testowac czy jeszcze nie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Przez te moje długie cykle... tak długo musze czekać mój mąż jest niecierpliwy, tydzień temu chciałam się napić wina, to mi kupił test ciazowy... oczywiście za wcześnie i negatywny. To skomentował ze może ze mną jest coś nie tak . Zresztą to jest nasz pierwszy cykl starań...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAenu wrote:Przez te moje długie cykle... tak długo musze czekać mój mąż jest niecierpliwy, tydzień temu chciałam się napić wina, to mi kupił test ciazowy... oczywiście za wcześnie i negatywny. To skomentował ze może ze mną jest coś nie tak . Zresztą to jest nasz pierwszy cykl starań...
KaśkaKwa lubi tę wiadomość
-
He he faceci... Aenu- startujemy razem, jak to pierwszy cykl i mąż już wymięka to mu melisy zakup w dużych ilościach ja już kupiłam dla siebie
I tak chyba najlepiej -wyluzować... ale TO TAKIE TRUDNE! Może z czasem nabiorę dystansu i wpadnę w rutynę póki co rozważam wizytę u psychiatry...Aenu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:He he faceci... Aenu- startujemy razem, jak to pierwszy cykl i mąż już wymięka to mu melisy zakup w dużych ilościach ja już kupiłam dla siebie
I tak chyba najlepiej -wyluzować... ale TO TAKIE TRUDNE! Może z czasem nabiorę dystansu i wpadnę w rutynę póki co rozważam wizytę u psychiatry...Lunaris lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:He he faceci... Aenu- startujemy razem, jak to pierwszy cykl i mąż już wymięka to mu melisy zakup w dużych ilościach ja już kupiłam dla siebie
I tak chyba najlepiej -wyluzować... ale TO TAKIE TRUDNE! Może z czasem nabiorę dystansu i wpadnę w rutynę póki co rozważam wizytę u psychiatry...
To mój pierwszy cykl starań to jeszcze nie panikuję ;P mam nadzieję, że się uda. Jak nie teraz to w kolejnym. O córkę starałam się rok. Po jakimś czasie odpuściłam. Stwierdziłam, że co ma być to będzie. I tak moja córka ma już prawie 4 lata.
nadzieja73 lubi tę wiadomość
-
Aenu wrote:To mój pierwszy cykl starań to jeszcze nie panikuję ;P mam nadzieję, że się uda. Jak nie teraz to w kolejnym. O córkę starałam się rok. Po jakimś czasie odpuściłam. Stwierdziłam, że co ma być to będzie. I tak moja córka ma już prawie 4 lata.
nadzieja73 lubi tę wiadomość
-
nadzieja73 wrote:O pomoc psychiatry wołalam w marcu kiedy mój cykl trwał ponad 40 dni i pierdolca dostawałam bo ileż można czekać na @
no właśnie... a co ja mam powiedzieć co miesiąc długie cykle. Wszystkie kalendarze mi pokazują termin @ dopiero na 16 maja. I tak zrobię test w weekend, pewnie będzie negatywny. -
Lunaris wrote:Mnie mój synio zajął siedem lat pracy i też ma prawie 4 lata. Zorientowałam się że jestem w ciąży...po fakcie (@) po prostu zapomniałam o kalendarzu
najlepiej zapomnieć i samo przyjdzie gorzej jak się wypatruje ciągłych objawów "niby ciążowych", które są podobne do zbliżającej się @Lunaris lubi tę wiadomość
-
Hej. Dziewczyny, w którym dniu cyklu można z dużym prawdopodobieństwem robić test? cykle mam 27 dniowe, ovu zazwyczaj w 11 dc; Wiem że powinno się czekać do dnia przewidzianego @ ale mało kto chyba czeka :)Robicie test o czułości 10 czy ten standardowy 25?
-
Witam ponownie czy wiecie może czy ovufriend sie nie myli przy oznaczaniu owulacji?Po długim oczekiwaniu dzis wkoncu zaznaczył mi na wykresie ja linia przerywana z tym ze według mnie na podstawie szyjki,sluzu owulacja była 2-3dni wcześniej przynajmniej.Temperaturę mierze dopiero od tego cyklu i faktycznie w pierwszej połowie cyklu robiłam to o dość różnych porach ale w 2polowie już sumiennie.Czy którejś z was zdarzyło sie ze ovufriend oszukuje z owulacja?Bede wdzięczna za kazda konkretna odpowiedzmamusia86
-
nick nieaktualnymamusia86 wrote:Witam ponownie czy wiecie może czy ovufriend sie nie myli przy oznaczaniu owulacji?Po długim oczekiwaniu dzis wkoncu zaznaczył mi na wykresie ja linia przerywana z tym ze według mnie na podstawie szyjki,sluzu owulacja była 2-3dni wcześniej przynajmniej.Temperaturę mierze dopiero od tego cyklu i faktycznie w pierwszej połowie cyklu robiłam to o dość różnych porach ale w 2polowie już sumiennie.Czy którejś z was zdarzyło sie ze ovufriend oszukuje z owulacja?Bede wdzięczna za kazda konkretna odpowiedz
-
Właśnie zignorowałam dwie temp z 20 i 27 na wykresie no i ovufriend przesuna mi owulacje dzień w tyl ale to i tak nie zgadza sie ze sluzem i szyjka.Czytalam ze owulacje wyznacza sie na również na podstawie szczytu sluzu i szyjki dlatego sie zastanawiam czy ovufriend jest skuteczny?mamusia86
-
nick nieaktualnymamusia86 wrote:Właśnie zignorowałam dwie temp z 20 i 27 na wykresie no i ovufriend przesuna mi owulacje dzień w tyl ale to i tak nie zgadza sie ze sluzem i szyjka.Czytalam ze owulacje wyznacza sie na również na podstawie szczytu sluzu i szyjki dlatego sie zastanawiam czy ovufriend jest skuteczny?
-
nick nieaktualnyAenu wrote:Zrobiłam wczoraj wieczorem test i negatywny. Dzisiaj rano patrze a tam blada druga do polowy kreska... co sądzicie? Na opakowaniu pisze, żeby nie brać pod uwagę owyniku po dłuższym czasie.
-
nick nieaktualny