Testujemy 26-28 Październik
-
WIADOMOŚĆ
-
Magula wrote:Dokladnie, a jak nie pasuje to drugi pokój i niech z psem śpi Wiesz, mój mąż jest 7 lat młodszy ode mnie i może dlatego czasem narzeka, bo jeszcze nie wie co dobre :p
Magula lubi tę wiadomość
-
Kurczę, za dużo źle, za mało źle, i jak tu wszystkim dogodzić
Ja właśnie przesiedziałam godzinę czytając pamiętniki różnych dziewczyn, co za historie... I jak ja te jeszcze 11 dni wytrzymam. Lecę robić obiad na jutro, będzie zupa z soczewicy -
Magula wrote:Dokladnie, a jak nie pasuje to drugi pokój i niech z psem śpi Wiesz, mój mąż jest 7 lat młodszy ode mnie i może dlatego czasem narzeka, bo jeszcze nie wie co dobre :p
dobrze ze moj jest rówieśnikiem ;P chodz czasem mam wrazenie ze mam duze dziecko w domu xD
ale.ale - hehe nigdy nie jadlam soczewicy nawet nie mam pojecia jak to smakuje ale potrzebujesz az 2 dni by ja zrobic? wytrzymaj z testowaniem ! wszystkie razem zatestujemy
Magula lubi tę wiadomość
-
cati wrote:łooho ho to wyrwałas .
Zupa z soczewicy robi się praktycznie sama , no trochę krojenia cebuli jest na początku. Ale zabrałam się za nią dzisiaj, żeby się odlepić od komputera. Poza tym ona lepiej smakuje nastepnego dnia, po odgrzaniu. Spróbuj, jak dla mnie to idealne jedzenia na jesień/zimę - ciepłe, sycące, i proste
Ja robię z soczewicą czerwoną i pomidorami z puszki.
Z testowaniem mam nadzieję wytrzymam, jedna kreska jest dołująca, więc obiecałam sobie, że czekam do terminu @
Dobranoc dziewczyny!
-
Magula wrote:A ja mam zawsze śluzu pod dostatkiem :p nic na to nie biorę, jakoś tak natura mi sprzyja
Magula lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:U mnie ok
Tylko of przesunął mi dzień owulacji. Jak tak dalej będzie przesuwał to serduszek zabraknie
Magula zdrówka )gigsa lubi tę wiadomość
-
Hej, a to nie jest tak, że skok może być nawet dwa dni po owulacji? U Ciebie bym obstawiała, że była w środę lub w czwartek, skoro w środę test owu pozytywny, ale ja się dopiero wprawiam w tych analizach.
Ja dzisiaj uziemiona przy kompie, nadrabiam zaległości do pracy, chociaż słońce takie ładne! Może uda nam się wyrwać na jakiś spacer chociaż na godzinę po obiedzie... -
Hejka dziewczyny weekendowo !
gigsa a usun informacje na temat sluzu z nia w ktorym myslalaz ze masz ow
powinno sie cofnąc
temp moze sie stopniowo podnosic !
Magula zdrowka !Magula lubi tę wiadomość
-
Kmb milo cie widziec, rownież życze ci zielonosci !!!
ależ mnie dzis boli brzuch ;/ nie wiem czy to nie przypadkiem na tle nerwowym bo sie pocielam ze swoim , i chyba ide sie polozyc ;(