Testowanie w Wigilię :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW sensie o poniedzialek mi chodzilo
Ja w ostatniej ciazy (poronionej) robilam w dzien spodziewanej miesiaczki i nic a 5 dni pozniej juz byly 2 krechy. Nie ma sie co spieszyc. Chociaz ja bardzo nie cierpliwa jestem i dzisiaj robilam haha i oczywiscie negatyw ale dalo mi to troche wytchnienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
justys2218 wrote:tylko nie wiem czy jest sens zaczac mierzyc teraz?da mi to jakis obraz tego co sie dzieje,czy lepiej zaczac z nowym cyklem?DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Malinka jak dzionek mija? [/QUOTE]
A dziękuje dobrze
Piersi dziwnie mnie kłują jakby miało je " rozsadzić"
Dziś meża pogoniłam do apteki po test. Przywlókł Amil z takim bobasem
Walczę sama z sobą czy już nie testować... 23. 12.. to będzie 31 dzień cyklu... ostatnie serduszkowanie było z 6 na 7 grudnia... myślicie że już coś wykryje?
BeriBlue lubi tę wiadomość
-
Malina81 wrote:Malinka jak dzionek mija?
A dziękuje dobrze
Walczę sama z sobą czy już nie testować... 23. 12.. to będzie 31 dzień cyklu... ostatnie serduszkowanie było z 6 na 7 grudnia... myślicie że już coś wykryje?[/QUOTE]
skoro miałaś owulkę 10 grudnia to zrób test 21 albo 22 grudnia ok 12 dni średnio organizm się orientuje, że jest w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 19:43
Malina81 lubi tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
nick nieaktualnyMalina81 wrote:Malinka jak dzionek mija?
A dziękuje dobrze
Walczę sama z sobą czy już nie testować... 23. 12.. to będzie 31 dzień cyklu... ostatnie serduszkowanie było z 6 na 7 grudnia... myślicie że już coś wykryje?[/QUOTE]
Ano moze i wyjdzie, choc mi nie wyszlo zalezy od hormonow i czy jestes w ciazy heheMalina81 lubi tę wiadomość
-
dzięki ale średnio M pojechał o 18 na tą wigilię i jeszcze go nie ma, a miał iść na godzinę eh... znając go to nieźle się pewnie zagadał i nie patrzy na zegarekDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
nick nieaktualny