Testowanie w Wigilię :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też ciągle siedzę przed lapem a teraz okazało się, że suszarka,którą mi kupił mąż na urodziny we wrześniu się zepsuła. Znalazłam paragon...kosztowała aż 230 zł! szok! faceci się nie znają ale już nie mówiłam, że jest strasznie ciężka i ma mało biegów..a ta cena? szok pewnie ktoś go naciągnął w sklepie. Musze ją oddać na gwarancję bo zostanę na święta bez suszarkiDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarribell wrote:ja też ciągle siedzę przed lapem a teraz okazało się, że suszarka,którą mi kupił mąż na urodziny we wrześniu się zepsuła. Znalazłam paragon...kosztowała aż 230 zł! szok! faceci się nie znają ale już nie mówiłam, że jest strasznie ciężka i ma mało biegów..a ta cena? szok pewnie ktoś go naciągnął w sklepie. Musze ją oddać na gwarancję bo zostanę na święta bez suszarki
Ojej, ja to mam z tesco za 10 euro haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyApropo suszarek ja jakiś czas temu kupiłam fajny zestaw suszarka z prostownicą z philipsa. Zapłaciłam jakieś 25euro i jak narazie wszystko gra i z suszarką i z prostownicą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 14:25
BeriBlue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż mi się nie udaje podnieść z łóżka. Mam chyba jakiegoś doła bo dobija mnie to czekanie. Nie ma @ i nie ma a już dawno powinna być. Dobrze, że jutro już wyjeżdżamy to nie będę miała czasu aż tyle nad tym myśleć i do poniedziałku może jakoś wytrzymam
BeriBlue lubi tę wiadomość
-
kochane, ja też marzę o tym żeby w tym cyklu się udało. Wiem, że w porównaniu z innymi dziewczynami na forum nie staramy się długo, ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana. Wszystko bym chciała już/teraz/od razu
Muszę się uzbroić w cierpliwość! wieżę, że przyjdzie czas kiedy każda z nas zostanie mamą i będzie tuliła do siebie swoje maleństwo.BeriBlue lubi tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie to pierwszy cykl. Tylko, że martwi mnie to bo @ już mi się spóźnia parę dni i nie ma chyba zamiaru przyjść i oby się nie pojawiła oczywiście
Problem w tym, że nie wiem czy to ciąża czy coś się ze mną złego dzieje.
Temperaturę nadal mam podwyższoną, szyjka nadal wysoko twarda i zamknięta i w ogóle wszystko jest na TAK a ja wraz się martwię, że coś złego się dzieje i że to nie jest jednak ciąża. Wykończę się do poniedziałku normalnie...BeriBlue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA nie masz testu? Dla nas to bedzie rok w styczniu jak sie staramy, mialam wysoko prolaktyne, jak opadla to zaszlam w ciaze (w sierpniu), we wrzesniu poronilam i od tego czasu znowu sie staramy, dlatego nam tak zalezy zeby sie udalo jak najszybciej. Jeny ja mam dopiero 20 lat i mam juz dosc