Testowanie w Wigilię :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHaha ja juz naczynia też umyłam, prania nie miałam a z odkurzaniem poczekam aż M. wróci z pracy bo odkurzacz cholernie ciężki, a że wczoraj powiedział że mam nie dzwigać bo mogę być w ciązy no to poczekam z odkurzaniem na niego
Ogarnęłam się bo trzeba zrobić zakupy przed wyjazdem i później dalszy ciąg pakowania -
nick nieaktualny
-
he he ja wróciłam właśnie z zakupów! masakra! jak ktoś nie musi to niech kupi groszek w osiedlowym sklepiku pod marketami gorączka, ludzie biegają, trąbią na siebie jakby był koniec świata, a jedzenia tyle w sklepach co za prl.. i pomyśleć, że to święta, gdy wszyscy są dla siebie uprzejmi i pomocni phi. Ludzie pofiksowali...DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny,jestem tu nowa.mam testowac 24.12...nie wiem czy to sa objawy ciazy ale nigdy wczesniej tak nie mialam.zaraz po owulacji bole jak na okres,caly czas stan taki podgoraczkowy a grypy nie mam no i ten sluz inny niz w trakcie owulacji...kremowy,mam go duzo wewnatrz czuje mokro caly czas.chyba juz wariuje:)
BeriBlue lubi tę wiadomość
justys2218 -
Justys2218 ciężko stwierdzić, szkoda, że nie masz udostępnionych wykresów. Właśnie wrócił mój mąż, zły jak cholera i pojechał właśnie na wigilię. Oczywiście już szukał pretekstu, żeby się ze mną jeszcze na dokładkę pokłócić... eh.. Wkurza mnie bo jak ma zły humor to zaraz mnie wprowadza w bojowy nastrój i żeby się powściekać na siebie. Powie co chce a potem idzie bo już nie chce mu się gadać. Wnerwia mnie to strasznie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 18:01
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
Marribell nie mam jeszcze wykresow,bo to moj pierwszy miesiac na ovufriend:)mam okresy co 29dni,owulacja przewidywana na 10 grudnia,wszystko bylo jak powinno.mam 30 lat i to pierwsze'kroki'w staraniach o baby:)Wiem jak to jest z facetami...moj po klotni(chociaz nie mozna tego nazwac klotnia,raptem 3 slowa)zamyka sie w sobie na kilka dni.a ja,ze kobitka to chcialabym pogadac czym mnie jeszcze bardziej denerwuje:)
justys2218 -
justys2218 wrote:Marribell nie mam jeszcze wykresow,bo to moj pierwszy miesiac na ovufriend:)mam okresy co 29dni,owulacja przewidywana na 10 grudnia,wszystko bylo jak powinno.mam 30 lat i to pierwsze'kroki'w staraniach o baby:)Wiem jak to jest z facetami...moj po klotni(chociaz nie mozna tego nazwac klotnia,raptem 3 slowa)zamyka sie w sobie na kilka dni.a ja,ze kobitka to chcialabym pogadac czym mnie jeszcze bardziej denerwuje:)DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
nick nieaktualny
-
ja chodze jakas taka zakrecona,kupilam ser plesniowy w sklepie wczoraj i go zapomnialam, wstaje rano z mysla,ze go zjem a tu kolps,poryczalam sie:)to czekanie jest najgorsze.zrobilam test w poniedzialek ale chyba za szybko,bo wyszedl negatywny:(
justys2218 -
nick nieaktualny