testowanie w mikołajki?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oooo, ale bedzie wesolo ja tez testuje w Mikolajki25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyTo i ja sie do was dolacze Wlasnie patrzylam czy juz taki watek istnieje Termin okresu wypada u mnie dokladnie w mikolajki, dlatego zatestuje razem z wami.. Ja rowniez trzymam kciuki, zeby ten dziej byl jeszcze bardziej wyjatkowym niz sam w sobie jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadeleine.m to tylko dalej tak trzymac
Dziewczynki juz tylko tydzien do testowania..zaczynamy odliczanie,macie juz jakies objawy? Wiem, wiem, jeszcze za wczesnie ale znajac siebie i tak bede sobie wszystko przypisywac
Milego dnia i wysokich temperaturek wam zycze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzien dobry dziewczyny =)Zato ja sie dzisiaj wyspalam,zmierzylam o 7.00 tempke i spalam dalej do 9.00
Ale uzalezniona od ovu chyba tez juz jestem, niema dnia kiedy mmnie tu niema ;/ U mnie jak narazie zadnyh objawow.. Oby Mikolaj podarowal nam to czego tak bardzo pragniemy -
nick nieaktualnyCześć wam niestety muszę zmienić datę testowania bo of wyznaczyl mi dzień @ na 10 grudnia. Chociaz ty byłby 38 dc. Długi jak na mnie. Ale objawy płodności mam teraz większe niż wtedy co tempka skakała i wyznaczył mi owulkę w 24 dc. Szkoda że jako kapitan muszę jako pierwsza opuścić statek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny