Testowanie w Wigilię :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
skarbka ale nie wiem, czy jest sens robić betę...moim zdaniem za wcześnie... po implantacji (jeśli do niej doszło) trzeba jeszcze poczekać zanim organizm się zorientuje...wiem, że ciekawość to taka zołza jak @ ale szkoda kasy (ja za swój upór i niecierpliwość przepłaciłam 50 zł i tylko złego humoru się nabawiłam)...DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarribell wrote:skarbka ale nie wiem, czy jest sens robić betę...moim zdaniem za wcześnie... po implantacji (jeśli do niej doszło) trzeba jeszcze poczekać zanim organizm się zorientuje...wiem, że ciekawość to taka zołza jak @ ale szkoda kasy (ja za swój upór i niecierpliwość przepłaciłam 50 zł i tylko złego humoru się nabawiłam)...
wieeeem no wieeeeem ale tak mnie to już ciekawi -
nick nieaktualny
-
skarbka, skąd ja to znam mam identycznie
BeriBlue, trzymam kciuki, żeby na plamieniu się skończyłoBeriBlue lubi tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
nick nieaktualny
-
bardzo trzymam kciuki i zaglądne rano, jak sytuacja ja już lecę bo padam. Przed chwilą ubrałam naszą pierwszą, dużą, prawdziwą choinkę śliczna, mogę na nią patrzeć bez przerwy ah... jakby wspaniale było...hmm dobranoc Kochane, słodkich snów
skabarka, BeriBlue lubią tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoziomka nie mam pojęcia. Robiłam też tsh mimo tego czy ma to związek ze spóźniającą się @ czy nie. Jest w normie. BeriBlue podpowiedziała mi że prolaktynę mogę mieć podwyższoną. Pójdę do ginekologa to zobaczy co tam sie dzieje i pewnie mi zleci jakieś badania ale wizytę mam 2 dni przed wyjazdem do Niemiec wiec nie wiem czy nie zadzwonić i nie umówić sie na wcześniejszy termin na wizytę....chyba w takim przypadku mnie przyjmą skoro @ mi się nadal spóźnia, ciąży nie ma....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 22:18
BeriBlue lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny! u mnie dziś spadek...wczoraj bolał mnie brzuch...ale @ nie ma, zawsze była z rana..szyjka powędrowała wysoko. Trochę drażnią mnie niektóre zapachy (od rana pichcę ciasta). Trochę mam mieszane uczucia ale jeśli @ nie przyjdzie dziś a jutro skoczy tempka to robie test rano a co u Was?
przyszła mama - a ile dni od owulki? jak długie masz cykle?
zuzaankaa ja jak robiłam tsh to mi wychodziło wszystko w normie ale jednak coś mnie niepokoiła ta tarczyca i dodatkowo zrobiłam przeciwciała przeciwtarczycowe i okazało się, że cierpię na hashimoto. Eh.. jak mi lekarz powiedziała, że z zajściem nie będzie problem ale z donoszeniem może się pojawić to się pobeczałam. Wzięłam się jednak w garść, dostałam leki do końca życia ale (takie mini tabletki i ok 8zł za 3mc kuracji) więc trudno, wszystko dla posiadania dzidzi.DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny