Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
najlepiej zrobilabym juz jutro zeby cos wiedziec, ale mysle ze 11 dpo bedzie lepiej widac jezeli juz aczkolwiek mam tescik 10ke jeden, i 5 szt 25ki
-
nick nieaktualnyKlaudia wiem jak korci ja robiłam swój na spontanie, bez nadziei na nic... I może dobrze, ze tamtego dnia mi tempka spadła? Bo robiłam go na luzie a gdyby tempka się utrzymywała w gorze kolejne dni to byłabym już nakręcona, o wiele bardziej niż byłam Ale jak masz 10 możesz śmiało robić. Jaka masz fl? Ja miałam 12 dni i 2 dni przed okresem 25 mi cień pokazała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie jutro zacznie się 15 tydzień no i jutro weselicho ciekawe czy będę dała radę trochę poszaleć
Kolejny dzień upałów. Ciężko je znoszę. Marzę już o przeprowadzcce za miasto. Na tarasie, wśród drzew i przy rozkładanym basenie łatwiej byłoby mi je znieść.
Dziewczyny trzymajcie kciuki za chwilę Sylwia ma hsgsylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Klaudia, 10 dpo i 11dpo nic mi nie wyszło też, miałam z allegro te czułości 10, ledwo cień cienia cienia 13dpo był, a beta 75,47 wyszła tego dnia
Sylwia, mocne kciuki!
My się zastanawiamy nad klimatyzacją w mieszkaniu, ale pewnie olejemy sprawę i kupimy dodatkowe wiatraki. Mi na razie nie przeszkadza gorąc (no, chyba, że sprzątam itp).
-
zakocona wrote:Klaudia, 10 dpo i 11dpo nic mi nie wyszło też, miałam z allegro te czułości 10, ledwo cień cienia cienia 13dpo był, a beta 75,47 wyszła tego dnia
Sylwia, mocne kciuki!
My się zastanawiamy nad klimatyzacją w mieszkaniu, ale pewnie olejemy sprawę i kupimy dodatkowe wiatraki. Mi na razie nie przeszkadza gorąc (no, chyba, że sprzątam itp).
dlatego jeszcze sie nie zalamalam az tak ;P -
Trzymamy kciuki!
Klaudia, spokojnie...jeszcze wcześnie więc zatestuj za parę dni
My też musimy się zaopatrzyć w wiatraczek
U mnie faza na truskawy i lody Za chwilę lecę do kosmetyczki. Mam nadzieję, że się nie ugotuję
Chciałam Wam wczoraj nagrać kopniaki bo Filipek od paru dni jest taki aktywny Dziś od rana też już wywijał No ale póki co nie udało mi się tego uchwycićWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 10:56
-
nick nieaktualnyKlaudia do terminu @ dziecko jest chronione, tylko wiadomo przesadzać nie można. Pij jak chcesz.
U Sylwii jajowody drożne
Klaudia, jeszcze szansa jest. A jeśli się nie uda to jaka decyzja? Staracie się normalnie, czy badania ?
Moje małe z rana w ogóle prawie się nie rusza, za to wieczorem łohoho jak się wierci i przekręca i przeciąga chyba będzie śpioch ranny straszny