Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy 1 września!
Odpowiedz

Testujemy 1 września!

Oceń ten wątek:
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny ;)
    jeśli @ nie przyjdzie to będę testowała w poniedziałek ;) dzisiaj powinna przyjść ale jej nie widać :D

plemnik.gif
    20121110570117.png

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuu to ja mam dopiero 6 dpo :P chyba poczekam do tych 12 ^^, a jak nie wytrzymam to poniedziałek robię :D

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rezygnuje z jutrzejszego testu być może dolacze do was na 1.09 wszytsko zależy od tego jaka będzie temperatura, jeśli będzie spadać to nie będę testować

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Cytruska Znajoma

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może ja też do was dolacze @ mam mieć jutro ale ani widu jak nie dostanę to testuje z wami robiłam test dzisiaj w 10 dni po owu. ale negatywny chyba za wcześnie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 20:56

w4sqskjo6iyngx8g.png

no i jest ..... Boże, żeby ładnie rosła fasolka :D
  • surreal95 Przyjaciółka

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytruska wrote:
    To może ja też do was dolacze @ mam mieć jutro ale ani widu jak nie dostanę to testuje z wami robiłam test dzisiaj w 10 dni po owu. ale negatywny chyba za wcześnie?
    moze być za wczesnie jeszcze ;)
    poki @ nie przyjdzie jest nadzieja

SYNEK! <3

gannflw1hmy15hvi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam się! :) Co prawda ja testuję 2 września, a termin @ na 4 września. Trzymam za was kciuki!!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze mi temp spada

• olusia Znajoma

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny miałam też testować 1 września ale nie wytrzymałam i wczoraj zrobiłam test, wyszła druga blada kreseczka ale całkiem widoczna. Radość niesamowita ale dzisiaj rano temp bardzo spadła i nie wiem co jest grane, oczywiście zaraz kolejny test ale krecha tak jak wczoraj, blada ale ją widać nawet na zdjęciu. Nie wiem co jest grane z tą temp może trzeba już odpuścić te pomiary bo można się tylko zestresować :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpusc - tylko bedziesz sie denerwowac ;) oby ie zrobila tlusta ta kesecka :)))))

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noi gratuluje ))

• surreal95 Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratki !:)

SYNEK! <3

gannflw1hmy15hvi.png

• olusia Znajoma

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    surreal95, opu dziękujeee :)

• Nowa1987 Debiutantka

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, ja zamierzam jutro testować. Powinnam jutro dostać okres ale mam nadzieję, że nie dostanę. Tak bym chciała żeby w końcu się udało. Najbardziej obawiam się spadku temperatury..... :(
    Może niepotrzebnie testowałam wczoraj w sobotę, to było jakieś dwa dni przed miesiączką. Wyszedł negatyw :(. Nie wiem czy coś z tego wyjdzie w tym mc....powoli mi się odechciewa, to już 6 miesięcy starań....tak wiem, że niektórzy nawet kilka lat się starają ale ja chyba nie mam tyle cierpliwości. Zazdroszczę innym wytrwałości.

3a512b03e95a593b3f329e51c4934100.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, ja tez testuje jutro, okres powinnam dostac dwa dni temu.

• olusia Znajoma

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa, Aga powodzenia :* trzymam kciukI:) nie martwcie sie o spadek temp, mi też dzisiaj spadła a dwie kreski są ;)

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki! ;)
    Ja niestety odpadam ponieważ przyszła wielka @ :d mam dzisiaj takie bóle że nawet paracetamol mi nie pomógł :( zaczynamy nowy cykl mam nadzieję że okaże się szczęśliwy ^^, a za was trzymam KCIUKI ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 21:02

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Aga28 Koleżanka

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też przyszła @, zaczynamy 3 cykl oby okazał się szczęśliwy. Powodzenia dla Was i dwóch kreseczek życzę=)

Aga28
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stchorzylam :P nie testowalam w koncu. Poza tym mamm testy o czulosci 10 a naczytalam sie o nich ze sa kiepskie :P a tak naprawde boje sie znowu zobaczyc jedna kreske ... Chyba tak... Chyba to to ....poza tym mam jakis rozowy sluz ktory to pewnie jest poczatkiem plamienia przedokrwsowego... Standard...

• surreal95 Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2014, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie negatyw.
    Zycze wam II kreseczek dziewczyny, ja się poddaje

SYNEK! <3

gannflw1hmy15hvi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    surreal95 wrote:
    u mnie negatyw.
    Zycze wam II kreseczek dziewczyny, ja się poddaje

Długo już mierzysz temp? Jaką masz fl? Masz na of poprzedni wykres? Idź na bete, będziesz miała pewność

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ