Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda, mi nie mierzy gin przecież Poza tym na USG III trymestru mówił mi gin, że dzieciaki różnie rosną i nie patrzy się na TP po 1 trymestrze z USG, bo jest niemiarodajny. U mnie się i tak nie zmienił, bo ja wiem, kiedy owu miałam. Wątkowe dziewczyny też mają info takie samo od gina.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulek baw się dobrze;) czekam na realcję!
Ja dziś znowu poszalałam w lumpie było tyle cudeniek, że szok, aż mi z koszyka wupadało całe 24zł wyszły dostałam kilka ciuszków od znajomej i powiem Wam, że ona dba o nie a jednak widać, że coś jest używane... I tak się zastanawiam, czy te moje z lumpeksu to w ogóle noszone były. Bo serio nawet śladów prania nie widać. Bez porównania. -
Impreza super Dziewczyny spisały się na medal
Wrzuce jakies fotki jak je dostanę
Aniu powiem szczerze,że oprócz 2 nowych spiochow od mamy to wszystkie ubranka mam z lumpka
Ostatnio chcialam nawet coś kupić w sklepie ale jakościowo to te moje używane są o niebo lepsze
Ale to dla mnie żaden wstyd Cieszę się że tak mi się udało. -
nick nieaktualnyMadzia czekam na fotki !!!
Dla mnie to też żadna hańba. Cieszę się, że umiem rozsądnie wydawać pieniądze;) a i nikt by nie powiedział, że te ciuszki są używane, więc jak mam za 1 bodziak płacić 30zł to w tej cenie wyjdzie mi 30 innych ciuszków:P jak dokładniej przejżałam co mam i jednak mam jeszcze więcej rozmiaru 56. Oby malutka nie urodziła się jakaś ogromna i zdąrzyła wszystko ponosić a jak pomyślałam, że przydałoby mi się więcej rozmiaru 68 to wczoraj jak nigdy obkupiłam się w ten rozmiar -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No wreszcie porządnie zaczęło być Filipka widać
myśmy spędzili fajowy weekend. byliśmy na super zajęciach z SR, potem na działce u wujka i się objedliśmy, bo babcia ciągle coś w nas wciskała, L zrobił mi sesję brzuszkową, a wczoraj widzieliśmy się z zadziecionymi znajomymi, których nie widzieliśmy od roku
Pokazuj fotki Magda
Do mnie doszły śpioszki z Nexta, superowe są. Będę domawiać jeszcze
No i kurcze Magda, Ania ile my macie bodziaków 56 i 62? -
Madziulek no teraz to Filip się rozszalał Piękny brzusio
Zazdroszczę wam kupowania tych ubranek. Sama z miłą chęcią wybrałabym się już na łowy
Mi od kilku dni śnią się koszmary i dzisiaj po przebudzeniu płakałam pół godziny. Mężowi też się dostało Zadzwonił do mnie z pracy i uspokajał Dobrze że już przechodził moje wahania nastrojów to wiedział co robić[/link]
-
Zaraz policzę
My do szpitala dla małego musimy mieć tylko chusteczki nawilżane. Resztę zapewniają. Można mieć swoje ciuszki oczywiście ale wszyscy odradzają bo babki biorą do prania i potem te ubranka nie wracająWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 11:42
-
My musimy mieć w sumie wszystko swoje. Jedyne co nie trzeba brać, to kosmetyki dla dziecka
Ja walizkę dużą prawie w połowie już spakowałam. Rany, jak mi się nie chce dalej tego robić... Jutro jedziemy odebrać wózek/kosz mojżesza od siostry L, potem w śr pewnie będziemy składać wózek, fotelik i bazę oraz przewijak z wanienką. -
Hihi Mam nadzieję,że wystarczy Bo mam też mnóstwo spodenek, kaftaników i pajaców. No zobaczymy
Nie wiem kiedy to zleciało!!Bo tak naprawdę Młody może się wykluć dziś, za tydzień albo i za miesiąc
Tak sobie wczoraj rozmawialiśmy,że za chwilę będziemy mieć synusia w domu. To się wydaje takie nierealne! No i w ogóle jak sobie poradzimy