X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, mi nie mierzy gin przecież ;) Poza tym na USG III trymestru mówił mi gin, że dzieciaki różnie rosną i nie patrzy się na TP po 1 trymestrze z USG, bo jest niemiarodajny. U mnie się i tak nie zmienił, bo ja wiem, kiedy owu miałam. Wątkowe dziewczyny też mają info takie samo od gina.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj w końcu jeden ze spokojniejszych dni. Zamierzam pichcic w kuchni. Zrobię ciasto dla syna bo mnie maltretuje :D i do obiadu koniecznie buraczki w śmietanie bo sniły mi się pół nocy :D

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania, Klaudia jakie cudne brzusie!!! ;)

U mnie dopiero 7 miesiac sie zaczął a dobrze Was rozumiem dziewczyny bo też jest mi coraz bardziej ciężko eh :( ale bede jeszcze pewnie tęsknić do tego brzuszka:P

• madziulek Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny miłego weekendu :)

Ja się powoli szykuje bo na 16 jadę na BS :)
    Robimy grilla u kumpeli na działce.

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulek baw się dobrze;) czekam na realcję!;)

Ja dziś znowu poszalałam w lumpie :D było tyle cudeniek, że szok, aż mi z koszyka wupadało ;) całe 24zł wyszły :P dostałam kilka ciuszków od znajomej i powiem Wam, że ona dba o nie a jednak widać, że coś jest używane... I tak się zastanawiam, czy te moje z lumpeksu to w ogóle noszone były. Bo serio nawet śladów prania nie widać. Bez porównania.

• madziulek Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impreza super :) Dziewczyny spisały się na medal :D
    Wrzuce jakies fotki jak je dostanę :)

Aniu powiem szczerze,że oprócz 2 nowych spiochow od mamy to wszystkie ubranka mam z lumpka :)
    Ostatnio chcialam nawet coś kupić w sklepie ale jakościowo to te moje używane są o niebo lepsze :)
    Ale to dla mnie żaden wstyd :) :) Cieszę się że tak mi się udało.

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia czekam na fotki !!!:)

Dla mnie to też żadna hańba. Cieszę się, że umiem rozsądnie wydawać pieniądze;) a i nikt by nie powiedział, że te ciuszki są używane, więc jak mam za 1 bodziak płacić 30zł to w tej cenie wyjdzie mi 30 innych ciuszków:P jak dokładniej przejżałam co mam i jednak mam jeszcze więcej rozmiaru 56. Oby malutka nie urodziła się jakaś ogromna i zdąrzyła wszystko ponosić;) a jak pomyślałam, że przydałoby mi się więcej rozmiaru 68 to wczoraj jak nigdy obkupiłam się w ten rozmiar ;)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżanki synek za 4dni kończy 2 miesiace i już 62 jest na styk :)
    Ale on w 1,5 msca przytyl 2kg :D

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 miesiace w 56 to i tak ładnie bo bywa, że 56 dzieci noszą 2 tygodnie :P a ile ważył jej synek jak się urodził? To ten Aleks blond pani domu ?

• madziulek Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, to jej synek. Ważył 3400 :)

Witamy się w 36tyg! :D i 9mscu wg BBF :)
    Na wadze + 14kg :)
    2e50db06d0bc4310med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 09:40

zakocona, Mania1718 lubią tę wiadomość

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulek oj spora zmiana;) w końcu brzuszek zrobił się pokaźny ;) gdzie te fotki z BS? Czekam i czekam;)

• zakocona Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wreszcie porządnie zaczęło być Filipka widać :D

myśmy spędzili fajowy weekend. byliśmy na super zajęciach z SR, potem na działce u wujka i się objedliśmy, bo babcia ciągle coś w nas wciskała, L zrobił mi sesję brzuszkową, a wczoraj widzieliśmy się z zadziecionymi znajomymi, których nie widzieliśmy od roku :)

Pokazuj fotki Magda :)

Do mnie doszły śpioszki z Nexta, superowe są. Będę domawiać jeszcze :)

No i kurcze Magda, Ania ile my macie bodziaków 56 i 62?

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzucę fotki ale czekam aż kumpela mi je prześle :)

Klaudia, body w sensie długie nogawki i dł rękaw? Bo jest tyle różnych nazw na te ciuszki,że ja czasem nie ogarniam :P

atdc3e5e035kp155.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulek no teraz to Filip się rozszalał :D Piękny brzusio :)
    Zazdroszczę wam kupowania tych ubranek. Sama z miłą chęcią wybrałabym się już na łowy :D
    Mi od kilku dni śnią się koszmary i dzisiaj po przebudzeniu płakałam pół godziny. Mężowi też się dostało :/ Zadzwonił do mnie z pracy i uspokajał ;) Dobrze że już przechodził moje wahania nastrojów to wiedział co robić :D

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, mnie też się nazwy chrzanią :P Body to te bez nogawek kompletnie. Nam do szpitala kazali zabrać 5 takich i 3 pajacyki i teraz jestem w szoku, bo nie wiem, ile tych body potrzebne w ogóle, bo ja mam może z 9 :/

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz policzę :)
    My do szpitala dla małego musimy mieć tylko chusteczki nawilżane. Resztę zapewniają. Można mieć swoje ciuszki oczywiście ale wszyscy odradzają bo babki biorą do prania i potem te ubranka nie wracają ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 11:42

atdc3e5e035kp155.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My musimy mieć w sumie wszystko swoje. Jedyne co nie trzeba brać, to kosmetyki dla dziecka :/

Ja walizkę dużą prawie w połowie już spakowałam. Rany, jak mi się nie chce dalej tego robić... Jutro jedziemy odebrać wózek/kosz mojżesza od siostry L, potem w śr pewnie będziemy składać wózek, fotelik i bazę oraz przewijak z wanienką.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie bez rękawków i nogawek:
    56cm - 6szt.
    62cm - 9szt.

A bez nogawek i z dł. rękawem:
    56cm-3szt.
    62cm-3szt.

Koniecznie pokaż efekt końcowy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 12:05

atdc3e5e035kp155.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to masz mniej niż ja. Uff (jakkolwiek to brzydko nie zabrzmiało :P), bo już mnie trochę zestresowało, że w co ja to dziecko będę ubierać, jak mi każą tyle do szpitala zabrać na 2 dni :/

W ogóle to gratulacje 36tyg!

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi :) Mam nadzieję,że wystarczy :) Bo mam też mnóstwo spodenek, kaftaników i pajaców. No zobaczymy :D

Nie wiem kiedy to zleciało!!Bo tak naprawdę Młody może się wykluć dziś, za tydzień albo i za miesiąc :P
    Tak sobie wczoraj rozmawialiśmy,że za chwilę będziemy mieć synusia w domu. To się wydaje takie nierealne! No i w ogóle jak sobie poradzimy :)

atdc3e5e035kp155.png
‹‹ 313 314 315 316 317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ