Testowanie w Wigilię :)
-
WIADOMOŚĆ
-
D. wrote:W pracy mam ostatnio sporo stresu, ale to w sumie norma...
Niska temperatura, owulacja 24 dc, jakiś dziwny ten mój cykl. Poprzedni też był długi (34d), ale moja lekarka powiedziała, że jeszcze nie ma się czym niepokoić. We wrześniu doszło u mnie do ciąży biochemicznej, stąd podobno te nieregularne cykle.D. lubi tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mój A. też chciałby syna, zawsze mówiłam, że chciałabym najpierw chłopca, a później dziewczynkę, tak aby braciszek opiekował się siostrzyczką, ale teraz jest mi wszystko jedno, ważne żeby dziecko było zdrowe
BeriBlue, bardzo mi przykro, ja również poroniłam we wrześniu.BeriBlue lubi tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
Dziewczynki, wiem że serduszko Was boli po stracie... jednakże nie odwracajcie się za siebie... kto się ogląda za siebie, to nie patrzy na przód idąc i się wywróci...
Ruszajcie do przodu.. a ja gorąco trzymam kciuki !!!aby się udało.
Wszystko dzieje się " po coś" w naszym życiu.. wiem co mówię.
W moim przypadku wrzesień też był " pechowy urodziłam syna szybciej przez cc az 2 m-ce. Jednak jest i wygrał To istny cud czego I WAM kobitki życzę! Sciskam:*********BeriBlue lubi tę wiadomość
-
No to super się składa może zielona będzie nie tylko choinka mój M rok temu w Wigilię mi się oświadczył więc może teraz też się coś pięknego wydarzy
BeriBlue lubi tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dizewczyny, dołączam do testowanka w okolicach świąt. @ ma przyjść 23.12 a ja chyba zatestuję 21-22.12, żeby się otrząsnąć przed świętami i przegonić zły humor jak nic z tego nie będzie, a jak będzie to żeby mężowi odpowiedni prezencik kupić : )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeriBlue, pomyślałam o tym, że test może nie wyjść przed dniem @ i dlatego zdążę przełknąć gorycz porażki bez względu na to czy I kreska zamiast II spowodowana jest brakiem ciąży czy niskim poziomem hcg:) ale wychodzę z założenia, że jak @ się nie pojawi, to tylko się ucieszę i zrobię test w wigilię lub 1 dzień świąt, ale to wtedy będzie wielka radość która nie grozi świątecznym rozczarowaniem
-
Cześć dziewczyny. jeżeli mogę to też się dołączę. planuję testować tak w granicach drugiego dnia świąt i mam wielką nadzieję że się uda. Nie jestem już pierwszej młodości 33 lata i wiem że może być ciężej. Jestem już po dwóch ciążach z którymi nie miałam problemy z zajściem bo obydwie w drugim cyklu się udało. Niestety pierwsze moje dziciątko musiało przyjść na świat w 28 tc i nie dala rady , natomiast druga córcia ma 17miesięcy i jest moim kochanym oczkiem w głowie. Nie mam za dużej rodziny i chcę aby moja Zosia miała rodzeństwo i kiedyś jak zabraknie rodziców żeby nie była sama. Do dzieła dziewczyny, trzymam za wszystkie was kciuki i wierzę że każdej z nas się uda. Pozdrawiam
BeriBlue, Malina81 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja również testuję 21-24 grudnia. Planuję iść 22 na bete i wszystko się wyjaśni. Nie mam jeszcze dzieci ale bardzo pragnę tej małej kruszynki. Jestem dzisiaj w 23 dc, czyli 8 dni po owulacji i inseminacji. Niecierpliwi czekam na ten poniedziałek i bardzo chce zrobić świąteczny prezent mężowi
-
Dziewczyny nie wiem czy dotrwam do daty testowania tak się dziś źle czuję. PMS na maxa dawno takiego nie miałam. Boli mnie jajnik i nastrój mam taki, że bez kija nie podchodź. Nie wiem jak ja te pierogi uleputam z takim nastawieniem, eh.
-
nick nieaktualny