Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia, ja wczoraj się pobeczałam strasznie (z radości), bo sobie uświadomiłam, że za msc o tej porze on już może być z nami Nie mogę się doczekać, żeby go zobaczyć !!!
Mnie korci, żeby się wybrać jeszcze do lumpeksów, ale staram się opanować
L zamawia klapki do szpitala i farelek. Prawie wszystko mamy. RaaanyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 12:20
-
Oj tak, to już niedługo Pewnie czasem zatęsknimy za brzuszkami
Dziewczyny, a może się dodamy do znajomych na fb? Tam jakoś łatwiej będzie z kontaktem, tak mi się wydaje
Oj ja też bym się chętnie wybrała ale już się chyba nie dokulam
Czekam na środę bo upały dobiegną końca -
nick nieaktualnyDziewczyny ty ja tylko jakas dziwna jestem bo mam taaakie zbiory:P 30 sztuk bodziakow przy Waszych 6 wyglada jakbym byla chora na umyśle pajacow z 15, sweterkow albo bluzeczek min 10, śpiochów z 5sztuk a półśpiochów z 10:P mała może brudzić do woli:)
A dziś kupiłam 2 pajace zimowe za 15zł Jeden biały z różowym kotkiem a drugi różowy trochę lżejszy;) prześliczne! Kobitka ma mase ciuszków bo teściowa non stop śle coś z zagranicy i odłożyłam sobie z kilka tak na roczną dziewczynkę wpadnę na dniach i odbiorę -
Jasne
Dodaję was do znajomych, to podeślę ci linka do siebie w PW
Ania, matko boska, ile ty tego masz Ja to może uzbieram taką ilość, jak podliczę 56,62 i 68
Muszę jeszcze pieluszki tetrowe zwykłe białe dokupić, bo mam kolorowe tylko muślinowe, a po porodzie, jak będą upaprane, to szkoda je potem wywalać.
No i koszule do karmienia. Jeju jak mi się nie chce tego szukać wszystkiego
No i pampersy. Wy macie jakiej firmy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 12:27
-
nick nieaktualnyJak teraz na to patrzę to też myślę, że przesada ale nie mogę się powstrzymać jak jestem w lumpeksie:P łącznie do roczku bo tak kupuję (czasami ponad roczek) to myślę, że kilkaset sztuk ciuszków możliwe, że mam;P
Fajnie Wam, że niedługo Wasze skarby będą z Wami ja nie moge się doczekać pierwszych fotek dzieciaczków -
3 fotki z sesji (ani on fotograf, ani ja modelka )
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9bb730a8cded.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e28907496a2c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/638704e3f842.jpgMania1718, annielica, Klaudia N., nikicia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Mamuśki
Jak ten czas leci, chwila moment i będziecie rozpakowane
Ja Wam mogę tylko wspomnieć, że jestem czwarty dzień po terminie @. Od tygodnia mam mega objawy na okres i jestem pewna, że go dostanę, pewnie owulka się przesunęła akurat na wakacje i pobyt we dwoje Podeszłam do cyklu tak zwyczajnie bez testów owu i mierzenia temp, bo niestety moje wyniki nie są rewelacyjne a i męża kiepskie. Ma powtórzyć. Także bez wspomagaczy na pewno się nie uda.
Test pewnie zrobię ale po to żeby nie mieć zludnych nadziei. Pewnie go zrobię i dostanę okres :-p
Trzymajcie się Kochane
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja siebie też podziwiam Testy już mam, wieczorem może jeden zrobie5;-)
Gdybym nie miała tych wszystkich objawów okresowych, gdyby wyniki były ok i nie zdarzały mu się takie przedłużone cykle to miałabym większą nadzieje
Nie wyobrażam sobie nawet dwóch kresek na teście ;-)Poza tym nie wspomnialam ale i temperatura jakaś nie wysoka z rana mierzona.