Testowanie w Wigilię :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja biegła w tych tematach nie jestem oczywiście kciuczki trzymamy już nie mogę się doczekać, żeby jutro zmierzyć temperaturę hehehe jak będzie skok to oczywiście nadzieja wrośnie o 20% a jak w dół to hmmm tyle samo
BeriBlue lubi tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiesz, dużo jest naturalnych metod, tzn nie typowo farmakologicznych ja pije jeszcze dodatkowo zioła ojca Sroki można kupić w necie, ja skomponowałam sama do tego olej z wiesiołka na lepszy śluz (ale chyba Ty nie masz z tym problemu) długo się staracie? my 6 mc...a ostatnie 2 bardziej świadomie (badam się dokładniej-tempka itp)DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
nick nieaktualny
-
oj.. ja prawdopodobnie we wrześniu miałam samoistne poronienie. Na pewno nam się uda a teraz lecę na imprezkę do rodzinki oczywiście nie pije "bo jestem kierowcą"
BeriBlue lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malina, chyba, że fasol zechce inaczej ja już po imprezie byliśmy u rodzinki polsko-bułgarskiej więc jedzenia było full i to bardzo ciekawego oczywiście przepisu nie mogłam wyegzekwować, bo wszystkie produkty były z Bułgarii ale jestem najedzonaaa... już czuję, że noc będzie ciężka z tak nadętym brzuchem.
Oj BeriBlue coś wiara Cię opuszcza, albo specjalnie mówisz o tej @, żeby na przekór nie przyszła niech wszystkie @ większe i mniejsze idą na L4 na dobre 9 mczuuzaankaa lubi tę wiadomość
Pessar w 27 tc- wytrzymaj