Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo wiem, ale chciałabym, żeby ładnie się zgrywał z resztą pokoiku. Tyle się naoglądałam pięknych pokoików, że wpadnę w kompleksy jeśli chociaż w 1/10 nie uda mi się takiego zorganizować niestety jestem dość rozsądna w wydatkach i nie wydam kilkunastu tysięcy by wszystko cudownie współgrało, więc urządzę najlepiej i najtaniej jak będę potrafiła:P
Dzień mamy za nami, jutro kolej na nasze szkraby za rok już nie ma bata drogie mamusie trzeba skarbom piękne prezenty kupić -
U nas podobnie, będziemy urządzać pokój z głową
Właśnie szukam jakiegoś wypadu nad morze na bookingu i traveliście. W czerwcu mamy rocznicę ślubu, a poza tym dawno nigdzie nie byliśmy. W tym roku wakacje za granicą odpadają więc i Bałtyk będzie spoko
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj dzień spędziliśmy na skręcaniu mebli, sprzątaniu i naprawianiu prysznica. Zaczęliśmy o 9, skończyliśmy o 17. Powiem wam, że jestem wykończona. A nogi tak mnie nachrzaniaja, że ledwo daję radę chodzić Cholera a jeszcze na wielkanoc robiłam 13,5 km na spacerze na piechotę... Nie wiem jak ja jutro dam radę wyprasowac 3 zestawy pościeli i całą resztę, którą mam poprasowac
My dalej rozważamy wylot zagranicę. Nie możemy się zdecydować. Ale jedziemy gdzieś na tydz w czerwcu na pewno.
Teraz na długi weekend działkujemy, a potem za tydz na weekend jedziemy do krk na cirque de solei
Myśmy fotel kupili nie tylko ze względu na karmienie, ale L będzie miał wygodnie grać w ps3 jak ja usne wcześniej od niego On pasuje nam do wystroju salonu jutro wstawię fotkę, bo piszę z tel. -
Klaudia, jeśli Wam się potem przyda taki fotel, to na pewno warto kupić U nas kompletnie się nie sprawdzi więc ma być tylko na chwilę
Achhh ja też bym chętnie gdzieś poleciała Ale jednak rezygnujemy bo ja jakoś nie widzę siebie w samolocie w takim stanie Wiem,że można latać ale mam jakieś obawy -
Wstałam, pochodziłam rano ogarniając się i stwierdziłam, że jak miałabym prasować, to równie dobrze mogę sobie nogi odciąć i teraz. Nie mogę postać nawet 5 min Całe szczęście, że mogę to zrobić jutro.
Podnożek mamy ten: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80276679/
Fotel mamy ten: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80276660/
Kanapę mamy tę: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S19907243/
(takie kolory też)
Mamy spory salon, więc możemy sobie na to pozwolić No i dla kolejnego dziecka do karmienia będzie Są super wygodne te meble. Jak zbytnio nie byłam optymistycznie nastawiona do kupna mebli z IKEI, to te naprawdę polecam -
przygotowania pelna para u Was:)
u mnie 8dpo i sie zastanawiam nad moim wykresem, jest jakis taki dziwnie spokojny w sensie nie skacza temperatury, zawsze po owu byly skoki, takie jak w tym cyklu na poczatku a teraz 4 dni plasko, ciekawe jak jutro:)
kojarzycie moze kiedy OF mowi ze pozytywny test 36 procent czy jakos tak? wydawalo mi sie ze 7dnia u mnie 8 i nie ma a ciekawi mnie przypuszczalny termin porodu (masochistka ze mnie:D) -
nick nieaktualnyKlaudia fotel mamy kształtem podobny właśnie ale ciutkę szerszy. Znalazłam wczoraj pokrowce elastyczne na fotele i możliwe, że się skusze bo koszt pokrowca to ok 200zł, więc wyszłoby nam dużo taniej, a fotel jest w super stanie. Ogólnie chcieliśmy wyrzucić nasz komplet wypoczynkowy, ale teraz się zastanawiam czy jest sens, bo kanapa rozkładana 3 osobowa, i jeszcze jeden fotel oprócz tego, który możliwe, że zabierzemy, a skoro kupić można pokrowce to może komuś się przyda jeszcze? Musimy się z mężem zastanowić Fajna sprawa taki podnóżek Myślałam, że planujecie tylko 1 dziecko ?
Klaudia N ja też miałam spokojny wykres aż zbyt spokojny -
nick nieaktualnyMy też chcemy mieć 3 dzieci
Dobry pomysł z tym domem samotnej matki, musimy zadzwonić i się spytać czy by nie chcieli takiego wypoczynku
Mój maluszek wczoraj w nocy tak baraszkował, momentami czułam jego dotknięcio-puknięcia w 2 miejscach na raz więc z moich odczuć sporo urósł
Klaudia od momentu poczucia pierwszych ruchów ile minęło zanim Tadzio sprzedał Ci porządnego kopniaka? I kiedy ruchy poczuł maż? -
13t5d - zaznaczyłam pierwsze ruchy, których na pewno byłam pewna. No i L wtedy poczuł przez brzuch, gdzie Tadek leży.
Nie zaznaczam nic na belly kalendarzu, bo mi się nie chce, ani nie piszę tam nic, więc nie wiem kiedy pierwszy wyraźny kopniak był. Niewiele później pewnie.
L poczuł przez brzuch w 19 tyg. -
nick nieaktualnyMi się wydaje, że jak się czuje te takie pierwsze ruchy to ich się nie da pomylić z niczym innym:) moje małe zauważyłam rano jest spokojne, nie bardzo się rusza tak po południu zaczyna i wieczorem już mocne harce. U Ciebie przez brzuszek ślicznie widać, ale masz mniejszy brzuszek, mniej tłuszczyku na nim to pewnie dlatego. Ciekawe kiedy mój poczuje bo zazdrości mi strasznie, że ja czuję a on nie A jak Twój maż poczuł gdzie Tadek leży przez brzuch to uciskając go? Bo ja mojemu pokazuje gdzie jest teraz a on nic nie czuje.
-
Tadek aktualnie szaleje . Oglądam sobie właśnie jak brzuch mi podskakuje
U znajomych (ale koleżanka z większą ilością tłuszczyku niż u mnie) facet dopiero w 27 tyg ciąży poczuł i gadał do nas, że to niemożliwe, żeby L mógł tak szybko. Ano możliwe
Nic nie musiał uciskać Poczułam, że się przekręca na prawą stronę brzucha i było widać uniesienie w tym miejscu, a po dotknięciu brzucha czuć było twardość, gdzie z lewej było miękko -
nick nieaktualnyTo może ja też spróbuję wyłapać ten moment, może coś poczuje
Mnie wkurza trochę takie gadanie, że to niemożliwe tak szybko. A właśnie, że możliwe. Kilka dni temu nie wiedziałam na 100% ale teraz wiem. Jesteśmy wybrane, że doświadczamy tego tak szybko
Ja czasami zastanawiam się co ta dzidzia robi, że aż takie harce wyprawia. Chyba się jej tam nudzi Wczoraj włączyłam muzykę klasyczną dla kobiet w ciąży to czułam mocniej i intensywniej. Nie wiem czy to nie przypadek, bo przecież dzidzia jeszcze podobno nie słyszy. Może czuła, że mi się podoba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny