Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuję za wsparcie Ale dziecka z tego nie będzie, właśnie skusiłam się na test, ale nie z pierwszego porannego moczu i nie ma nawet cienia. Także czekam na betę z zerową nadzieją. Jeszcze będzie tak, ze tylko ja nie zafasolkuję w tym miesiącu Ale oczywiście nie będę miała nic przeciwko temu, oby Wam się udało
Mania, najwyżej powtórz sobie jeszcze raz test
Annielica myślę, że spokojnie możesz robić test Jak ma coś wyjść to wyjdzie
-
ja mam dzisiaj 10 dpo i chyba sprobuje, wlasnie odlozylam poranne si i czekam bo maja mi przyjsc testy, 10ml wiec moze sprawdze. myslicie ze moge tak zrobic? chcialam koniecznie z poorannego a nie bede czekac z sikaniem do 12 bo bym sie chyba 5 razy posiusiala.
-
u jednej dziewczyny widzialam test pozytywny 9dpo łudze sie ze mi tez sie uda;)
kobiety to maja los, facet sobie tylko czeka, nie sprawdza temperaturek i innych objawow, a my boroki? ech. -
u mnie dziewczynki dzisiaj skok temperatury, okresu brak nawet się po cichutku cieszę zaraz dzwonię umówić się na wizytę do endo, wczoraj poczytałam, że przy tarczycy bardzo ważny jest hormon ft4, a ten u mnie jest bardzo dobry tsh wiadomo za wysokie ale raczej łatwe do zbicia, dziewczyny miewają wyższe, wykrywane w połowie ciąży i jest ok troszkę się uspokoiłam, a mąż coraz częściej na głos mówi 'ciąża'
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a mozecie spojrzec na moj i powiedziec co myslicie? nie mam tam za wiele, kilka temperatur, ale chcialam zasiegnac waszej opinii czy moglabym juz testowac
-
nick nieaktualny