Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny, jak to bylo do przewidzenia testy negatywne, w przyszlym cyklu olewam temperatury tabletki i wzystko, ide do endokrynologa i dopiero jak sie te tsh uspokoi to bede znowu prowadzic wykresy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejo my byliśmy wczoraj nad jeziorkiem z kolegą i teściową. A dziś już wróciliśmy do domku ufff zbyt długie przebywanie z teściową nie jest zdrowe:P
W czwartek byliśmy na weselu, ale bolały mnie plecy a mojego męża głowa więc zabawa średnia.
Wczoraj miałam dziwne kłucia w dole brzucha i delikatne skurcze aż do pleców, ale dziś już ok. Dzidzia się rusza, wiec się uspokoiłam. Całą ciążę będę się tak stresować czy wszystko ok ? ehh taki już los matki chyba -
Hello
witam się z wagą 57,5kg Jestem 5,5 kg na plusie obecnie.
Tak wyglądaliśmy w piątek:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/50791f937f16.jpg
Weekend był super, wróciłam do domu lekko opalona, wypoczęta i w ogóle było super Ale spacery w upał w słońcu to słaba opcja dla mnie.
Dzisiaj obudził mnie rano mega skurcz łydki, więc wracam do brania magnezu. No i 3 dni męczyłam się z na szczęście lekką zgagą.
Tadek tak kopie, że mi brzucho całe faluje dosłownie Może mi się uda nagrać Już za trochę ponad tydzień go zobaczymy No i już za mniej niż 4 msce będzie na świecie !!
Nie mogłam się oprzeć. Takie porównanie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7ce923e32af.jpg
Aaaa no i za msc będziemy już w 3. trymestrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 08:34
-
nick nieaktualnyZakocona ale rośniesz 2 tygodnie i duża zmiana w brzuszku teraz to ruszyłaś z impetem
Mnie dziś rano obudził kurier z przesyłką. Jakiś czas temu kupiłam na bazarku na rzecz bezdomnych psiaków (często w ten sposób wspomagam psiaki) Lewka zabawkę dla malucha od 0 do 36 miesięcy. No i przyszedł To moja pierwsza rzecz dla dzidzi oprócz ubranek Jest śliczny kolorowy, ma grzechotki i szeleszczą mu nóżki
Ostatnio znajoma powiedziała, żebym nie kupowała ubranek bo ona nie dość, że odda swoje (od czasu jak wie, że jestem w ciąży zaczęła odkładać wcześniej trochę oddała) i dostała od znajomej ogromną torbę z ciuszkami od 3 miesięcy do 3 lat i tam jest cała masa ciuszków;)
No i śnią mi się dzieci, ubranka dla dzieci itp. Codziennie
Wrrr u teściowej pogryzła mnie meszka jak spałam smaruję stopy Fenistilem ale niewiele to daje, swędzi jak cholera. Już wolę jak pogryzą mnie komary bo takiego swędzenia w życiu nie miałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLepsze to niż nic My jak nie mamy jak się wyrwać z firmy to chociaż weekendy staramy się zagospodarować W tym roku tak jak i co roku jakikolwiek urlop czy wyjazd będzie spontaniczny, jak się znajdzie fajna oferta i trochę wolnego to kupimy i lecimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa podczas latania boję się o męża. Raz podczas lądowania w Egipcie tak mu zatoki zatkało, że zaczął krzyczeń, że zaraz mu mózg rozerwie i gałki wypłyną Nie pomagało, żucie gumy ani nic innego. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło, trenował w basenie przed nurkowaniem i jakoś mu przeszło na tyle, że spokojnie mogliśmy nurkować. Był potem u laryngologa ale ten nic nie stwierdził, powiedział tylko, że tak się zdarza:/... Potem już taka sytuacja nie miała nigdy miejsca, ale cały czas się obawiam co jeśli znowu miałby to samo. Matko jak ja się o niego wtedy bałam
Dziewczyny jak się czujecie ? Jak Wasze maluchy?
A co ze staraczkami? Dawno się Nikicia nie odzywała. Gaga? -
Już masz test glukozy? On nie powinien być od skończonego 24t? Przynajmniej tak belly pokazuje. Ja idę na niego i resztę badań w przyszłą śr.
Ja latać mogę, latanie jest nudne. Wolę nawet jak są jakieś turbulencje Latałam ponad 150x już. L za to latać nie cierpi. Boi się i stresuje. Za to nurkować próbowałam raz i więcej nie spróbuję. Myślałam, że mi uszy pękną, ależ to był ból! Nic nie pomagało
Ja się czuję dobrze. Wzdęcia za to mam koszmarne i wieczorem brzuch jak bania, durne espumisany nic nie pomagają
My się witamy w 24tyg
Przepisałam się też na edycję sierpniową szkoły rodzenia Babka, która zapisy prowadzi sama powiedziała, że dla mnie lepiej, bo powinno się ją ukończyć 4 tyg przed terminem najlepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 08:14