testowanie w mikołajki?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatarzyna tempka u mnie urosla a wraz z nia moje nadzieje ale jak ogladam twoj wykres i ilosc serduszek to chyba w komplesky zaraz popadne
Ja ewidentnych objawow nie mam, ale gdybym sie uparla to moglabym sobie na sile przypisac, staram sie jednak tego nie robic, zreszta i tak moj maz mnie w tym skutecznie wyrecza. Przedwczoraj na przyklad, nazarlam sie na noc orzechow w czekoladzie jak glupia i wczoraj rano mdlilo mnie chyba dwie godziny po przebudzeniu, logiczne-kazdego by mdlilo, moj maz jednak przekonany ,ze to ciaza haha.Wczoraj wieczorem nastepny przyklad: o dwudziestej zaczelismy film ogladac, ja w pozycji lezacej na kanapie, po 15 minutach zasnelam...maz przekonany, ze to kolejny objaw ciazy, pomimo, ze zna mnie juz na wylot i wie, ze powinnam miec zakaz ogladania filmow wieczorem w pozycji lezacej, bo zawsze tak samo sie konczy no coz, ja jestem albo staram sie przynajmniej byc realistka on jest niepoprawnym optymista.
Martika, ja mam termin okresu na 6 grudnia i tak sie juz uparlam na ta date testowania, ze nie zmieniam tego, jedyne co,to wkurzylabym sie jakbym nie zdazyla zatestowac bo @ przyszlaby ewentualnie wczesniej.
A jakimi testami bedziecie testowac? o jakiej czulosci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 09:54
Kajtka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Och dziewczyny jeszcze 5 dni....
Nie złamie się! Musimy się wspierać.
Nie będę się tu rozpisywać o moich wczesnych oznakach ciąży, bo co miesiąc czuje co innego i już nie chcę się nakręcać.
Codziennie się zastanawiam czy mnie boli brzuch, czy piersi a dlaczego mnie nie bolą... temperatura w miejscu stoi.... super niska?
A męża ochrzaniłam żeby też mi nie przypisywał ciąży bo to tylko pogłębia rozczarowanie...
To czekamy.
Ps. Fajnie tu jest, nie czuję się sama:) U mnie wokół wysyp ciąż.
-
nick nieaktualnyCosma skoro twojemu mężowi to podpadło, to chyba coś z tego będzie U nas znowu jest
To tak, że to ja mężowi wmawiam że chyba tym razem się udało. .
I za każdym razem się nakręcam. Ale chyba nic z tego
Nie będzie, chyba że od jutra tempka ruszy w góre.. Termin okresu też mam
Jak ty na 6-tego. Chyba że mi sie przedłuży z powodu
Poronienia. . Ja testuje testem z clear blue-( wykrywa dwutygodniową ciążę)
Madeleine.m spokojnie, wszystko może sie jeszcze zmienić
Tak czy siak, ten miesiąc, czy kolejny i tak w końcu nam sie uda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuz czuje @. Przyjdzie jutro. Owulka byla w 16 dc tak jak czułam od początku i tak jak mam zwykle. Ale of wyznaczył mi 24dc bo jest głupszy ode mnie i zbyt automatyczny. A mi sie śluz nie pojawia. Potem przed @ mam wodnisty i wprowadzam system w błąd .
-
nick nieaktualny