Testujemy 26-28 Październik
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykmb wrote:Na zdjęciu widać wystajace tak jak napuchniete miejsca okolo jajnika tak jak by. Nie wiem co to ale wrażenie jak dziecko kopie ( głupie skojarzenie) takie rozpychanie. I po pół godziny znika. Ale przez pół godziny się rusza raz mniejsze raz większe. Wielkości kurzego jajka. Nigdy tak nie miałam. A już dwie ciąże za mną.
Moja znajoma kiedyś opowiadała mi o takim czymś i chyba miała coś nie tak z jajnikami. Mus czekać na wizytę u gina Ale również może to być jelitowa sprawa. -
nick nieaktualny
-
Faktycznie to dziwnie wyglada , ja bym poszla z tym do lekarza , w sumie za tydzien to jeszcze masz troche czasu.
Jak nie jestes w PL to moze do szpitala by chociaz cie ktos zbadał ? -
Tylko, że teraz tego nie ma zniknęło. A pozatym w środę 15 go. byłam u gin. I po badaniu i usg nic nie widział co by go zaniepokoilo powiedział, że wszystko wygląda bardzo ładnie i, że owu. Napewno była. Pęcherzyk pękł.pozostaje tylko czekać. A ten lekarz specjalizuje się w leczeniu nieplodnosci. A to zdjęcia z 18 i 20 dnia cyklu czyli dzień i trzy po wizycie.sama nie wiem co już myśleć.
-
Hej Dziewczyny!
Kmb, mam nadzieję, że już lepiej, i już Cię te dziwne objawy nie męczą…
Jeeeeszcze 7 dni, może nawet 8 (po test niby miałam zrobić po 14 dniach brania duphastonu), obiecałam sobie, że się nie złamię, chociaż oczywiście nie oparłam się kupieniu testu, żeby mieć pod ręką
Jak tam u Was? -
A ktora juz testowala ? przyznać sie !!! ?
ja sie kiepsko dzis czuje wstalam o 8 a pozniej o 12 poszlam spowrotem spac na 3h... a pozniej mam problem z zasnieciem wciagu nocyMagula lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
ale.ale nie ma już nic zero jakich kolwiek dziwnych akcji. Zresztą czuje się jak zawsze w tych dniach. No może bardziej się czepiam i wszystko mnie denerwuje .
U mnie na test zawczesnie wiec jeszcze nie testowalam. Mimo iż kusi zwłaszcza jak kilka leży w łazience Ale chyba jąk większość staraczek chciała bym już wiedzieć Ja poprzedni cykl miałam tak, że na stojąco spałam podczas picia porannej kawy w pracy.robiąc cokolwiek wystarczyło mi głowę o coś oprzeć i odplywalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 16:50
-
cati wrote:A ktora juz testowala ? przyznać sie !!! ?
ja sie kiepsko dzis czuje wstalam o 8 a pozniej o 12 poszlam spowrotem spac na 3h... a pozniej mam problem z zasnieciem wciagu nocy
Mam to samo -
a i u mnie też od 3-4 dni ból krzyża, a co do drzemek to dziwne ale mam nadzwyczaj dużo energii i... Cati już wie, że nie wytrzymałam i testowałam niepotrzebnie bo i za wcześnie i bez sensu ;P nie mogło być inaczej, negatywny. Wiec teraz muszę się uzbroić w cierpliwość. 7 dni. Trzymam za Wszystkie kciuki!!!!