X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, jak to bylo do przewidzenia testy negatywne, w przyszlym cyklu olewam temperatury tabletki i wzystko, ide do endokrynologa i dopiero jak sie te tsh uspokoi to bede znowu prowadzic wykresy

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś po weselu. Okropnie bolały mnie plecy wczoraj, także żadna zabawa dla mnie :9 Niedługo lecimy do teściówki a jutro od niej nad jeziorko :) Miłego weekendu dziewczyny:)

• zakocona Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My działkujemy. Piękna pogoda. Dzisiaj byliśmy nad jeziorem popływać na rowerach wodnych. A wczoraj grill rodzinny udany. Właśnie zaczynamy grillowanie dzisiejsze :P

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale upał ;)

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo my byliśmy wczoraj nad jeziorkiem z kolegą i teściową. A dziś już wróciliśmy do domku ufff zbyt długie przebywanie z teściową nie jest zdrowe:P

W czwartek byliśmy na weselu, ale bolały mnie plecy a mojego męża głowa więc zabawa średnia.

Wczoraj miałam dziwne kłucia w dole brzucha i delikatne skurcze aż do pleców, ale dziś już ok. Dzidzia się rusza, wiec się uspokoiłam. Całą ciążę będę się tak stresować czy wszystko ok ? :P ehh taki już los matki chyba ;)

• zakocona Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello :)
    witam się z wagą 57,5kg o.O Jestem 5,5 kg na plusie obecnie.

Tak wyglądaliśmy w piątek:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/50791f937f16.jpg

Weekend był super, wróciłam do domu lekko opalona, wypoczęta i w ogóle było super :) Ale spacery w upał w słońcu to słaba opcja dla mnie.

Dzisiaj obudził mnie rano mega skurcz łydki, więc wracam do brania magnezu. No i 3 dni męczyłam się z na szczęście lekką zgagą.

Tadek tak kopie, że mi brzucho całe faluje dosłownie :D Może mi się uda nagrać :) Już za trochę ponad tydzień go zobaczymy <3 No i już za mniej niż 4 msce będzie na świecie :D!!

Nie mogłam się oprzeć. Takie porównanie :P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7ce923e32af.jpg

Aaaa no i za msc będziemy już w 3. trymestrze :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 08:34

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona ale rośniesz :D 2 tygodnie i duża zmiana w brzuszku :) teraz to ruszyłaś z impetem :P

Mnie dziś rano obudził kurier z przesyłką. Jakiś czas temu kupiłam na bazarku na rzecz bezdomnych psiaków (często w ten sposób wspomagam psiaki) Lewka zabawkę dla malucha od 0 do 36 miesięcy. No i przyszedł :D To moja pierwsza rzecz dla dzidzi oprócz ubranek :D Jest śliczny kolorowy, ma grzechotki i szeleszczą mu nóżki :D

Ostatnio znajoma powiedziała, żebym nie kupowała ubranek bo ona nie dość, że odda swoje (od czasu jak wie, że jestem w ciąży zaczęła odkładać wcześniej trochę oddała) i dostała od znajomej ogromną torbę z ciuszkami od 3 miesięcy do 3 lat i tam jest cała masa ciuszków;)

No i śnią mi się dzieci, ubranka dla dzieci itp. Codziennie :P

Wrrr u teściowej pogryzła mnie meszka jak spałam :/ smaruję stopy Fenistilem ale niewiele to daje, swędzi jak cholera. Już wolę jak pogryzą mnie komary bo takiego swędzenia w życiu nie miałam :/

• rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczyny od wczoraj mam wiekszy apetyt ☺ także obzeram się

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• madziulek Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia ale różnica! :D Fajny brzusio :) :)

atdc3e5e035kp155.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie się dowiedziałam, że dupa z naszego wyjazdu wakacyjnego w czerwcu, bo L nie dostanie urlopu :( :( potem zaczynamy szkołę rodzenia i kończymy 05.08, a potem to ja już będę w 8 mscu :( :(

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia zawsze możecie wyskoczyć gdzieś na weekend ;) Głowa do góry ;)

• zakocona Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisałam do szkoły rodzenia czy nie ma miejsc na sierpień, to się przeniesiemy na msc później i pojedziemy w drugiej połowie lipca.

e tam weekend. co to za odpoczynek jak sam dojazd gdziekolwiek trwa 3-4h albo i więcej :/

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepsze to niż nic :) My jak nie mamy jak się wyrwać z firmy to chociaż weekendy staramy się zagospodarować :) W tym roku tak jak i co roku jakikolwiek urlop czy wyjazd będzie spontaniczny, jak się znajdzie fajna oferta i trochę wolnego to kupimy i lecimy.

• zakocona Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taki był plan u nas, ale w drugiej połowie lipca, to ja już latać z mega brzuchem nie chcę, bo mi będzie na pewno niewygodnie.

trzeba będzie liczyć na szczęście w polskiej pogodzie :/

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No może być już ciężko z brzuszkiem. Ale kto wie, możesz będziesz się czuła fantastycznie a brzuszek nie będzie przeszkadzał. A jak nie tow Polsce też można spędzić bardzo miłe i fajne wakacje :)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas samolot odpada choć mąż bardzo chciał..i ja również bym chętnie odpoczęła za granicą ale jednak boję się lecieć w obecnym stanie mimo, iż można :)

atdc3e5e035kp155.png
  • rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do samolotu nie wsiade normalnie a co dopiero w ciąży

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podczas latania boję się o męża. Raz podczas lądowania w Egipcie tak mu zatoki zatkało, że zaczął krzyczeń, że zaraz mu mózg rozerwie i gałki wypłyną:/ Nie pomagało, żucie gumy ani nic innego. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło, trenował w basenie przed nurkowaniem i jakoś mu przeszło na tyle, że spokojnie mogliśmy nurkować. Był potem u laryngologa ale ten nic nie stwierdził, powiedział tylko, że tak się zdarza:/... Potem już taka sytuacja nie miała nigdy miejsca, ale cały czas się obawiam co jeśli znowu miałby to samo. Matko jak ja się o niego wtedy bałam :(

Dziewczyny jak się czujecie ? :) Jak Wasze maluchy?
    A co ze staraczkami? Dawno się Nikicia nie odzywała. Gaga?

• madziulek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypiłam glukozę i umieram :P

atdc3e5e035kp155.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już masz test glukozy? On nie powinien być od skończonego 24t? Przynajmniej tak belly pokazuje. Ja idę na niego i resztę badań w przyszłą śr.

Ja latać mogę, latanie jest nudne. Wolę nawet jak są jakieś turbulencje :P Latałam ponad 150x już. L za to latać nie cierpi. Boi się i stresuje. Za to nurkować próbowałam raz i więcej nie spróbuję. Myślałam, że mi uszy pękną, ależ to był ból! Nic nie pomagało :/

Ja się czuję dobrze. Wzdęcia za to mam koszmarne i wieczorem brzuch jak bania, durne espumisany nic nie pomagają :/

My się witamy w 24tyg :)

Przepisałam się też na edycję sierpniową szkoły rodzenia :) Babka, która zapisy prowadzi sama powiedziała, że dla mnie lepiej, bo powinno się ją ukończyć 4 tyg przed terminem najlepiej :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 08:14

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
‹‹ 278 279 280 281 282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: