Testujemy 1 września!
-
WIADOMOŚĆ
-
To może ja też do was dolacze @ mam mieć jutro ale ani widu jak nie dostanę to testuje z wami robiłam test dzisiaj w 10 dni po owu. ale negatywny chyba za wcześnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 20:56
-
Cytruska wrote:To może ja też do was dolacze @ mam mieć jutro ale ani widu jak nie dostanę to testuje z wami robiłam test dzisiaj w 10 dni po owu. ale negatywny chyba za wcześnie?
poki @ nie przyjdzie jest nadziejaSYNEK!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny miałam też testować 1 września ale nie wytrzymałam i wczoraj zrobiłam test, wyszła druga blada kreseczka ale całkiem widoczna. Radość niesamowita ale dzisiaj rano temp bardzo spadła i nie wiem co jest grane, oczywiście zaraz kolejny test ale krecha tak jak wczoraj, blada ale ją widać nawet na zdjęciu. Nie wiem co jest grane z tą temp może trzeba już odpuścić te pomiary bo można się tylko zestresować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, ja zamierzam jutro testować. Powinnam jutro dostać okres ale mam nadzieję, że nie dostanę. Tak bym chciała żeby w końcu się udało. Najbardziej obawiam się spadku temperatury.....
Może niepotrzebnie testowałam wczoraj w sobotę, to było jakieś dwa dni przed miesiączką. Wyszedł negatyw . Nie wiem czy coś z tego wyjdzie w tym mc....powoli mi się odechciewa, to już 6 miesięcy starań....tak wiem, że niektórzy nawet kilka lat się starają ale ja chyba nie mam tyle cierpliwości. Zazdroszczę innym wytrwałości. -
nick nieaktualny
-
Cześć laseczki!
Ja niestety odpadam ponieważ przyszła wielka @ :d mam dzisiaj takie bóle że nawet paracetamol mi nie pomógł zaczynamy nowy cykl mam nadzieję że okaże się szczęśliwy ^^, a za was trzymam KCIUKIWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 21:02
-
nick nieaktualnyStchorzylam nie testowalam w koncu. Poza tym mamm testy o czulosci 10 a naczytalam sie o nich ze sa kiepskie a tak naprawde boje sie znowu zobaczyc jedna kreske ... Chyba tak... Chyba to to ....poza tym mam jakis rozowy sluz ktory to pewnie jest poczatkiem plamienia przedokrwsowego... Standard...
-
nick nieaktualny