X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale burak heh :)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojego meza tez poznalam przez internet.. :D Pisalismy rok ze soba, dopiero po roku zgodzilam sie na spotkanie, potem bylo drugie,trzecie no i jestesmy mezem i zona =) Moj maz tez nie nalezy do najbogatszych, ale jest kochnaym mezem i cudownym tata dla naszego synka =)

rozowa_strzala lubi tę wiadomość

• Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Niestety, test z rańca negatywny. Jutro z rana beta. Nie napalam się bo mam bardzo podobny wykres do ego z poprzedniego cyklu. Dzisiaj plamienie było póki co minimalne a raczej śluz kremowy podbarwiony na brązowo. Cycki mnie coś więcej bolą. Poniżej link do wykresu ze stycznia.

https://ovufriend.pl/graph/879c469e433d1e49c283ff931c42bbfd

Ja mojego Męża poznałam przez chłopaka mojej kuzynki. Jest on jego przyjacielem od dzieciństwa i sąsiadem. Właściwie od samego początku wiedziałam, ze to ten ale niestety poznałam go akurat w momencie gdy musiałam się przeprowadzić do stolicy na studia mgr. Znaliśmy się wtedy miesiąc ale gdyby powiedział słowo, zostałabym. Skończyło się na tym, ze ja wyjechałam a on do stolicy zawitał do wojska pół roku później. Jednak jak na młodego chłopaka, który zawsze lubił się bawić i poszaleć, ze tak powiem odstawił mnie na bok. Ile ja przez niego wypłakałam łez ale cały czas miałam to przeczucie, że będziemy razem. Nawet jak spotykałam się przez rok z innym, wiedziałam o tym. I tak, w końcu po 5 latach znajomości, wzlotach i upadkach, zostaliśmy parą. Po roku zaręczyny a rok później ślub :) Wspomnę jeszcze o tym, że po ślub i mieszkamy w jednym domu z tą moją kuzynką i z jej już mężem, czyli przyjaciele znów są sąsiadami :) Choć już niedługo bo się pewie za dwa tygodnie wyprowadzą ;)

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strzała ja to też nie lubię tych zarozumiałych i zadufanych w sobie kolesi. Na szczęście zdarzają się też tacy bogaci ale i normalni faceci ;)

Ja z mężem nie mam co narzekać ani na fundusze ani na warunki mieszkaniowe. Mieszkamy z moją mamą w domu dwurodzinnym, my mamy cała górę. Póki co nam to wystarcza, gorzej będzie jak się pojawi dziecko ale jak by co wszystko jest do ogarnięcia ;) Ponieważ moja mama jest sama a mojego męża często w domu nie ma nawet po dwa, trzy tygodnie to się jakoś układa. No i ważne jest to, że mój D. rewelacyjnie dogaduje się z moja rodzinką a ja z jego :)

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie lubię zarozumiałych bogatych bobków. Pełno takich było na moich studiach, zarówno lasek jak i facetów z bogatymi rodzicami. Nigdy nie szukałam bogatego męża, uważam że najlepiej dorobić się wspólnie. A najważniejsze, że maż jest bardzo pracowity.
    Zresztą same wiecie z finansami różnie bywa - jednemu 3 tys to dużo, a drugiemu 10 tys to mało. Liczy się umiejętność gospodarowania pieniędzmi ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja się też nie napalam :-( ...my w kwietniu 1 rocznica ślubu a jesteśmy 13lat razem :-)

muriella lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poznaliśmy się na koncercie IRY :-) pozniej po miesiącu spotkalismy się w restauracji i tak zostało :-)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikicia86 wrote:
    Kochane ja się też nie napalam :-( ...my w kwietniu 1 rocznica ślubu a jesteśmy 13lat razem :-)
    Ooo ładny staż :)

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo fajnie czasem powspominac te takie lata razem :-) ale najlepsze w tym wszystkim jest to że dalej Kocham go jak na początku a po ślubie jest jeszcze lepiej :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tempka podskoczyła ale nie jakoś szałowo:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gaga ale ważne, że podskoczyła;) dziś trochę a jutro podskoczy więcej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia i tak powinno byc =) Milosc najwazniejsza w zwiazku ,a reszta sama przychodzi =)

nikicia86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna_121 wrote:
    Nikicia i tak powinno byc =) Milosc najwazniejsza w zwiazku ,a reszta sama przychodzi =)

Bo wszyscy mówią że po ślubie się dużo zmienia a tak na prawdę to zmienia sie to że teraz jesteś odpiwiedzialna za dwie osoby nie tylko za jedną :-) i dlatego człowiek bardziej sie stara i myśli o tej drugiej osobie :-)

Katarzyna_121 lubi tę wiadomość

• muriella Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny też się przyłącze bo u was widze zgrana ekipa i tak wszystkie jestescie za sobą i sobie pomagacie a na innych forach sie kłócą ahh staramy sie z mężem od tamtego roku ale cis nie wychodzi :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej muriell witam cię i zapraszam u nas miejsca starczy dla każdej :-)
    Dziewczyny a skąd jestescie może któraś moje rejony to zapraszam na kawę czy winko ja Brzeg woj opolskie i Wrocław dolnośląskie w Brzegu mieszkam we Wrocławiu pracuje :-)

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ze slaska, lędziny koło tychów/katowic:)

5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to mam do Was kawałek z Wielkopolski :D

atdc3e5e035kp155.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dokładnie?:)

• rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 22 lutego 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no... ja do Wrocławia z Zielonej Góry też tyci mam :D

muriella serdecznie zapraszamy :) jak chcesz to napisz nam coś o sobie :)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    ja ze slaska, lędziny koło tychów/katowic:)

To blisko mnie, tez jestem ze slaska, ( Swietochlowice :) ) mieszkalam tam do 13 roku zycia, ale przynajmniej 2 razy w roku jezdzimy z mezem do mojej babci do Chorzowa Batorego, tam sie urodzilam =) Nie ma to jak te stare budynki i hasioki :D :P

‹‹ 109 110 111 112 113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ