Test ciazowyy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
5 dni przed miesiączka to zdecydowanie za wcześnie beta najlepiej po spodziewanej miesiączce👩🏼 26 l.
04.2021 histeroskopia 🩺
Starania od 07.2021❤️
08.2021 ciąża biochemiczna 💔
Hashimoto - uregulowane ✅
USG, cytologia, cykle, owulacja, morfologia ✅
11.2021 - bakteria Enterococcus w kanale szyjki macicy - wyleczone ✅
28.12.21 cień ⏸
01.01.22 ⏸
03.01.22 beta 131 🥰
05.01.22 beta 333 🥰
cudzie trwaj 🥰
czekamy na płeć 👧👶
11.04.22 Chłopiec 💙🚙
06.09.22 Wiktor 💙💙 -
Merry997 zależy jak długa masz faze lutealna, jeśli jesteś 9-10 dni po owulacji to moze coś juz wyjść ale tez nie musi zależy kiedy moglo być zagnieżdżenie bo może być 6 dni po, a może być i 12 dni po
910608 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Merry997 zależy jak długa masz faze lutealna, jeśli jesteś 9-10 dni po owulacji to moze coś juz wyjść ale tez nie musi zależy kiedy moglo być zagnieżdżenie bo może być 6 dni po, a może być i 12 dni po
Jestem 9 dni po owulacji:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2022, 16:28
-
Mery997 wrote:Jestem 9 dni po owulacji:)
W takim razie możesz spróbować zrobić jakiś czuły test najlepiej czułość 10. I najlepiej z porannego siku
Trzymam kciuki za 2 kreski! 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2022, 18:55
-
Hej !
Moje cykle przeważnie mają 31-34dni.
Od 3 miesięcy przeciągają się nawet i do 36 dni ( stres, przeziębienie itp.)
W 31dniu cyklu pojawiło się plamienie, pomyślałam ok- zaczyna się miesiączka. Okazało się, że plamienie skończyło się w przeciągu kilku godzin ( dosłownie kilka kropel na podpasce. Nigdy wcześniej plamienia nie miałam. Tak zaczynała się miesiączka , która za każdym razem jest dość obfita .
W 33dc test ciążowy negatywny.
Dzisiaj (34dc) zauważyłam biały kremowy, dość intensywny śluz .
Nigdy przed miesiączką aż tak nie zwróciło to mojej uwagi . Nie wytrzymałam , zrobiłam ponownie wieczorem test - nadal negatywny 😔
Od kilku dni mam lekkie pobolewanie podbrzusza, jajników, oczywiście spodziewałam się, że to przed miesiączką i to plamienie szczerze mówiąc mnie strasznie zaskoczyło . Od razu pomyślałam, że to plamienie implantacyjne, ale te negatywne testy...
Co o tym myślicie ? 😌 -
Nowa.. wrote:Hej !
W 31dniu cyklu pojawiło się plamienie, pomyślałam ok- zaczyna się miesiączka. Okazało się, że plamienie skończyło się w przeciągu kilku godzin ( dosłownie kilka kropel na podpasce. Nigdy wcześniej plamienia nie miałam. Tak zaczynała się miesiączka , która za każdym razem jest dość obfita .
Nigdy przed miesiączką aż tak nie zwróciło to mojej uwagi . Nie wytrzymałam , zrobiłam ponownie wieczorem test - nadal negatywny 😔
Od kilku dni mam lekkie pobolewanie podbrzusza, jajników, oczywiście spodziewałam się, że to przed miesiączką i to plamienie szczerze mówiąc mnie strasznie zaskoczyło . Od razu pomyślałam, że to plamienie implantacyjne, ale te negatywne testy...
Co o tym myślicie ? 😌
Ja bym sie tak negatywnie nie nastawiala. Dzien po owulacji mialam baaardzo duzo bialego sluzu, po prostu powodz. Myslalam ze to jakas infekcja na poczatku. Zrobilam test po tygodniu od owulacji- negatywny. Ale czulam sie jakos nieswojo. Poczekalam 3 dni i pojawila sie piekna rozowa kreska
29.12.2020 👼💔
8.01.2022 ⏸
2.02.2022 mamy serduszko ❣️
30.03.2022 nasz mały chłopczyk 💙
Czekamy na Ciebie Stefanku 💕
17.09.2022 nasz Promyczek juz z nami 💙 -
nick nieaktualnyNowa.. wrote:Hej !
Co o tym myślicie ? 😌
Nowa najlepiej iść na betę, będziesz miała jasność ❤️ -
Sarczi wrote:Dziewczyny! Zrobiłam dzisiaj test No nie wytrzymałam! 8 dni po owulacji( wiem ze to wcześniej) ale widzę delikatny cień! Myślicie, że to się uda?! 🙈
Nie możemy tego wiedzieć, ale życzę Ci, żeby kreska ciemniała! ✊ co to za test? Pokażesz go?Sarczi lubi tę wiadomość
-
Sarczi wrote:Dziewczyny! Zrobiłam dzisiaj test No nie wytrzymałam! 8 dni po owulacji( wiem ze to wcześniej) ale widzę delikatny cień! Myślicie, że to się uda?! 🙈
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny