testowanie w mikołajki?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to 4 dni...
Mnie korci strasznie żeby za testować, ale nie zrobię tego, wytrzymam. Jakieś oznaki już macie?
Mnie od wczoraj boli ząb... myślicie że to to:)?
Mnie tam raz po raz coś zaboli, ale pewnie to na okres idzie...
No nic czekam i czekam...(z nadzieją ze wsadzę mężowi osikany prezent do buta) -
Mnie już piąty dzień w podbrzuszu boli. Troche jak na @ ale inaczej. Nie wiedzieć czemu, popołudniu po zjedzeniu michy gorącej zupki - w miare przestaje boleć. Może dlatego, że sie cała rozgrzewam od środka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 21:23
-
nick nieaktualny
-
3 dni...
Mi tempka dziś odbiła, ale obudziłam się też z katarem. Generalnie jak patrze na wasze wykresy to mam strasznie niskie temperatury. Jeszcze nie miałam więcej niż 36,6...
Nie wiecie z czego to wynika>? Może niski progesteron?
Jeżeli chodzi o problem z termometrem to na wszystkich patrzyłam co mam i jest mniej wiecej to samo.
-
nick nieaktualnyDzien dobry,wczoraj kupilam test ale cos mi sie wydaje, ze nie bedzie potrzebny bo czuje juz @ za rogiem. Czuje juz brzuch i zle spie czyli tak jak zawsze u mnie przed @.
Jedyna roznica w stosunku do poprzednich cykli to ze od kilku dni pije zdecydowanie mniej kawy-dwa,trzy lyki i nie chce mi sie juz.
Pewnie rzucilo mi sie na leb i oto sa efekty dlugiego siedzenia na ovufriend jak dla mnie moze tak zostac bo za duzo tej kawy pilam.
Martika mam mocne przeczucie, ze u Ciebie bedzie zielony final -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fretka85 wrote:Mnie już piąty dzień w podbrzuszu boli. Troche jak na @ ale inaczej. Nie wiedzieć czemu, popołudniu po zjedzeniu michy gorącej zupki - w miare przestaje boleć. Może dlatego, że sie cała rozgrzewam od środka
Dzisiaj właśnie mnie tak brzuch bolał. Niby jak na okres, ale jednak nie. Swoją droga normalnie mnie nie boli jeszcze przed okresem, dopiero jak sie zacznie... Moze to dobry znak . -
Sugarbaby wrote:3 dni...
Mi tempka dziś odbiła, ale obudziłam się też z katarem. Generalnie jak patrze na wasze wykresy to mam strasznie niskie temperatury. Jeszcze nie miałam więcej niż 36,6...
Nie wiecie z czego to wynika>? Może niski progesteron?
Jeżeli chodzi o problem z termometrem to na wszystkich patrzyłam co mam i jest mniej wiecej to samo.
A gdzie mierzysz? Ja pod językiem, ale zauważyłam, ze i pod językiem mozna mieć rożne temperatury. Jak mierze bliżej środka to mam dużo niższe, niz jak mierze bardziej z boku. Dlatego zawsze uważam, żeby celować w to samo miejsce.
A niektóre z tych dziewczyn, które maja generalnie wysokie temperatury, to maja je wysokie, bo mierzą dowcipnie. -
A ja tak troche przepraszam za niesolidarność we wspólnej sprawie, ale... Dzisiaj jak mi tempka poszła w góre zamiast spadać (a zaczyna w 11dpo) - postanowiłam, że nie wytrzymam i zrobie sikacza No i bez wpatrywania sie z małej odległości, cień widać, tylko koloru różowego jeszcze za bardzo nie podłapał
juwelka, MagdaH lubią tę wiadomość