testowac czy jeszcze nie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć!
właśnie sie staram o drugie dziecko.
To jest mój 23dc, 3dpo. Owulacja była późno bo 19/20dc. Więc albo za tydzień przyjdzie @ albo bede testować.
W poprzedniej ciązxy pozytywny test wyszedł dopiero 16dpo - uzywałam te najczulsze 10.
Juz sie nie moge doczekać. Ateraz jak na złośc chyba przeziębiłam pęcherz w weekend majowy i okropnie boli mnie ząb -
miamia wrote:Według ovufrend jestem w 12 dpo, moim zdaniem 13 wczorajszy test o czułości 10 negatywny. Myślicie, że jest jeszcze szansa?
no pewnie że jeszcze jest szansa jak na mój gust to trochę zbyt wcześnie na test, spróbuj 2 dni przed spodziewaną @ -
Ovu już była o ciąży marze jak kazda kobieta tu na forum ale jakoś od paru miesięcy sie nie udaje ☹ mam już czwórkę dzieci ale dopiero starając sie teraz o piąte przygladam sie swojemu cialu,cyklowi dlatego pewnych rzeczy na wykresie nie rozumiem.Nasz organizm jest bardzo skomplikowanymamusia86
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja z kolei mam gazy od 2 dni, a jem jak zwykle.... strasznie to uciążliwe.
Ząb jakby troche lepiej bo płucze dentoseptem więc może to nie bedzie nic poważnego.... oby!
Jeszcze upierdliwie synek sie rozchorował..... mam tylko nadzieje, że nic nie złapie od niego -
OvuGrażyna wrote:https://ovufriend.pl/graph/4caf7132d07368a73cbb66c105d1e703 powiedzcie mi czy już testować?.. owulke lekarz przewidział niedziela / poniedziałek tj. 29/30 kwietnia
Ja zrobiłam test 11 dni po owulacji. Wczoraj zrobiłam test i wyszła mi druga blada kreska. Dla pewności dzisiaj powtórzyłam i również pojawiła się druga bladziocha. Możesz już zrobić test. Powodzenia -