1 5-9d.c.
    Efekt: 7 pecherzykow po 8cm. Torbiele. Duphaston przepisany na caly miesiąc.
    2 stymulacja marzec 2021 zmniejszoną dawką
    2 pecherzyki owu byla dzieki ovitrelle, endometrium kiepskie.
    Brak kropka:(
    3 stymulacja
    Sierpień 2021
    1x stymulacja lamette ze zmniejszona dawką, plus estrofem, pecherzykow brak i endometrium tragedia.
    Kolejna stymulacja 3x1 lamette + estrofem Pecherzyki nie porosly i endometrium 4mm.
    Stymulacja wrzesień 2021: cyclo-progynova biale tabletki tylko, na endometrium, zaniast estrofem,+porzyn włochaty tabl.+ clostybegyt 6-10d.c. + ovitrelle 1amp.+duphsaton (pecherzyk peknal sam bez ovitrelle chyba dzięki porzynowi, endo 12 mm 🤩dzięki mensil, ale ciazy brak..)
    -walczymy dalej:
    Październik 21
    clo+1amp. ovitrelle
    Pecherzyk urósł dopiero po 25 d.c. , kolejny cykl- walka z torbielem.
    12.01.2022 - hsg
    02.2022 2 pecherzyki
  • Kakusiaa Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2022, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gucik wrote:
    I co gin powiedzial?? Jejku dziwne !
    Poronienie...

• Sarczi Debiutantka

Wysłany: 21 lutego 2022, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakusiaa wrote:
    Poronienie...

Przykro mi! 🥺
    J eszcze nam sie uda! Jeszcze bedzie pięknie!

Trzymaj się cieplutko!

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ