Testujemy 26-28 Październik
-
WIADOMOŚĆ
-
ale.ale wrote:Mini, ale to już na pewno @?
Moja miała dzisiaj przyjść, ale na razie cisza… Jak znam życie, to do jutra narobię sobie nadziei i wtedy przyjdzie
Ale na razie odganiam od siebie wszystkie złe myśli i trzymam kciuki za pojawiające się cienie i kreski na testach Dobranoc!
Ale.ale trzymam kciuki!! no a ja dostałam.. wczoraj wieczorem lekkie plamienie, a dzisiaj słaba ale jednak @ no nic.. zaczynam nowy cyklcati lubi tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj spadek temperatury, więc nadzieje poszły precz, brzuch też boli na @, przyjdzie pewnie dzisiaj zołza.
No nic, trzeba zbierać siły psychiczne na następny cykl.
Biedronka, jak tam? Trzymamy tu wszystkie kciuki
Ściskam dziewczyny!cati lubi tę wiadomość
-
Ja wiem kobeitki ze czasem ciezko uwierzyc w tego naszego bladzioszka...
i ze pewnie uwierzymy dopiero jak bedziemy slyszec
Ja nawet na tescie z 9dpo widzialam cos....mimo ze tam nic nie bylo "jeszczE"
ale kobieca intulicja ... nie wiem kazala mi dalej sprawdzac testy .. a najlepsze bylo to .. jak wyciagnelam test z poludnia o ktorym zapomnialam bo robilam obiad..
siknelam i poszlam do kuchni po czym sobie po paru min przypomnialam ... wchodze a tam rozowa poswiata.. sama przeciez zaznaczylam negatyw ... bo dalej do mnie to nie docieralo .
Z dnia na dzien robi sie coraz mocniejsza - co mnie niezmiernie cieszy ! bo narazie bety nie moge zrobic ... dopiero uda sie mi moze za 2 tyg.. z czego wynik bedzie 5 dni pozniej.
Ale jestem spokojna , czytam ksiazki i duzo odpoczywam.. srednio 1 dziennie 30 min spacer by sie przewierzycale.ale lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja zrobiłam dzisiaj po południu 2 testy i widać na nich bladziutkie drugie kreseczki. Niw wyszły od razu tylko po prawie 5 min. Nie zaznaczyłam jednak + na wykresie, zaznaczę gdy druga kreseczka będzie ciemna. Mam dobrego wujka ginekologa, który prowadził moją pierwszą ciążę sprzed 8 lat i wszystkie ciąże w mojej rodzinie. Jak tylko zaznaczę na teście pozytyw to oddam się w jego ręce. Pewnie przepisze mi coś ze względu na niedawne poronienie. Zobaczymy. Ale ja jeszcze sama nie mogę w to uwierzyć, dlatego nie zaznaczam...boję się, że to pryśnie jak bańka mydlana
cati lubi tę wiadomość
Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Biedronka - po cichutku ci gratuluje , jesli chcesz zobaczyc mocniejsza kreske to pewnie nastapi to za kilka dni ja pierwsza swoja kreske zoabczylam w 10dpo
dzis mamy 14 a kreska dalej jest bladziutka. ale juz dawno dalam + jesli chodzi o test.
JEsli masz mozliwosc , to polecam test digital clearblue - wynik wyszedl juz w 11 dniu ! Pregnet 1-2.
koszt to okl. 30-50 zl za 2 szt. nie mam pojecia czemu oni pakuja to po 2 szt.
Ale te testy digital - sa o tyle dobre ze sa mega czule i wynik jest pewny !! bo sie nie trzeba dopatrywac kreski xD -
Gigsa, Biedronka, gratulacje! Oby kreski coraz ciemniejsze, a beta ładnie rosła
Rany, co za miesiąc, mam wrażenie, że ponad połowa z nas z pozytywnym testem...
Czekoladowa, jak ja Cię rozumiem, też się nastawiam na przyszły cykl, zwłaszcza że dzisiaj zaliczyłam spadek tempki (i nastroju). Ale co się odwlecze, to nie uciecze!
-
Tak był bladzioch po ok. 5 minutach. Z czasem jak test wysychał to kreska była coraz ciemniejsza. Jutro po 14 wynik bety.
Dziś byłam u endokrynologa ginekologa i dostałam na to moje nieszczęsne tsh eutyrox 50 i luteinę 3 razy dziennie po 50. Za dwa tygodnie mam znów wizytę u endo gina i powtórne badanie tsh żeby sprawdzić czy spada tak jak powinno.
Miałam też usg na którym gin pokazywał mi taką małą kropeczke, która jego zdaniem prawdopodobnie wskazuje na bardzo wczesną ciążę. Na razie się nie nakręcam, bo wiadomo. Jeszcze beta jutro i wtedy się okaże
cati lubi tę wiadomość
-
Hej. Ja chciałabym dać dobrą radę. Mi pomogło, może i którejś z Was pomoże. Powiem wprost...chodzi o pozycję jaką przyjmujemy po stosunku. Kiedyś robiłam świece, podnosiłam nogi do góry, cudowałam...wyczytałam gdzieś jednak, że trzeba się położyć na brzuchu i spokojnie tak sobie poleżeć. Bałam się, że będzie co wypływać, ale naprawdę nic takiego się nie dzieje. Zaraz po...położyłam się na brzuchu, nawet zasnęłam, spokojnie, bez stresu, rozluźniona...no i się udało już 2 raz w przeciągu roku. Spróbujcie...niby nic a może pomócCórka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Hej dziewczyny,
testy robiłam 24 i 26, niestety negatywne. @ nadal nie ma, wczoraj (27.10) robiłam betę, czekam na wyniki.
niby temperatura dziś w dół .. ale liczę na cud cudów
Biedronka25 ja też cudowałam ze świecami
Nie wiem, czy pomogło (dowiem się niebawem), ale położna kazała mi po prostu leżeć przez godzinę, bo tyle plemnik wędruje. Po prostu plackiem leżeć i "czuć jak się plemnik porusza"starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Biedronka25 wrote:Dokładnie o to w tym chodzi. Leżeć, odstresować się, odpocząć a nie kombinować ze świecami, napinać mięśnie i się męczyć
Ja przez pierwsze 3 mies robiłam świece i inne cuda i nic. W kolejnych cyklach poprostu sobie spokojnie leżałam ok. 30 minut z poduszką pod pupą. Ale czy to to pomogło to nie wiem