WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testowanie w Wigilię :)
Odpowiedz

Testowanie w Wigilię :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam już 4 w różnych dniach i nadal wychodzą negatywne. Z tego co czytałam to zdarzają się przypadki nawet tu na forum, że dziewczyna była w ciąży a testy negatywne i dopiero beta pokazała ciążę. Dlatego czekam cierpliwie do poniedziałku

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak mialam, po 5 dniach dopiero wyszedl. A beta potem mi zrobili bo mialam plamienia to byla tylko 280 chyba wiec odrazu wiedzialam ze cos nie tak. Potem zaczela spadac.

.. ale to tylko ja :D

U Ciebie napewno bedzie wszystko okej :) oby beta wyszla 1000 ponad albo najlepiej juz 10000 haha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, moze mi ktoras z was doradzi, owuf wyznaczyl mi dzisiaj owulacje, (ktora wedlug temperatury niby wystapila 3 dni temu ) w tym rowniez termin @ w wigilie..Czy ktoras z was mogla by spojrzec na moj wykres, i powiedziec co o nim mysli ? czy to nie za szybko na @ w wigilie ?Do tego czuje sie bardzo dziwnie, mam zawroty i bol glowy..Jakby dopadala mnie goraczka.. :/trudno mi to opisac :/nie za szybko jak na 3 dni po owu? nigdy nie mialam takich ktotkich cykli ani takiej szybkiej owulacji ..( jestem w drugim cyklu po poronieniu )

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha :) zobaczę w poniedziałek. A w sobotę udałoby mi się w jakimś laboratorium zrobić badanie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba troszke za wczesnie w ta Wigilie, na nowy rok radze jak okres nie przyjdzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojecia :D mi w szpitalu robili. Ja w Irlandii jestem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm to może w sobotę uda mi się zrobić i na poniedziałek byłyby już badania :)

BeriBlue lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bylam w szpitalu przez te plamienia to mi to na drugi dzien wyniki dawali, dzieki Bogu :)
    W naglym wypadku jest za darmo beta ale jak nie to nie wiem ile to kosztuje... Przynajmniej tu w Irlandii.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czy tak czy tak w Polsce będę robić. Pójdę do luxmedu i mi zrobią :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, no jak bede w Polsce to se badania chyba zrobie

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luxmed w sobotę otwarty do 12. Nie wiem czy zdążę

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm, to bedziemy sie tu razem denerwowac hehe, ja w niedziele albo w poniedzialek dostane okres ... Daj znac jak sie Ci sie uda zdazyc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okej nie ma problemu. Ja się będę dalej modlić żeby jednak @ nie przyszła :)

BeriBlue lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez... Moje plecy haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba się ruszyć i coś zrobić bo mój mnie z domy wygna w końcu jak tak dalej będzie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha, u mnie nie byloby tak zle, ale moja sunia to straszny strajtek jest. Nie piszczy jak chce isc tylko idzie sie wysrac masakra :( i sika tez gdzie popadnie. Na swoje miejsce nawet. Podobno to ze strachu. Jak sama zostaje albo cos... Mam jej dosc ale ja tak kocham ze masakra wiec mam metlik w glowie xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba pilnować..jak dziecko :P ale bardzo możliwe, że ze strachu tak robi

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ubralam sie - sukces :D
    Ide sprzatac, jestem caly czas jak cos Kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okej ja też idę coś zrobić w międzyczasie siedzenia tutaj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naczynia umyte, pranie poskladane :D
    Teraz to czego najbardziej nie lubie, podlogi i kurze haha :D

‹‹ 3 4 5 6 7 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ