Testowanie w Wigilię :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
spokojnie jeszcze nie wszystko stracone może to być spadek implantacyjny więc jeśli jutro tempka ruszy to testuj .Ja mam wyznaczoną @ za 3 dni a temperatura taka sama jak wczoraj. Mam jeszcze 2 testy więc jeden zrobię w Wigilię a drugi w dzień spodziewanej małpiatki... coś mnie emocje zwodzą i mówią, że nic z tego. Dziś od rana ból brzucha, biegunka...eh...śniło mi się, że najpierw byłam w ciąży a potem urodziłam i jak chciałam dziecko nakarmić piersią, to nie miałam pokarmu i się denerwowałam bo nie wiedziałam czym je nakarmić hehDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
kurcze ale mam dziś zadań...muszę zrobić zakupy, jechać złożyć wniosek o zmianę prawka, jechać i zawieźć zepsutą suszarkę na gwarancję, posprzątać dom...DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BeriBlue ja raz zmierzyłam 30 min wcześniej i już pomiar był niższy o prawie pół stopnia więc się nie zamartwiaj im wcześniej mierzymy, tym niższa temperatura. Ja już tak się przyzwyczaiłam, że wstaję punkt 7:25 i wtedy mierzę, zapisuje i dalej ide spać zastanawiam się, czy iść dziś na betkę tak ciekawości...DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
nick nieaktualny
-
BeriBlue, trzymaj się Kochana ja lecę załatwiać milion spraw i może skoczę na tą betkę... jeśli coś pokaże to zrobię test jutro jeszcze bo w Wigilię na drugą betkę pewnie się nie załapie... Będę wiedziała co i jak jak wrócę to się odezwę buziaki
BeriBlue lubi tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zuuzaankaa wrote:Cześć dziewczyny ja byłam zrobić bete. Czekam na wyniki. Dzisiaj mają być. Mam nadzieję, że wyjdzie pozytywnie
oby był wynik pozytywny
Ja czekam jeszcze, jeśli do 24.12 będzie wszystko tak jak teraz to zrobię test aż dziwi mnie moja cierpliwośćMarzenia się spełniają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej hej! ja oczywiście zrobiłam bete ale wyszła negatywna...kobitka powiedziała, że za wcześnie jeszcze, żeby cokolwiek badać...buu
BeriBlue lubi tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarribell wrote:hej hej! ja oczywiście zrobiłam bete ale wyszła negatywna...kobitka powiedziała, że za wcześnie jeszcze, żeby cokolwiek badać...buu
w 11dc za wcześnie?? och... to jednak przyjdzie mi czekać do końca miesiącaBeriBlue lubi tę wiadomość