Testowanie w Wigilię :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPanicznie boje sie tego ze dostane jutro okres
Zalamuje sie, potem mowie sobie ze bedzie dobrze a potem znowu rycze jak mops
Nie wytrzymuje tego... W szczegolnosci ze kluje mnie w podbrzuszu :'(Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 17:22
-
To ja się dopisuję także do listy chętnych do testowania w Wigilię Choć OF ciągle przesuwał mi termin owulacji (miesiączki też), więc starania wyszły kiepsko jeśli chodzi o czas dni płodnych ale temperatura wysoka (37,3-37,5)...ach kto wie, kto wie... Jak najwięcej zielonego życzę na te święta
BeriBlue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyigusia wrote:To ja się dopisuję także do listy chętnych do testowania w Wigilię Choć OF ciągle przesuwał mi termin owulacji (miesiączki też), więc starania wyszły kiepsko jeśli chodzi o czas dni płodnych ale temperatura wysoka (37,3-37,5)...ach kto wie, kto wie... Jak najwięcej zielonego życzę na te święta
Mi sie wydaje ze Ovu nie umie porzadnie owulacji wyznaczyc -
nick nieaktualny
-
tak ponoć tylko monitoring i ciąża mogą to potwierdzić, ja zaczynam starania więc stres przed ewentualną @ nie jest u mnie wielki. Trzymam kciuki żeby jednak u ciebie @ nie pojawiła się mnie tez kłuje w podbrzuszu jak na @ ale może to objaw ciąży u nas, oby
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! spałam tylko 30 min bo ciągle ktoś dzwonił.. ale już mi lepiej. Dziś słabo się czuję, nie mam energii..brzuch wydaje się pełny a ciągle czuję uczucie głodu i podjadam...szyjka rano wysoko, teraz nisko heheh...
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
dziś raz smutna, raz mi się płakać chce bez powodu a za chwile radosna...potem senna, głodna, zimno mi, chcę mi się dużo pić herbaty, kawy dziś nie tknęłam...nieznośna jestem :)istny kalejdoskop
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny