X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie testowanie w mikołajki?
Odpowiedz

testowanie w mikołajki?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez dzis spadek :( leb mi zaraz peknie i mdli mnie ale napewno od tego ze wczoraj zjadlam mydlo i powidlo i to na noc, teraz mam za swoje

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze jeszcze odbije :o)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje bo pomysl testowania w mikolajki jest taki fajny :)

• MagdaH Przyjaciółka

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tez dołączam! :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaH witamy i powodzenia :)

• MagdaH Przyjaciółka

Wysłany: 30 listopada 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny, jak tama u was ? Pozostalo jeszcze 5 dni ..
    Macie jakie objawy ? U mnie temperatura dzis ani nie spadla ani nie skoczyla do gory ..A jak u ciebie tempka cosma ? Mnie swedza sutki ale nie chce sie nakrecac ..

• martika Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szybko czas leci i pewnie szybko zleci te 5 dni. Wszystkie czekają do mikołajek, czy któraś falstartuje wcześniej z testem? Kciuki dziewczyny!

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna tempka u mnie urosla a wraz z nia moje nadzieje :) ale jak ogladam twoj wykres i ilosc serduszek to chyba w komplesky zaraz popadne ;)

Ja ewidentnych objawow nie mam, ale gdybym sie uparla to moglabym sobie na sile przypisac, staram sie jednak tego nie robic, zreszta i tak moj maz mnie w tym skutecznie wyrecza. Przedwczoraj na przyklad, nazarlam sie na noc orzechow w czekoladzie jak glupia i wczoraj rano mdlilo mnie chyba dwie godziny po przebudzeniu, logiczne-kazdego by mdlilo, moj maz jednak przekonany ,ze to ciaza haha.Wczoraj wieczorem nastepny przyklad: o dwudziestej zaczelismy film ogladac, ja w pozycji lezacej na kanapie, po 15 minutach zasnelam...maz przekonany, ze to kolejny objaw ciazy, pomimo, ze zna mnie juz na wylot i wie, ze powinnam miec zakaz ogladania filmow wieczorem w pozycji lezacej, bo zawsze tak samo sie konczy :) no coz, ja jestem albo staram sie przynajmniej byc realistka on jest niepoprawnym optymista.

Martika, ja mam termin okresu na 6 grudnia i tak sie juz uparlam na ta date testowania, ze nie zmieniam tego, jedyne co,to wkurzylabym sie jakbym nie zdazyla zatestowac bo @ przyszlaby ewentualnie wczesniej.

A jakimi testami bedziecie testowac? o jakiej czulosci?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 09:54

Kajtka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, wspieram was i kibicuję <3. Pomimo ze u mnie tempka spada z dnia na dzien i od tygodnia boli mnie brzuch jak bym miala 2 dzien @. Nie rozumiem juz z tego nic :-( czekam az do 10 grudnia :-)

• Sugarbaby Debiutantka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och dziewczyny jeszcze 5 dni....
    Nie złamie się! Musimy się wspierać.
    Nie będę się tu rozpisywać o moich wczesnych oznakach ciąży, bo co miesiąc czuje co innego i już nie chcę się nakręcać.
    Codziennie się zastanawiam czy mnie boli brzuch, czy piersi a dlaczego mnie nie bolą... temperatura w miejscu stoi.... super niska?
    A męża ochrzaniłam żeby też mi nie przypisywał ciąży bo to tylko pogłębia rozczarowanie...
    To czekamy.
    Ps. Fajnie tu jest, nie czuję się sama:) U mnie wokół wysyp ciąż.

7b2d099d2ec4fb782113cd9cc2ca434d.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cosma skoro twojemu mężowi to podpadło, to chyba coś z tego będzie :) U nas znowu jest
    To tak, że to ja mężowi wmawiam że chyba tym razem się udało. .
    I za każdym razem się nakręcam. Ale chyba nic z tego
    Nie będzie, chyba że od jutra tempka ruszy w góre.. Termin okresu też mam
    Jak ty na 6-tego. Chyba że mi sie przedłuży z powodu
    Poronienia. . Ja testuje testem z clear blue-( wykrywa dwutygodniową ciążę)

Madeleine.m spokojnie, wszystko może sie jeszcze zmienić
    Tak czy siak, ten miesiąc, czy kolejny i tak w końcu nam sie uda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cosma, a serduszek to masz wystarczająco :D Widziałam wykresy na których było jedno jedyne serduszko, i wykres się zazielenił. Ważne że jest na właściwym miejscu :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh chyba nie dotrwam z wami do 6-tego :(:( właśnie zauważyłam przy podcieraniu sie brązowo-różowe plamienie.. chyba @ się rozkręca :(:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna moze to zagniezdzenie? Dopoki @ nie ma jest nadzieja
    Madlene do ciebie to samo...nie ma @ wiec jeszcze nic straconego

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie zatestuje z wami 6-tego.. przylazla @ .. :( Co mnie troche dziwi,bo dzis byl to dopiero 33 dzien cyklu, a przed poronieniem cykle mialam zawsze 38-dniowe..z jednej strony dobrze jesli tak pozostanie. Zato za was trzymam kciuki =)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna przykro mi :( ale co sie odwlecze to nie uciecze, jesli cykle ci sie skrocily to tak jak piszesz lepiej dla ciebie-mniej czekania.

• Fretka85 Przyjaciółka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też testuje 6.XII :) Może nam krasnale sprezentują fasolki na Mikołajki :D

Kajtka lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 10.07.2014 (pusty pęcherzyk)
    Kacperek 16.08.2015 <3
    zrp0btfa42gpejc8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz czuje @. Przyjdzie jutro. Owulka byla w 16 dc tak jak czułam od początku i tak jak mam zwykle. Ale of wyznaczył mi 24dc bo jest głupszy ode mnie i zbyt automatyczny. A mi sie śluz nie pojawia. Potem przed @ mam wodnisty i wprowadzam system w błąd :-D .

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już @. Liczę teraz na was dziewczyny :-) <3

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ