Testowanie w Wigilię :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tak mialam, po 5 dniach dopiero wyszedl. A beta potem mi zrobili bo mialam plamienia to byla tylko 280 chyba wiec odrazu wiedzialam ze cos nie tak. Potem zaczela spadac.
.. ale to tylko ja
U Ciebie napewno bedzie wszystko okej oby beta wyszla 1000 ponad albo najlepiej juz 10000 haha -
nick nieaktualnyWitam dziewczyny, moze mi ktoras z was doradzi, owuf wyznaczyl mi dzisiaj owulacje, (ktora wedlug temperatury niby wystapila 3 dni temu ) w tym rowniez termin @ w wigilie..Czy ktoras z was mogla by spojrzec na moj wykres, i powiedziec co o nim mysli ? czy to nie za szybko na @ w wigilie ?Do tego czuje sie bardzo dziwnie, mam zawroty i bol glowy..Jakby dopadala mnie goraczka.. :/trudno mi to opisac :/nie za szybko jak na 3 dni po owu? nigdy nie mialam takich ktotkich cykli ani takiej szybkiej owulacji ..( jestem w drugim cyklu po poronieniu )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahahaha, u mnie nie byloby tak zle, ale moja sunia to straszny strajtek jest. Nie piszczy jak chce isc tylko idzie sie wysrac masakra i sika tez gdzie popadnie. Na swoje miejsce nawet. Podobno to ze strachu. Jak sama zostaje albo cos... Mam jej dosc ale ja tak kocham ze masakra wiec mam metlik w glowie xD
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny