Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCiekawa jestem czy nasze bejbi będzie grzeczne. Koleżanka urodziła w marcu, mały jest alergikiem, ma ogromne kolki i refluks, są wymęczeni...
Oczywiście jak zwykle byłam w lumpku. Jestem zła, że nie znamy jeszcze płci bo tyle ciuszków jest konkretnych dla płci, a ja muszę je zostawiać i wybierać same unisex:/ Np. dzisiaj takie sweterki dla chłopca, no cudo miód malina, na małego eleganta. Kupiłabym, ale wyjdzie nam dziewczyna i co wtedy ? Eh... Płeć poznana na połówkowym jest pewna na 100 % ? -
Pewne sa tylko podatki i to drugie tak serio moja kuzynka do 7 czy 8 miesiaca była pewna ze dziewczynka i nagle ostatnie usg przed porodem urosl siusiak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jakos tak z miesiaca na miesiac łatwiejsze te czekanie. Naprawde nie nastawiam sie na ten cykl
Uda sie bede sie cieszyc a jak nie to nie wiem pewnie pare godzin posmutam i mi przejdzie:) -
nick nieaktualny
-
zakocona wiec tak jak mowie, te % o ktorych ja mowilam dotycza robienia testow "kiedy możesz już wykonać test ciążowy i jakie jest prawdopodobieństwo pozytywnego testu ciążowego w danym dniu, jeśli jesteś w ciąży;"
a Ty chyba mowilas o % przy objawach ale to sie pokazuje dopiero jak sie wlaczy ten detektor ze np. 40 % babek mialo taki bol